Προς το περιεχόμενο

VAIO VGN-AW31M/H chipset και sata drivers

axaraktiristos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τους συν-forum-ιτες φίλους. :-)

Ερώτηση για το παραπάνω λαπτοπ …

Το cpu z μου εμφανίζει ότι το εγκατεστημένο chipset είναι το PM45 Επίσης το ίδιο αναφέρει στο site στης SONY

To Intel® Chipset Identification Utility εμφανίζει ότι το εγκατεστημένο chipset είναι το Mobile Intel® GM45 Express Chipset

Ποιο είναι το σωστό ?

Προσπαθώ να βγάλω άκρη στο τι χρειάζεται για να βάλω τα XP στο εν λόγω laptop.

Οι sata drivers που είναι απαραίτητοι για την εγκατάσταση των XP δεν εξαρτώνται από το εγκατεστημένο chipset ?

Ποιο συγκεκριμένα εξαρτώνται από τον I/O Controller ( Intel® 82801IMB Intel® I/O Controller Hub (ICH9M-B) SATA Controller found in AHCI mode ) … ( αυτό μου εμφανίζει το Intel® Chipset Identification Utility )

Ισχύει αυτό η τα έχω μπλέξει λίγο ?? :o

Που θα βρω τους κατάλληλους drivers ? ( όλες οι δοκιμές που έχω κάνει με ενσωμάτωση drivers sata στο nLITE έχουν αποτύχει )

Δημοσ.

Προφανως εχει vista και θελεις να βαλεις xp.

Γιατι δεν βαζεις windows 7 που ειναι πιο γρηγορα απο τα xp και ερχονται και γαντι στο μηχανημα σου??

Δημοσ.

Και με τα 7 τι θα τρεχει απο προγραμματα ? και οταν θα κρασαρουν τι θα το κανει ? ειναι ακομα πολυ νωρις...

Δημοσ.

Εγκυκλοπαιδικά επίσης αναφέρω ότι το bios του συγκεκριμένου laptop είναι με ελαχιστότατες επιλογές ίσως λόγω πίεσης χρόνου για να βγει στην αγορά….:fear:

Επίσης έχει χώρο δίπλα στον σκληρό δίσκο για άλλον ένα ακόμα , …αλλά δεν έχει το αντίστοιχο καλώδιο σύνδεσης .

Άραγε θα μπορεί να μπει καλώδιο για extra δίσκο αργότερα ??

Τέλος πάντων …αυτά αργότερα …

Τώρα κάποιος καλός άνθρωπος μπορεί να βοηθήσει να μπουν τα ευλογημένα XP ??

Ερώτηση κρίσεως ….

Για να μην αλλάζω συνέχεια δίσκους για να δοκιμάζω αν παίζει κάθε προσπάθεια που κάνω να βάλω XP , είναι το ίδιο αν προσπαθώ να εγκαταστήσω τα xp στο VMware ??? (και εδώ κολλάει στο ίδιο σημείο της εγκατάστασης… )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...