V for Vagelis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Το εννοείς; Όχι οτι έχω κάτι, απλά μου φαίνεται παράξενο να το λες τόσο άνετα προφανώς ειρωνικά το λέει ο σλιπνοτ μιας και κάποιοι ανέφεραν αλκοόλ και χόρτο...
slipknot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Όλοι μαζί!!! Είναι ο slipknot και είναι καλά!!! Παντελή γιατί δεν ήρθες χθες στον οκανα, ήταν η μέρα μας. Γιατί πλέον χρειάζεται να υψώνουμε ταμπελάκια σαρκασμού ή/και diss; Γιώργο και Λουλού, δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορώ να γίνω συγγραφέας. Μου δίνεται ελπίδες.
little loulou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 .Γιατί πλέον χρειάζεται να υψώνουμε ταμπελάκια σαρκασμού ή/και diss; ημουν εναμιση χρονο στο χημικο... Πάντως, όσοι έχετε περάσει αυτό που έχω τώρα, είναι μαλακία. Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με τον Slipknot. Ειδικά στα μαθηματικά το παθαίνω. Φοβάμαι να σηκωθώ. Στα άλλα μαθήματα, είμαι πιο νορμάλ, αλλά στα μαθηματικά, δυσκολεύομαι. Αφού πέρσι πήρα 15, επειδή λέει ο καθηγητής δε σηκωνόμουν, επειδή δεν έκανα ασκήσεις, ενώ πάντα πήγαινα με όλες τις ασκήσεις λυμένες. Τώρα είναι ή δεν είναι πρόβλημα αυτό; Ενώ τα ξέρω, φοβάμαι. πιστεψε με σε νιωθουμε...τα εχουμε περασει κι εμεις...αλλα ειναι θεμα καθαρα χρονου! σημερα φοβασαι,του χρονου θα συναντιεσται τυχαια στο τσιλ αουτ και θα πινετε μαζι καφε... θα τους βλεπεις και θα πετας μπτηχτες πως τοσα χρονια εχουν περασει κι αυτοι ειναι ακομη εκει... μη σκαλωνεις....ολοι τα εχουμε περασει..στο ξαναλεω
giorgos147 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Και εδώ η συζήτηση έλαβε τέλος Ντάξει, ήταν μια καλή συζήτηση. Έκανε και καλό σε μένα. Θα ενημερώσω σε 3-4 χρόνια πως πάει το πρόβλημα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:37 ---------- Και όμως, δε φτάσαμε στο τέλος πιστεψε με σε νιωθουμε...τα εχουμε περασει κι εμεις...αλλα ειναι θεμα καθαρα χρονου! σημερα φοβασαι,του χρονου θα συναντιεσται τυχαια στο τσιλ αουτ και θα πινετε μαζι καφε... θα τους βλεπεις και θα πετας μπτηχτες πως τοσα χρονια εχουν περασει κι αυτοι ειναι ακομη εκει... μη σκαλωνεις....ολοι τα εχουμε περασει..στο ξαναλεω Θα δείξει
slygeo87 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=rB8HudfbaTE[/ame]
slipknot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 ημουν εναμιση χρονο στο χημικο... Οι χημικοί που ξέρω είναι γεμάτοι από σαρκασμό, ξεχειλίζουν, το νιώθουν γενικά. Γιώργο γενικότερα μην ανησυχείς. Αυτό που είπα για τα μαθηματικά γινόταν πράγματι. Επίσης, κοκκίνιζα κι εγώ σε άσχετες στιγμές όταν με ρωτούσαν κάτι, σε τάξεις συνήθως (αγγλικά, σχολείο). Για κάποιο λόγο ένιωθα ότι όλοι περιμένουν πως και πως την απάντηση μου και πως αν πέταγα καμιά μαλακία θα γινόμουνα ρεζίλι. Πέρασε όμως, τώρα είμαι πιο άσπρος κι απ' τον Μάκλιτζάξον. ΠΑΝΤΑ
giorgos147 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=rB8HudfbaTE Μη παίζεις με τον πόνο μου Οι χημικοί που ξέρω είναι γεμάτοι από σαρκασμό, ξεχειλίζουν, το νιώθουν γενικά. Γιώργο γενικότερα μην ανησυχείς. Αυτό που είπα για τα μαθηματικά γινόταν πράγματι. Επίσης, κοκκίνιζα κι εγώ σε άσχετες στιγμές όταν με ρωτούσαν κάτι, σε τάξεις συνήθως (αγγλικά, σχολείο). Για κάποιο λόγο ένιωθα ότι όλοι περιμένουν πως και πως την απάντηση μου και πως αν πέταγα καμιά μαλακία θα γινόμουνα ρεζίλι. Πέρασε όμως, τώρα είμαι πιο άσπρος κι απ' τον Μάκλιτζάξον. ΠΑΝΤΑ Να δούμε πότε θα έρθει αυτή η στιγμή...
little loulou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Και εδώ η συζήτηση έλαβε τέλος μα γιατι να το αναλυσουμε κι αλλο!! Οι χημικοί που ξέρω είναι γεμάτοι από σαρκασμό, ξεχειλίζουν, το νιώθουν γενικά. σαρκασμος παλι. Να δούμε πότε θα έρθει αυτή η στιγμή... κι εδω ειναι που θα πρεπει να σου αποκαλυψουμε την αληθεια... θα ερθει μολις ξεμπερδεψεις με το σχολειο...
slipknot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δε χρειάζονται παραδείγματα και φωτογραφίες νομίζω.
frenzy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Αν και είναι κάπως χαζή ερώτηση, βαρέθηκα να το έχω, και περιμένω απόψεις σας. Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα μετά από αυτή τη συζήτηση. 10:23---> Φακ. Διάβαζα μια δημοσίευση μου σε αυτό το θέμα λίγο πιο πάνω, και με νιώθω να καίω. Σας ευχαριστώ παιδιά. Πρώτη φορά νιώθω οτι άνοιξα ένα "σωστό" θέμα εδώ μέσα Και εδώ η συζήτηση έλαβε τέλος Ντάξει, ήταν μια καλή συζήτηση. Φαντάζομαι αυτά περνάνε από το μυαλό σου αυτόματα πια όταν κοκκινίζεις έτσι;
slipknot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Η συζήτηση ήτανε σύντομη, περιεκτική και μονόπλευρη. Σαν το σημερινό debate.
V for Vagelis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 κι εδω ειναι που θα πρεπει να σου αποκαλυψουμε την αληθεια... θα ερθει μολις ξεμπερδεψεις με το σχολειο... Οχι απαραίτητα, μπορεί να προσπαθήσει να το αντιμετωπίσει από τώρα. Γιώργο είπες πριν ότι γενικά φοβάσαι μη σε σηκώσουν στο πίνακα. Ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι να σηκωθείς από μόνος σου, αρχικά ίσως σε ασκήσεις που ξέρεις ότι μπορείς να λύσεις. Άμα αρχίσεις να σηκώνεσαι συχνά τότε το άγχος θα σου φύγει κάποια στγμή. Έτσι έγινε σε μένα πάντως που είχα παρόμοιο πρόβλημα. Γενικά αυτό ισχύει παντού, όσο περισσότερες πρωτοβουλίες παίρνεις τόσο πιο γρήγορα μαθαίνεις να αντιμετοπίζεις προβλήματα, καταστάσεις κλπ...
kage Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 το σχολειο ειναι καλη φαση κυριως στο λυκειο ,γι αυτο χαλαρωσε κ διασκεδασε το. εφοσον σε ενοχλει κ σε κανει να νιωθεις περιεργα πηγαινε σε εναν γιατρο να δεις τι θα σου πει.μπορει να ξεμπερδεψεις νωριτερα.. Αν ειναι παθολογικο το προβλημα οι ενεσεις botox γι αυτο βγηκαν ΑΛΛΑ οχι σε αυτη την ηλικια,οποτε υπαρχει λυση στο μελλον αν δεν αλλαξει κατι...
slipknot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Αν ειναι παθολογικο το προβλημα οι ενεσεις botox γι αυτο βγηκαν ΑΛΛΑ οχι σε αυτη την ηλικια,οποτε υπαρχει λυση στο μελλον αν δεν αλλαξει κατι... Η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι χαρούμενη... Η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι λυπημένη...
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 πιστεψε με σε νιωθουμε...τα εχουμε περασει κι εμεις...αλλα ειναι θεμα καθαρα χρονου! σημερα φοβασαι,του χρονου θα συναντιεσται τυχαια στο τσιλ αουτ και θα πινετε μαζι καφε... θα τους βλεπεις και θα πετας μπτηχτες πως τοσα χρονια εχουν περασει κι αυτοι ειναι ακομη εκει... μη σκαλωνεις....ολοι τα εχουμε περασει..στο ξαναλεω Γιατί ρε παιδια, τα εχουμε περάσει ολοι? ΝΑ και αν με σηκώσει, ΝΑ και αν δεν... Ειναι ολα στο μυαλό μας. Σκέψου τι άγχος δημιουργούσαμε εμεις στους καθηγητές. Όταν εχεις να σταθείς μπροστά σε 30 αρκουδόμαγκες... Στην τελική, οταν σε ξανασηκώσουν για μάθημα. Κατέβασε τα παντελόνια! Ειναι σίγουρο οτι ή δεν θα σε ξανασηκώσουν ή οτι δεν θα ντραπείς ποτε ξανα! χαβαλε κανω! φιλικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.