Προς το περιεχόμενο

cpu gia gaming

braindebug

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω μια αναβαθμισουλα sto pc m m/b, cpu, gpu, ram.

για gpu εχω καταληξει στην 4870 ή αν βρω κατι καλύτερο σ αυτα τα λεφτά περίπου σε μεταχειρισμενη...μνημη στα 4gb.. οποότε θέλω εναν όσο το δυνατόν φθηνοτερο επεξεργαστη που να αξιοποιεί την κάρτα πλήρως ή εστω πολύ ικανοποιητικά.. όχι ότι θα πάρω τον συγκεκριμένο απλά θέλω να δω που περίπου βρίσκομαι και που πρέπει να κοιτάω..

Δημοσ.

δλδ μόνο ο i5 αξιοποιει μια 4870 ή έστω 4890...δεν μπορώ να πάω σε φτηνότερη λύση? θέλω απλά να μάθω τον κατώτερο cpu που θα μπορύσα να κολλήσω με μια τετοια κάρτα

Δημοσ.

και εναν core 2 q να εχεις και τον ανεβασεις στα 3ghz θα εισαι ενταξει.

απλως δεν συμφερη να παρεις τωρα εναν τετοιο καλυτερα μαζευε λεφτα για ολοκληρωτικη αλλαγη

Δημοσ.

Έχω βρει τα εξής μεταχειρισμενα στα 270 ευρώ, αξίζει?

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ E8600 3,33 GHZ 6MB L2 CACHE BOX

MOTHERBOARD P5K PREMIUM

ΜΝΗΜΗ CRUCIAL BALLISTIX 2x1GB 1066 MHZ

επειδη με βλέπω να κινούμε σ αυτά τα λεφτά τελικά καθώς πιστεύω ότι με καλύπτουν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε?

Δημοσ.

το σκέφτηκα να περιμένω την 5850.. σε τιμή απότι ακουσα θα ναι περίπου στα 220 ευρώ.. σε επιδόσεις αντιστοιχη της 285.. Απλά αν μπω σ αυτή τη διαδικασία θα βάλω κ έναν ι5 οπότε θα μου βγει στα 500 ευρώ το σύστημα από 350 που σκεφτόμουν αρχικά. να σημειώσω πως το τροφοδοτικό μου είναι ένα tagan 480w, δεν πιστεύω να χω κάποιο πρόβλημα έτσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...