astraleme Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους και καλωσόρισα (πρώτο ποστ βλεπετε) Το θέμα είναι πως αυτήν την εβδομάδα έγινα κάτοχος ενός HP mini 2140 το οποίο για τους επαγγελματικους σκοπούς που το έχω ανάγκη η απόδοση του είναι κάτι περισσότερο απο ικανοποιητική/ Το θέμα που αντιμετωπίζω όμως αφορά την card reader η οποία είναι καλυμμένη. Εβγαλα το κάλυμμα και πήγα να βάλω μια η οποία παρόλο που τα windows την αναγνώριζαν την εμφάνιζε ως άδεια και μετά όταν την έβγαλα, το καλυμμα δε μπαίνει μέσα (σκαλώνει σε ένα εξωγκωματάκι) και όταν βάζω την κάρτα τώρα ούτε καν την αναγνωρίζουν τα windows. Βοηθήστε με σας παρακαλώ αν ξέρετε κάτι γιατί το συγκεκριμένο feature το έχω ανάγκη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
thanos75x Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια το οτι σκαλωνει καπου δεν γνωριζω κατι... Ομως για το οτι ενω την βλεπουν τα windows δειχνει να ειναι αδεια μου το ειχε κανει κι εμενα και οχι μονο στο HP αλλα και σε ενα sony vaio που εχω και σε 2 cardreader που ειχα δοκιμασει την συγκεκριμενη SD 4GB HD Kingston... Ενωσα το καλωδιο με την φωτογραφικη μηχανη με το USB και κατεβασα κανονικα τις φωτογραφιες μου στο λαπτοπ. Μετα της εκανα format απο το μενου της φωτογραφικης και οταν την εβαλα στο HP την ειδε κανονικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.