Blitz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Βάψε τα μπλε (μπρος και πίσω) , βάλε τα σε μια σακούλα ,βάψε την και αυτή μπλε και μετά πέτα τα στη θάλασσα
the_eye Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Πάρε ένα κλαδευτήρι, ψαλίδα ή κάτι τέτοιο και κόψτα.
Merdock Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορείς να γεμίσεις ένα κουβά με aquaforte ή διαλυτικό και να τα βουτήξεις μέσα.Λογικά θα καταστραφούν
nurse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Πάρε ένα κλαδευτιράκι από οποιοδήποτε κατάστημα με εργαλεία και κάνε μερικές "ψαλιδιές". Για τα υπόλοιπα τρίψε την εγγράψιμη επιφάνειά τους στο τοίχο του σπιτιού σου και πέτα τα. Πέταξέτα λίγο πριν περάσει το σκουπιδιάρικο, ή πέταξέτα σταδιακά μαζί με τα χαρτιά της τουαλέτας (μέσα σε αυτά). Εάν και έχω δει αρκετούς περίεργους να ψάχνουν τα σκουπίδια (που δεν ζουν από αυτά)... δεν νομίζω ότι θα ψάξει και τα @@@@χαρτα κάποιος, εκτός εάν είσαι ύποπτος για κάτι....
mistakos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Κατασκευή (για να περάσει κι η ώρα σου) 1ο στάδιο: Παίρνεις ένα βαρέλι ή έναν θερμοσίφωνα. Το κόβεις στη μέση. Το ένα μισό μπορείς να το πετάξεις. Δεν θα χρειαστεί. 2ο στάδιο: Τοποθετείς στον πάτο του βαρελιού/θερμοσίφωνα (ας το λέμε βαρέλι για συντομία) ένα μεταλλικό έλασμα μήκους 1cm. Άλλο μέγεθος είναι ανεκτό. 3ο στάδιο: Τοποθετείς στο μεταλλικό έλασμα τις θήκες από τα CD που πωλούνται σε bulk συσκευασίες, κατά προτίμηση θήκες των 25CD ή των 10. Εξαρτάται πόσο μεγάλο είναι το βαρέλι και το έλασμα. 4ο στάδιο: Βάζεις όλα τα CD στο βαρέλι. 5ο στάδιο: Κατασκευάζεις ένα μηχανισμό κρατήματος και στην κορυφή του μηχανισμού/βαρελιού προσαρμόζεις με ιδιαίτερη ακρίβεια τόσους μεγεθυντικούς φακούς όσες και οι θήκες. ΠΡΟΣΟΧΗ!! ο κάθε μεγεθυντικός φακός πρέπει να κοιτάω ΜΟΝΟ ΜΙΑ θήκη! 6ο στάδιο: Περιμένεις μια μέρα που θα έχει ήλιο. 7ο στάδιο: Βγάζεις την κατασκευή στο ύπαιθρο. Κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε ο ήλιο να συγκεντρώνεται σε όλους ταυτόχρονα του φακούς πάνω ακριβώς από την επιφάνεια της θήκης. 8ο στάδιο: Αφήνεις τον ήλιο να κάνει τη δουλειά του ΠΡΟΣΟΧΗ: θα πρέπει να το κοιτάς κάθε λίγο και λιγάκι για να προσαρμόζει το ύψος των φακών κάθε φορά προκειμένου οι ακτίνες του ήλιου να συγκεντρώνονται ακριβώς πάνω στο εκάστοτε CD. Λογικά κάθε 2-3 CD θα χρειαστεί ρύθμιση. Ευχαριστώ
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 @mistakos, άσχετο αλλά το nick σου απο που βγαίνει ;
spartacus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Κατασκευή (για να περάσει κι η ώρα σου) 1ο στάδιο: Παίρνεις ένα βαρέλι ή έναν θερμοσίφωνα. Το κόβεις στη μέση. Το ένα μισό μπορείς να το πετάξεις. Δεν θα χρειαστεί. 2ο στάδιο: Τοποθετείς στον πάτο του βαρελιού/θερμοσίφωνα (ας το λέμε βαρέλι για συντομία) ένα μεταλλικό έλασμα μήκους 1cm. Άλλο μέγεθος είναι ανεκτό. 3ο στάδιο: Τοποθετείς στο μεταλλικό έλασμα τις θήκες από τα CD που πωλούνται σε bulk συσκευασίες, κατά προτίμηση θήκες των 25CD ή των 10. Εξαρτάται πόσο μεγάλο είναι το βαρέλι και το έλασμα. 4ο στάδιο: Βάζεις όλα τα CD στο βαρέλι. 5ο στάδιο: Κατασκευάζεις ένα μηχανισμό κρατήματος και στην κορυφή του μηχανισμού/βαρελιού προσαρμόζεις με ιδιαίτερη ακρίβεια τόσους μεγεθυντικούς φακούς όσες και οι θήκες. ΠΡΟΣΟΧΗ!! ο κάθε μεγεθυντικός φακός πρέπει να κοιτάω ΜΟΝΟ ΜΙΑ θήκη! 6ο στάδιο: Περιμένεις μια μέρα που θα έχει ήλιο. 7ο στάδιο: Βγάζεις την κατασκευή στο ύπαιθρο. Κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε ο ήλιο να συγκεντρώνεται σε όλους ταυτόχρονα του φακούς πάνω ακριβώς από την επιφάνεια της θήκης. 8ο στάδιο: Αφήνεις τον ήλιο να κάνει τη δουλειά του ΠΡΟΣΟΧΗ: θα πρέπει να το κοιτάς κάθε λίγο και λιγάκι για να προσαρμόζει το ύψος των φακών κάθε φορά προκειμένου οι ακτίνες του ήλιου να συγκεντρώνονται ακριβώς πάνω στο εκάστοτε CD. Λογικά κάθε 2-3 CD θα χρειαστεί ρύθμιση. Ευχαριστώ Μήπως να τα παει στην NASA να τα εκτοξεύσει στο διάστημα; ρε τι του λέτε του ανθρώπου!!
mistakos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 @mistakos, άσχετο αλλά το nick σου απο που βγαίνει ; άσχετο όντως.. μεγάλη ιστορία που ξεκίνησε από έναν 2ο χαρακτήρα στο Diablo 2 επίσης άσχετο: Τι σχέση έχεις με τα εξάρχεια και σε ποια στενά μένεις? Σε κάποια από αυτά μένω κι εγώ.. Σπάρτακε.. Είπα να διανθήσω το thread με μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας... δε νομίζω ότι κανείς με πήρε στα σοβαρά.. ούτε εγώ δεν με πήρα στα σοβαρά!!!
spartacus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 άσχετο όντως.. μεγάλη ιστορία που ξεκίνησε από έναν 2ο χαρακτήρα στο Diablo 2 επίσης άσχετο: Τι σχέση έχεις με τα εξάρχεια και σε ποια στενά μένεις? Σε κάποια από αυτά μένω κι εγώ.. Σπάρτακε.. Είπα να διανθήσω το thread με μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας... δε νομίζω ότι κανείς με πήρε στα σοβαρά.. ούτε εγώ δεν με πήρα στα σοβαρά!!! Πάσο.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.