antonis_peraia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα στη παρεα του insomnia.gr πριν ανοιξω νεο θεμα διαβασα παρομοια αλλα δεν εβγαλα ακρη για να μην γινω κουραστικος.... ...αγορασα κατι απο ebay εκανα λογαριασμο στο paypal εκανα add 2 (ενεργες)πιστωτικες μια mastercard και μια visa ενα βημα πριν ολοκληρωθει η συναλλαγη μου βγαζει μηνυμα Sorry, your payment won't go through. To make it work, you'll need to add money to your account and pay with your PayPal balance. απο οσο εψαξα μεσα λεει οτι οταν εχεισ συνδεδεμενεσ πιστωτικες στο paypal απλα τραβουν χρηματα.αλλωστε εχς ξαναψωνισει απο ebay με paypal καποιος που να ξερει κατι? ευχαριστω
vag3d Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορεί να σημαίνει το εξής Οτι πρέπει να τραβήξεις λεφτά απο τις κάρτες σου και να τις βάλεις στον λογαριασμό σου στο Paypal, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμο για πληρωμή. Φαντάσου το "Paypal balance" δηλαδή κάτι σαν δεξαμενή με πραγματικά λεφτά. Τραβάς απο την κάρτα, τα βάζεις στην δεξαμενή και μετά χρησιμοποιείς την δεξαμενή για να πληρώσεις στο ebay. Προσωπικά επειδή χρησιμοποιώ χρεω-πιστωτική κάρτα για αγορές μέσω paypal και επειδή δεν έχω ψωνίσει κάτι απο το ebay, δεν μου έχει τύχει αυτό. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος κάτι, ας ενημερώσει το παιδί.
antonis_peraia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 καταλαβαινω απολυτα το σκεπτικο σου εχω φαει τον κοσμο για το πωσ μπορω να "ριξω" λεφτα σ αυτη τη "δεξαμενη" για να ολοκληρωθει η συναλαγη μου αλλα δεν.... απλα δεν ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:12 ---------- υποτιθεται συνδεσα πιστωτικες για να τραβιξουν μονοι τους χρηματα
djmaria Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας...σας παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι... στο λογαριασμο paypal μου ζηταει το ονομα μου ακριβως οπως το εχει η τραπεζα γραμμενο,η τραπεζα ομως το γραφει ελληνικα κατι που δε δεχεται το paypal...τι να κανω?σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας...
NOMIKOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 πρέπει να να γραφτεί το όνομα με λατινικούς χαρακτήρες κάνε μια προσπάθεια εγώ δεν είχα πρόβλημα αλλιώς μια αλλα γη στην τράπεζα με διπλή εγγραφή λατινικά και ελληνικά.
the_eye Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Γράψε το όνομά σου ακριβός όπως είναι γραμένο επάνω στην κάρτα. @antonis_peraia Οι κάρτες σου είναι πιστωτικές ή χρεωστικές ; Δοκίμασε να βάλεις μόνο την 1 κάρτα.
Notjim Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 @ antonis_peraia Εχεις εισαγει στη καρτα που επελεξες να χρησιμοποιησεις για την πληρωμη τον 4ψηφιο verification code; Γενικα οταν κανεις μια συναλλαγη χρεωνεται με προτεραιοτητα το Paypal balance και υστερα η πιστωτικη ,prepaid ή debit καρτα. Οπωσδηποτε τα στοιχεια πρεπει να ειναι ιδια με αυτα που εχεις δηλωσει στο paypal.
djmaria Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας...ομως στην τραπεζα μου ειπαν οτι ετσι οπως ειναι περασμενο το ονομα μου μενει...θα αλλαζε μονο στη περιπτωση που ειχε γινει λαθος συμφωνα με την ταυτοτητα μου....δε φτανει που εχει το paypal το IBAN NUMBER μου?Και παλι σας ευχαριστω για το χρονο σας...
ergidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Επειδη γινονται παρα πολλες απατες εκει περα απο διαφορα λαμογιαπου περνουν τα λεφτα σου αλλα δεν στελουν το συμφωνηθεν προιον αλλα αλλο,, ακομα και χαλασμενο,, η μπορει να παρουν παραπανω χρηματα, εγω δεν χρησιμοποω αυτο τον τροπο. ποσοδεμαλλον αφου τα περισσοτερα ειδη τα βρισκο και εδωπερα και σε καλλιτερες τιμς.. Λιγο ψαξιμο θελει μονο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.