Προς το περιεχόμενο

προβλημα με paypal

antonis_peraia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στη παρεα του insomnia.gr

πριν ανοιξω νεο θεμα διαβασα παρομοια αλλα δεν εβγαλα ακρη

για να μην γινω κουραστικος....

...αγορασα κατι απο ebay

εκανα λογαριασμο στο paypal

εκανα add 2 (ενεργες)πιστωτικες μια mastercard και μια visa

ενα βημα πριν ολοκληρωθει η συναλλαγη μου βγαζει μηνυμα

Sorry, your payment won't go through. To make it work, you'll need to add money to your account and pay with your PayPal balance.

απο οσο εψαξα μεσα λεει οτι οταν εχεισ συνδεδεμενεσ πιστωτικες στο paypal απλα τραβουν χρηματα.αλλωστε εχς ξαναψωνισει απο ebay με paypal

καποιος που να ξερει κατι?

ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορεί να σημαίνει το εξής

Οτι πρέπει να τραβήξεις λεφτά απο τις κάρτες σου και να τις βάλεις στον λογαριασμό σου στο Paypal, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμο για πληρωμή.

Φαντάσου το "Paypal balance" δηλαδή κάτι σαν δεξαμενή με πραγματικά λεφτά. Τραβάς απο την κάρτα, τα βάζεις στην δεξαμενή και μετά χρησιμοποιείς την δεξαμενή για να πληρώσεις στο ebay.

Προσωπικά επειδή χρησιμοποιώ χρεω-πιστωτική κάρτα για αγορές μέσω paypal και επειδή δεν έχω ψωνίσει κάτι απο το ebay, δεν μου έχει τύχει αυτό.

Αν γνωρίζει κάποιος άλλος κάτι, ας ενημερώσει το παιδί.

Δημοσ.

καταλαβαινω απολυτα το σκεπτικο σου

εχω φαει τον κοσμο για το πωσ μπορω να "ριξω" λεφτα σ αυτη τη "δεξαμενη" για να ολοκληρωθει η συναλαγη μου αλλα δεν....

απλα δεν

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:12 ----------

υποτιθεται συνδεσα πιστωτικες για να τραβιξουν μονοι τους χρηματα

Δημοσ.

γεια σας...σας παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι... στο λογαριασμο paypal μου ζηταει το ονομα μου ακριβως οπως το εχει η τραπεζα γραμμενο,η τραπεζα ομως το γραφει ελληνικα κατι που δε δεχεται το paypal...τι να κανω?σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας...

Δημοσ.

πρέπει να να γραφτεί το όνομα με λατινικούς χαρακτήρες κάνε μια προσπάθεια εγώ δεν είχα πρόβλημα αλλιώς μια αλλα γη στην τράπεζα με διπλή εγγραφή λατινικά και ελληνικά.

Δημοσ.

Γράψε το όνομά σου ακριβός όπως είναι γραμένο επάνω στην κάρτα.

@antonis_peraia

Οι κάρτες σου είναι πιστωτικές ή χρεωστικές ;

Δοκίμασε να βάλεις μόνο την 1 κάρτα.

Δημοσ.

@ antonis_peraia Εχεις εισαγει στη καρτα που επελεξες να χρησιμοποιησεις για την πληρωμη τον 4ψηφιο verification code;

Γενικα οταν κανεις μια συναλλαγη χρεωνεται με προτεραιοτητα το Paypal balance και υστερα η πιστωτικη ,prepaid ή debit καρτα.

Οπωσδηποτε τα στοιχεια πρεπει να ειναι ιδια με αυτα που εχεις δηλωσει στο paypal.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας...ομως στην τραπεζα μου ειπαν οτι ετσι οπως ειναι περασμενο το ονομα μου μενει...θα αλλαζε μονο στη περιπτωση που ειχε γινει λαθος συμφωνα με την ταυτοτητα μου....δε φτανει που εχει το paypal το IBAN NUMBER μου?Και παλι σας ευχαριστω για το χρονο σας...

Δημοσ.

Επειδη γινονται παρα πολλες απατες εκει περα απο διαφορα λαμογιαπου περνουν τα λεφτα σου αλλα δεν στελουν το συμφωνηθεν προιον αλλα αλλο,, ακομα και χαλασμενο,, η μπορει να παρουν παραπανω χρηματα, εγω δεν χρησιμοποω αυτο τον τροπο. ποσοδεμαλλον αφου τα περισσοτερα ειδη τα βρισκο και εδωπερα και σε καλλιτερες τιμς.. Λιγο ψαξιμο θελει μονο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...