chek2fire Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Κυκλοφόρησε σήμερα και το fallen earth ένα τελείως διαφορετικό mmorpg από τι έχουμε συνηθίσει. Ο κόσμος του μιάζει σε αρκετά σημεία με το fallout. Εδώ το επίσημο site του παιχνιδιού http://www.fallenearth.com/ Το game από τι έχω δει δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σε retail έκδοση αλλά μπορείς να το αγοράζεις μόνο σε ψηφιακή μορφή μέσα από τα γνωστά direct2drive, steam. Νομίζω η retail έκδοση θα κυκλοφορήσει τέλος του μήνα Δείτε εδώ και δύο ενδιαφέρων video Ενδιαφέρων φένετε σίγουρα θα του ρίξω μια ματιά..
Bspus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Σαν WoW σε κοσμο του fallout φαινεται. Ισως ειμαι περιεργος, αλλα καθως δεν ειναι fantasy setting, η ολη υποθεση με το να πεθαινεις και να ανασταινεσαι στην κοντινοτερη πολη σαν να μη συμβαινει τιποτα μου χτυπαει πιο ασχημα Επισης δεν λενε κουβεντα για PvP, η τουλαχιστον εγω δεν μπορεσα να βρω τιποτα στο site. Δεν εχει ευρωπαικους σερβερ για την ωρα. Ελπιζω το lag στους αμερικανικους να ειναι υποφερτο.
LuxJaja Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Τη beta πάντως που τσέκαρα δε με ενθουσίασε. Δυστυχώς πάσχει από το μεγαλύτερο, κατ'εμέ, πρόβλημα των MMO που είναι το farming. Περνάς ατέλειωτες ώρες φαρμάροντας τα ίδια και ίδια mobs. Έχει κάποιες καλές ιδέες όπως το skill based σύστημα του αντί για class based αλλά με τη προοπτική άλλων MMO στον ορίζοντα από μένα τρώει X.
ScarletK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Απ'ότι είδα απο βίντεο έχει και κάποια προβλήματα στα animations των αντιπάλων.Πάντως για να μην λέμε μόνο τα αρνητικά η πρώτη εντύπωση ήταν καλή(αν αφαιρέσουμε την άκυρη κίνηση και το στόχο του παιχνίδιού στο first person ;-p). Έξω στον κόσμο μπορεί να δεις άτομα με άλογα και άτομα με μηχανές.Με καπελάκια και μακριά παλτά ή κουρέλια.Όμορφα πράγματα δηλαδή.Συν του ότι είναι οπλισμένοι με μαχαίρια και τόξα, μέχρι αυτοσχέδια πιστόλια και αυτόματα .Αν καταφέρουν να το πλημμυρίσουν με τέτοια features και λεπτομέρειες μπορεί και να πάει καλά.Όλος ο κόσμος προς το παρών(?) είναι η περιοχή του Grand Canyon και μάλιστα με ακρίβεια. Άρα έχει κι ένα western feeling, χαμηλή βλάστηση, έρημος, ηλιοβασίλεμα κτλ. Επίσης φαίνεται να έχει καλό craft.Το 90% των αντικειμένων είναι από crafts.Και το σύστημα του πέρα από το ότι θέλει να έχεις το knowledge(συνταγή) και τα υλικά, απλά το πατάς και γίνεται με timer.Κάποια αντικείμενα θέλουν πολλές ώρες.Όμως ταξιδεύεις και κάνεις craft. Επειδή και το post apocalyptic concept μου αρέσει πάρα πολύ,και τα western, μπορεί να το δοκιμάσω σε μερικούς μήνες.Αν και το κεντρικό mmo που περιμένω τώρα είναι το Earthrise online. Το farm όντως είναι μεγάλο πρόβλημα...
pj2501 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 ειχα κανει register για beta αλλα ποτε δε με καλεσαν φυσικα... μαρεσουν τα sci-fi games γενικοτερα και οταν βγει trial θσ του ριξω μια ματια σιγουρα
raven3x7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω κανει λογαριασμο αλλα ακομα κατεβαζω το game Το Σ/Κ θα το παιξω μερικες ωρες λογικα.
raven3x7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Οντως πολυ farming. Κατα τα αλλα εχει καλο gameplay, crafting με αρκετο βαθος και καλη ατμοσφαιρα. Πρεπει να ειναι πολυ δυνατο και το PVP αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα
chek2fire Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ενά νέο review για το game από την IGN του δίνει ένα 8. Καθόλου άσχημα για game του είδους http://pc.ign.com/articles/103/1037148p1.html Ενδιαφέρων βρήκα ότι το game είναι σε ένα κεντρικό server με όσους παιχτές και να είναι online και ότι ο κόσμος του είναι τελείως open χωρίς κάποιο instance. Το τελεύταιο ιδίως πάει κόντρα στο ρεύμα της εποχής με τα άπειρα instance στα mmorpg και την προσπάθεια κονσολοποιήσης τους.
ScarletK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό το site δίνει keys για trial, με ένα register. http://www.escapistmagazine.com/contests/register/fallenearthcomm Μπήκα κι εγώ, τελείωσα το tutorial , αύριο περισσότερο pew pew. To client www.fallenearth.com/mybuddy Θα έχει αρκετά μεγάλο update φαντάζομαι, γιατί το dl στο site είναι 500mb περίπου.Δε πρόσεξα, απλά το άφησα να κατεβάζει όλο το μεσημέρι.
chek2fire Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Και στο steam τον client τον έχει λόγο χριστουγγένων στα 14€ περίπου. Περιμένουμε εντυπώσεις αν μπεις και παίξεις.
ScarletK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς κάτω του μετρίου σε gameplay.Ο τρόπος που κάνεις attack,το πως κάνει register το παιχνίδι τα hits κτλ είναι πολύ πολύ κακός.To clunky είναι μάλλον κοπλιμέντο.Οι σφαίρες κάνουν *πλιτς πλιτς* στον στόχο(το πλιτς πλιτς είναι ορολογία!).Το περπάτημα του χαρακτήρα και η αίσθηση του πάνω στο terrain είναι νορμαλ.Δεν γλιστράει ιδιαίτερα. Ο κόσμος είναι πιστευτός θα έλεγα, άλλωστε και λόγω τοποθεσίας είναι αρκετά ευκολο το concept.Κάποια κτίρια είναι copy paste από μέρος σε μέρος(τα lifenet or w/e).Επειδή το pc που είμαι αυτή τη στιγμή είναι *ξύλινο* , το παίζω σε med/low και παρόλα αυτά την παλεύει στο μάτι.Το να βλέπεις άλογα παντού και μηχανάκια μεταξύ πυροβόλων έχει πλάκα.Οι πόλεις σε χαστουκίζουν με lag spikes πάντως, λόγω open world και παικτών. Το ai συνήθως είναι ηλίθιο.Τα mobs ή στέκονται μέχρι να φάνε 2-3 σφαίρες , ή κάνουν rush επάνω σου. Το skill system και τα mutations έχουν κάποια ποικιλία.Το craft επίσης φαίνεται να είναι ένα από τα κεντρικά features του FE(τα tradeskills γενικά). Το client είναι stable ,αντέχει τα alt tab σα παλικάρι και το interface έχει καλό feel.Γενικώς το interface, όχι τα skill casts:mad:. Μάλλον άλλο ένα mmo σύνταξης.Δεν μπορώ να φανταστώ να παίζω βράδυ ξέρω 'γω πορωμένος, αλλά μπορώ να φανταστώ να ξυπνάω πρωί με τον καφέ και να κάνω καμιά βόλτα πάνω στο άλογο με λίγο scavenge.Ίσως για 4 μέρες... Αυτά τα ολίγα τηλεγραφικά προς το παρόν. Πολύ evil βγήκε το post. /flex Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2009 από ScarletK
ScarletK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallenearth/review.html Ένα review που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
chek2fire Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως για μένα ότι έχει έναν open world έτοιμο για εξερεύνηση είναι από τα θετικά στοιχεία του παιχνιδιού.
kostacurtas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Fallen Earth Gets Big Update & Graphics Overhaul Fallen Earth is getting all decked out for the New Year, as Massively reports after a chat with Lead Game Designer Lee Hammock. The newest Fallen Earth patch was ripe with fixes and tweaks, and there's plenty more to come. In addition to said fixes, the graphics got an overhaul. Check out before and after pictures at Ten Ton Hammer.
chek2fire Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Για όποιον ενδιαφέτε το mmorpg.com δίνει free keys για ένα μήνα παιχνιδιού. Οποιός προλάβει γιατί είναι και λίγα τα keys δείτε εδώ http://www.mmorpg.com/newsroom.cfm/loadNews/16381
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα