clockwork Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 εχω αυτην την μητρικη (asus M2N-MX SE PLUS) εδω και ενα χρονο μου εχει μεινει καινουργια και θελω να παρω καινουργιο επεξεργαστη για αυτην, γινετε να βαλω επεξεργαστη AM3? εχω μπερδευετι αλλοι λενε μπορει,αλλοι οχι, χρειζετε bios update τι ισχυει τελικα? για να μην παει τζαμπα η μητρικη υγ τωρα εχω την asus m2n -dvi και μια απο τις διαφορες της ειναι οτι η καινουργια σηκωνει μεχρι 1066mhz μνημες αξιζει η διαφορα? δεν θελω να παρω am2 επεξεργαστη γιατι θα μου μεινει αχρειστος
ser_x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 http://support.asus.com/cpusupport/cpu_support_right_master.aspx?type=1&name=M2N-MX SE PLUS &SLanguage=en-us&cache=1 μόνο αυτοί οι επεξεργαστές μπορούν να τοποθετηθούν στην συγκεκριμένη μητρική βάση του support τηs asus αφού πρώτα έχεις αναβάθμιση το bios
clockwork Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 με λιγα λογια, κανενας επεξεργαστες am3 δεν μπαινει σε μητρικη με socket αμ2/αμ2+
parsifal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι, δεν ισχύει γενικά αυτό που λες ως συμπέρασμα. Υπάρχουν μητρικές AM2+ που με τα τελευταία BIOS updates παίρνουν όλους τους AM3 επεξεργαστές. Απλά η δική σου συγκεκριμένα δεν το κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.