Προς το περιεχόμενο

Προπληρωμένη κάρτα... ποια απ' όλες.

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω, όπου υπάρχει το σήμα Visa γίνεται δεκτή...για το internet τώρα, αν το site δέχεται μόνο πιστωτική, φυσικά δεν θα την δεχθεί (είναι πολύ σπάνια περίπτωση). Επίσης, υπάρχει κάποιος περιορισμός σε κάποια site στοιχημάτων, με τα οποία έχει διακοπεί η συνεργασία, αλλά δεν μας έχουν πει ποια είναι ακριβώς.

Δεν υπάρχει διαφορά στην ασφάλεια της ανώνυμης, γιατί και για τις 2 κάρτες υπάρχει το ίδιο ηλεκτρονικό αρχείο με τα στοιχεία σου, οπότε δεν προστατεύεις περισσότερο την ανωνυμία σου.

Για το help desk, δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω πως το κέντρο Κάρτας για πληροφορίες είναι καθημερινές μέχρι τις 22:00.

Στο site έχει αυτά τα τηλέφωνα:Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: 801.11.800.700 & +30 210.64.77.444

Αυτόματη Τηλεξυπηρέτηση (24ωρη υπηρεσία) Κύπρου Visa, MasterCard, Prepaid: +30 210.33.97.167

Δήλωση Κλοπής/Απώλειας κάρτας (24ώρη υπηρεσία): +30 210.33.97.095

Και μία διόρθωση: το site της prepaid δεν είναι το http://www.prepaid.gr, αλλά το http://www.prepaidcards.gr

Όλες οι πληροφορίες για την κάρτα υπάρχουν και στο http://www.bankofcyprus.gr

Φαντάζομαι τα ίδια μπορείς να βρεις και στα αντίστοιχα sites των άλλων τραπεζών για τις κάρτες τους

Δημοσ.

Κανονικά όχι, αλλά επειδή αρκετά καταστήματα μπορούν να εκδώσουν φορολογική ενημερότητα, ίσως και να το δεχθούν και να κάνουν επαλήθευση του ΑΦΜ σου από εκεί.

Πάντως, αν μπορείς να έχεις μαζί σου εκκαθαριστικό ή Βεβαίωση ΑΦΜ, αυτό είναι το ιδανικό, για να είσαι σίγουρος

Δημοσ.
εγώ έχω κύπρου (Visa) 5 € για να την βγάλεις επιτόπου

φορτίζει από ΑΤΜ με 1€ κόστος φόρτισης

Από ATM κι απ'το ταμείο κανονικά..

Δημοσ.

1) Ταυτότητα

2) Αποδεικτικό ΑΦΜ (εκκαθαριστικό Εφορίας ή Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ)

3) Αποδεικτικό της δ/νσης κατοικίας (λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ)

από προηγούμενο Post στην δεύτερη σελίδα.

Δημοσ.
1) Ταυτότητα

2) Αποδεικτικό ΑΦΜ (εκκαθαριστικό Εφορίας ή Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ)

3) Αποδεικτικό της δ/νσης κατοικίας (λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ)

από προηγούμενο Post στην δεύτερη σελίδα.

Να προσθέσω ότι εάν το αποδεικτικό ΑΦΜ αναγράφει τη διεύθυνση διαμονής σου (και όχι τη διεύθυνση που απλά αποστέλλεται) δεν χρειάζεται το 3ο.

(πληροφορία από την τράπεζα Κύπρου)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:15 ----------

χρειαζεται και εκκαθαριστικο για να βγαλεις απο Κυπρου προπληρωμενη καρτα[prepaid]μονο για αγορες απο ιντερνετ;

Εάν δεν διατηρείς λογαριασμό στην τράπεζα ναι.

Απαιτείται απ' όλες τις τράπεζες πλέων σύμφωνα με πρόσφατη ρύθμιση της τράπεζας της Ελλάδος.

Δημοσ.
χρειαζεται και εκκαθαριστικο για να βγαλεις απο Κυπρου προπληρωμενη καρτα[prepaid]μονο για αγορες απο ιντερνετ;

ταυτότητα μόνο μου ζήτησαν εμένα

Δημοσ.
ταυτότητα μόνο μου ζήτησαν εμένα

Κι εμένα αλλά την είχα βγάλει τον χειμώνα,προφανώς από τότε άλλαξε το καθεστώς.

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι, εαν βάλω την κάρτα ως visa για κατάθεση και ανάληψη χρημάτων απο την Sportingbet..σε περιπτωση που θέλω να μου στείλει τα χρήματα, μπορεί να τα βάλει στην prepaid card και θα χρεωθεί (ή θα χρεωθώ) 1ευρώ-κόστος φόρτισης?

**ξέρω μόνο ότι σε μια αγορά,στο full-refund, οταν ο αλλος σου στέλνει πίσω τα χρήματα που έδωσες τότε μπαίνουν κανονικά στην prepaid κυπρου και δεν υπάρχει κανένα κόστος φόρτισης.

Δημοσ.

Στην περίπτωση δηλαδη που παίζεις στοίχημα στο Ιnternet μπορούν τα κερδισμένα λεφτά να κατατίθενται στην prepaid κάρτα ? ) ανεξαρτήτως αν υπάρχει επιβάρυνση ή όχι)

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...