washcloud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Παλιά είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα, θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι κάθε φορά που είχαμε μαθηματικά στο σχολείο πάντα κάτι με έπιανε και φοβόμουν μήπως και με σηκώσουν στον πίνακα. Δεν ήθελα με τίποτα να λύσω ασκήσεις. Χαζό συναίσθημα τώρα που το σκέφτομαι, ένιωθα σα να είχα διαπράξει κάποιο έγκλημα και να βρισκόμουν στο στόχαστρο των συμμαθητών μου. Στην πραγματικότητα όμως όλα ήταν στο μυαλό μου. Μετά το σχολείο το πρόβλημα αν και εξασθενημένο, εξακολουθούσε να υπάρχει. Πήγα σε ψυχολόγους, ειδικούς, βελονιστές, ακόμα και σε παπά. Όλοι αυτοί δεν μπόρεσαν να με κάνουν καλά όμως. Έτσι άρχισα τα δικά μου πειράματα. Τελικά συνειδητοποίησα ότι το καλύτερο φάρμακο για το άγχος είναι η πρέζα, για μένα δούλεψε τουλάχιστον. Όχι το χόρτο όμως που πρότειναν μερικοί, αγνή πρέζα ρε παιδάκι μου από κέντρο μεριά. Όχι ότι το προτείνω δηλαδή, ο πατέρας σου θα σου κόψει το internet άμα το δει, άσε που η αστυνομία έχει πάρει χαμπάρι ότι τώρα τελευταία κυκλοφορούν πολλά ανήλικα "ράκια" οπότε θα δυσκολευόσουν. Γενικά όμως είναι μια καλή λύση, εγώ είμαι δυνατός, είμαι καλά και πατάω γερά στα πόδια μου, εκτός απ' τις μέρες που με πιάνει στερητικό και ζητάω φράγκα απ' τη γριά. you sir, should be taxed Σε αυτήν την ηλικία ολοι το παθαίναμε με τις Αγγλικούδες μας. Οχι μονο κοκκινίζαμε και καιγόμασταν, αλλα είχαμε και κατι μαρες... Αλλο πράγμα!:-D Οι καθηγήτριες Αγγλικών στα φροντιστήρια είναι ειδική περίπτωση. Πρόκειται συνήθως για νέες σε ηλικία γυναίκες οι οποίες είτε δουλεύουν σε φροντιστήρια επειδή το γουστάρουν, είτε κάνουν τα πρώτα βήματα και προετοιμάζονται για τον ΑΣΕΠ.Εγώ είχα για αρκετά χρόνια μια νέα, πολύ καλή αντικειμενικά και εξαιρετική καθηγήτρια. Τα φροντιστήρια λειτουργούν και σαν saloon οφθαλμόλουτρου. ...Μiss Κάβουρα. Μιλάμε για Logo Στιγμής. ...θα 'ταν - δε θα 'ταν 25άρα... ...Είχε ΕΝΑ κορμί.......... ...Είχε ΕΝΑ πρόσωπο... ...Είχε ΕΝΑ βλέμμα... ...Είχε ΜΙΑ φωνή... ...Είχε ΜΙΑ κίνηση... ...Είχε ΜΙΑ χάρη... ...ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΥΖΑΡΕΣ ΝΑ !!! ...κι είχαμε και 'μεις ΚΑΤΙ κάβλες...
little loulou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 καταστρεφεις το thread του παιδιου βρε με τα ποστς σου παντως απ`οτι παρατηρησα σημερα με την παρεξηγηση που εγινε με τον fire,δινεις πολυ σημασια σε πραγματα που δεν χρειαζεται να τα παιρνεις τοσο στα σοβαρα.. λιγη αδιαφορια θελει... αντε σε λιγο καιρο θα σηκωνεσαι και δεν θα κοκκινιζεις καν.. και θα πιασεις και χαλαρα κουβεντουλα με την αγγλικου..ξερεις εσυ
giorgos147 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 και θα πιασεις και χαλαρα κουβεντουλα με την αγγλικου..ξερεις εσυ Δε θέλω να πιάσω εκεί τη κουβέντα =P
washcloud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 καταστρεφεις το thread του παιδιου βρε με τα ποστς σου ψτ...κατ' αρχάς στην κουζίνα σας, Κα μου... Κατά 2ο λόγο, ούτε ΤΑ ποστ μου είναι...και είναι και σε σπόιλερ, δεν καταστρέφω λοιπόν τίποτα, συν το ότι το θέμα έχει πλέον "εξαντληθεί", δεν είναι πλέον "ζεστό" - και με τον καλύτερο τρόπο ήδη θα έλεγα, οπότε δεν τίθεται καν θέμα "χαλάστρας", διότι συν τοις άλλοις είμαι και πολύ προσεκτικός εγώ με το τί γράφω...και μου τη δίνει που χρειάστηκε να αναλύσω όλα τα προηγούμενα. Κατά 3ο................άντε. πρόσεξε τί θα γράψεις...γιατί ΗΔΗ σε αποκάλεσα Κα
NetworkMeltdown Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Χμμμ περίεργο εγώ κοκκινίζω μόνο όταν...
slipknot Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Χμμμ περίεργο εγώ κοκκινίζω μόνο όταν... χέζω; no offense, το μυαλό δεν πάει αλλού.
slygeo87 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 no offense, το μυαλό δεν πάει αλλού. Έχεις κάνει έρωτα ποτέ; I mean for real.
slipknot Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Έχεις κάνει έρωτα ποτέ; I mean for real. Έχεις πάψει για μια στιγμή να είσαι ρομαντικός; I mean, dude...
slygeo87 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Τώρα σοβαρά δε κοκκινίζεις έστω λίγο στο λαιμουδάκι σου, όταν έρχεσαι σε κορύφωση;..ή τέλος πάντων όταν προσπαθείς να έρθεις;...ή στο στήθος;
slipknot Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν έχω συνευρεθεί ποτέ με το πορτρέτο μου.
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Τώρα σοβαρά δε κοκκινίζεις έστω λίγο στο λαιμουδάκι σου, όταν έρχεσαι σε κορύφωση; Εγώ όταν κάνω έρωτα πάντως και έρχομαι σε κορύφωση, κοκκινίζω στο κεφαλάκι, όχι στο λαιμουδάκι. Αλλά όλα αυτά είναι οφτόπικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.