chek2fire Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Κάνε register στο official site του fallen earth με το κλειδί που θα σου στείλουν από το mmorpg.com και μετά θα σου δώσει link για να το κατεβάσεις.
chek2fire Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 χθές το έβαλα εφτιάξα τον nooba μου αλλά δεν έπαιξα καθόλου γιατι βγήκα έξω. Σήμερα θα ασχοληθώ λίγη ώρα. Πάντως τα free keys από τι είδα έχουν τελειώσει από το mmorpg.com
zoocra77 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Το έβαλα και εγώ να το δώ...ψιλοενδιαφέρον αλλά όχι τίποτα το εξαιρετικό!
chek2fire Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Λιγο που έπαιξα σήμερα και αφού έκανα το πρώτο intro μέρος και βγήκα έξω μπορώ να πώ ότι είναι συμπαθητικό game. Τα γραφικά του είναι μέτρια αλλά έχουμε έναν open world σε ύφος fallout. Αρκετά quest στην πρώτη πόλη που με πέταξε εικόνες καταστροφής παντού και γενικά ένα νοσηρό κλίμα Μου αρέσει και η μουσική που έχουν βάλει και πάει γάντι με το ingame κλίμα.
Toufas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 υπαρχει κανα site με κανα tutorial/επεξηγηση? Παντως δεν ειναι κακο
chek2fire Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 κακό δεν είναι αλλά έχει μερικά αρνητικά σημεία και δεν γνωρίζω αν μπορεί να σε κρατήσει στο game. Μερικά από αυτά είναι το αρχικά action σύστημα μάχης που έχει. Ακόμα είμαι στα αρχικά lvl και δεν ξέρω τι γίνετε στην συνέχεια. Μετά έχει πολύ μέτρια γραφικά και animation στους χαρακτήρες. Ακόμα αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι στην περιοχή που διάλεξα να με πετάξει είναι λιγο άδεια λόγο και του ύφους της περιοχής. Πάντως σας κόσμο πρέπει να είναι τεράστιος και το πλέον θετικό του παιχνιδιού είναι ο open world σε αντίθεση με την μόδα των instance που υπάρχει στα περισσότερα mmorpg.
LuxJaja Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Το ξεκίνησα και οι αρχικές μου εντυπώσεις είναι παραπάνω από θετικές! Έχει βελτιωθεί τραγικά πιστεύω και μέχρι τώρα έχει καταφέρει να μου κρατήσει παραπάνω από αρκετά το ενδιαφέρον. Υπάρχει κανείς άλλος που ασχολείται με αυτό το παιχνιδάκι;
LuxJaja Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 το παιχνίδι είχε πολύ πλάκα ιδιαίτερα στο crafting... να δούμε. πάντως πολλά mmo το γυρίζουν σε free to play. που ουσιαστικά αν είσαι πορωμένος νομίζω καταλήγεις να πληρώνεις πολλά παραπάνω.
kostacurtas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Fallen Earth F2P now available through Steam Gamersfirst has announced its free-to-play MMO Fallen Earth has been reintroduced on Steam. You can download the F2P version of the game via the Steam client as well as make purchases using Steam Wallet. The developer notes that those who purchased the game via retail and through its original release on Steam will receive three days of Commander Premium as well as a Trashy the Hermit Crab pet. Additionally, Achievements earned through Steam in the past will be synced in the coming days. Head on over now to download.
chek2fire Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ καλό mmo για indie και αρκετά καλό το setting που έχει. Διαβάζω ότι έχουν κάνει και πάρα πολλές βελτιώσεις από τότε που βγήκε και έχουν προσθέσει αρκετό νέο περιεχόμενο.
mchls Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Fallen Earth – Global Territory Control Update Announced Marie Croall, Lead Designer at Reloaded Productions said:“Global Territory Control finally gives our faction what they’ve always wanted – control of the canyon! We’ve been listening to all the feedback from our players and are proud to finally release GTC and change the face of the Wasteland – so join a faction and join the fight!”
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα