George SouthG13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω την εξης απορεια. Ποσο δημοκρατικό ειναι ενα μπαν χωρις προηγουμενη προειδοποιηση και μάλιστα για αστεια αφορμή??? Αναφερομαι σε προσωπική περίπτωση και απαιτω απο τον αρμόδιο διευκρινήσεις. Αλλα με αφορμή αυτό θα ήθελα να μάθω τι ειδους προειδοποιησεις γίνόνται απο τους αρμόδιους πριν εντελώς φασιστικά αποκλειστει κάποιος χρήστης! Γιατι στην δική μου περίπτωση καποιος απλά πατησε ενα κουμπί και χωρις ουσιαστικό λόγο. Επίσης εχω διαβάσει ΟΛΟΥΣ τους όρους και πουθενά δεν αναφέρεται κατι για το λόγο που αποκλείστικα εχτές. Ουτε μια κουβέντα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Aπό τους Όρους Χρήσης του forum (τους οποίους είτε δεν διάβασες είτε δεν κατάλαβες): 4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια. Σε περίπτωση αποκλεισμού της πρόσβασης μέλους από το forum (ban) και, ως εκ τούτου, αντικειμενικής αδυναμίας αποστολής προσωπικού μηνύματος, το αποκλεισθέν μέλος μπορεί να επικοινωνήσει με τη διαχείριση του forum μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Επιπλέον, οι ίδιοι ως άνω Όροι Χρήσης του forum αναφέρουν: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:[...] * Nα διατηρούν μόνο έναν λογαριασμό [...] Ως εκ τούτου, ο λογαριασμός του αποκλεισθέντος μέλους George South 13 θα μείνει ενεργός μόνο για λίγη ώρα ακόμη και μετά θα καταργηθεί. Το αποκλεισθέν μέλος George South 13 θα μπορέσει να επιστρέψει στο forum όταν λήξει η περίοδος αποκλεισμού του. Τυχόν δημιουργία νέου λογαριασμού θα επιφέρει πρόσθετη ποινή ή/και τον πλήρη αποκλεισμό του αρχικού λογαριασμού του μέλους George South 13. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.