LOULATRANS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Review multirama jhl 8400 Αγορασα εφτουνο το λαπιτοπι ,προ μηνος,μεταχειρα,με αποδειξη αγορας φεβρουαριου.ο λογος της αγορας?σουπερ επεξεργαστης με σουπερ-σουπερ καρτα γραφικων,ητη εχει τον π8400 με την 9600γτ.σε συνδιασμο με την τιμη ,ακομα και καινουριου,ειναι κορυφη.το μονο μειον:το ονομα των μουλτιραμα. Παραυτα,ειπα να το ρισκαρω λιγακι,καθοτι ειμαι και ρισκι μεν (laptop multirama KAI μεταχειρα?μαλλον για μακακας κανω ,θα σκεφτονται πολλοι από εσας που διαβαζουν το ριβιου ετουτο).βρηκα λοιπον εναν σαλονικιο που το εδινε,κανονισαμε,το ειδα,σε αριστη κατασταση,εσκασα το χρημα και το πηρα σπιτι,δειχνοντας για αλλη μια φορα εμπιστοσυνη σε ατομο που δεν γνωριζω(εδω εμπιστευτικα φιλο και με πουλησε ,θα μασησω σε αγνωστο?????) ευτηχως το ατομο αποδειχθηκε σωστο.στον ενα μηνα που δουλευω το λαπτοπ,δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα. Η μπαταρια του κραταει 120-130 λεπτα σε φουλ παουερ,ναι σωστα διαβασατε ,με πληρη φορτιο,φουλ φωτεινοτητα και σερφαρισμα ενσυρματα,δινει τετοια αυτονομια.σε εξοικονομιση μοντ,κραταει 250 λεπτα.αφου κατα την μετρηση ,βαρεθηκα να σερφαρω και εβαλα να δω καμια ταινια.μπαταρια αψογη,9σελη,χωρις να ζεστενεται,ακομη και κατα την λειτουργια του λαπτοπ. Η οθονη με προβληματισε ειναι η αληθεια,αλλα μονο μεχρι να ανακαλυψω το κεντρο της ενβιντια,οποτε και την εφερα στα μετρα μου.φωτεινοτητα ελεγχεται και ειναι αρκετη,το ιδιο και η αντιθεση αλλα και τα χρωματα.το μονο προβλημα ειναι η γωνια θεασης που ειναι εμφανως μικροτερη απο επωνυμα λαπτοπ,και οριζοντιως αλλα και καθετως.δεν με ενοχλει ομως,αφου το λαπτοπ ΜΟΥ,το χειριζομαι ΜΟΝΟ εγω.οποιον αλλον θεατη θα ενοχλησει,ας αγορασει-μεταφερει το δικο του για να κανει δουλεια. Εννοειτε οτι τρεχει τα παντα(απο αυτα που με ενδιαφερουν) οπως το κρισις αλλα και το τελευταιο μου αποκτημα νιντ φορ σπιντ -σιφτ σε φουλ αναλυση με το αντιαλαειζινγκ στο χ4. Με τα βιστα πριμιουμ κανενα προβλημα,εχει και τα δισκακια του μεσα,ενα τα βιστα και ενα οι ντραειβερς.με ενοχλησε που περασα τους ντραειβερς εναν -εναν.δεν ειχε καμια αυτοματη διαδικασια οπως αλλα λαπιτοπια,πχ φουτσιτσου.πλακα εχουν τα συστηματα ασφαλειας με τα δαχτυλικα αποτυπωματα και την καμερα που ελεγχει την φατσα μου. απο θεμα θερμοκρασιων,οταν δεν τρεχω κανα παιχνιδι,δουλευει 50 με 65 βαθιμους.με τα παιχνιδια ομως ανεβαζει 75 με 80,μπορει και 85 ,και κυριολεκτικα βγαζει καυτο αερα το φουρφουρι,που αν το εχεις γονατο,σε ψηνει. Το πλαστικο απο κατω ομως δεν ζεστενεται,ακομα και κατω απο την καρτα και τον επεξεργαστη.αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι τα σωθηκα ειναι λιγα και μοιαζει να ειναι αδειο το σασι,συγκριτικα με τα περισοτερα λαπτοπ,που εχουν γεματο και το τελευταιο εκατοστο του χωρου.αυτο το πλαστικο καθετε στην θεση του κουμπωτο,οποτε το εχω χωρις της βιδες,και οταν ειναι να παιξω κανα κρισις,βγαζω το πλαστικο,τοποθετω το λαπ πανω στην βαση με φουρφουρι ,και χρησιμοποιω usb πληκτρολογιο.με αυτον τον τροπο η θερμοκρασια δεν ανεβαινει ποτε, πανω απο 68-70 βαθμους,οποτε και δεν καταπονειτε το μηχανημα. ο ηχος ειναι δυο κλικ πανω απο τα περισοτερα λαπ,κατι που ειναι αναμενομενο κατα ενα μερος αφου τα ηχεια ειναι πανω και οχι κατω απο το σασι. κατι που δεν βολευει,ειναι οι θυρες usb που ειναι και οι τρεις ,απο τα δεξια.την θυρα hdmi δεν την δοκιμασα ακομα.το δβδ ειναι στιβαρο,δεν κανει θορυβο(ο ανεμιστηρας κανει περισοτερο) και κουμπωνει ποιοτικα.το σασι στο συνολο ειναι Γρανιτης(το δοκιμασα........)αλλα δεν φαινεται.ειδικα γυρω απο το τατσπαντ μοιαζει πολυ φτηνιαρικο.το δε τατσπαντ ειναι αισχος στην αισθηση.δεν γλυστραει το ρημαδι.μου ερχεται να το λαδωσω,ωρες ωρες.......το λογοτυπο της εταιριας ακομα και ενα 3χρονο ,θα το εβαζε καλυτερα(σε ολα τα δικα της οπως ειδα σε επισκεψη μου σε καταστημα της,το λογοτυπο ειναι κακοβαλμενο).το βαρος δεν με ενοχλει,αλλα για πολλους θα ειναι αρκετο,στα 3,5 κιλα περιπου,με την 9σελη και τα 7200mAh.ο φορτιστης ψηνεται οταν φορτιζει και παιζει και παιχνιδι,ενω απλα ζεσταινεται σε οποια αλλη φαση. η βαθμολογια των βιστα ειναι 5.1 στο αερο και 5.3 στα παιχνιδια. θεωρω πως ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει. Το θεμα της εγγυησης δεν με απασχολει,γιατι δεν το πηρα με σκοπο να το χαλασω,αλλα τα 2 εξτρα χρονακια για τα εργατικα δεν με χαλανε και καθολου.
basilis5 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 ωραια καλοριζικο.παντως ουτε ο επεξεργαστης ουτε τα γραφικα ειναι σουπερ
million_voices Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 ποιο ειναι το σουπερ ντουπερ λαπτοπι που λεει ο φιλος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.