Προς το περιεχόμενο

Άγνωστο πρόβλημα(;)- Άγνωστη ονομασία που μπορεί να δωθεί

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εκτός αυτών, ευχαριστώ θερμά όλους σας για την υποστήριξή σας.

Να' σαι καλά μαν, άνθρωποι είμαστε, αλίμονο αν δε δείχναμε σεβασμό κι ενδιαφέρον για το πρόβλημά σου.

redface.JPGsimpsons_nelson_haha2uwr.jpgvictorlaughing417.jpgtn_Lady%20laugh.JPG

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το να σκέφτεται οτι υπάρχουν κάποιοι που είναι μόνιμα μαύροι;

Βγαίνουμε εκτός θέματος και μας βλέπω προς κλείδωμα.

Αλλά, κάποιες φορές, τα ζηλεύω αυτά τα άτομα. Αφήστε που είμαι ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΙΛΑ.

Δημοσ.
Βγαίνουμε εκτός θέματος και μας βλέπω προς κλείδωμα.

Αλλά, κάποιες φορές, τα ζηλεύω αυτά τα άτομα. Αφήστε που είμαι ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΙΛΑ.

θα μαθεις σιγα σιγα..χρονο χρειαζεσαι...να με ειδες να δινω σημασια στο freedubus?οχι...γραψιμο!

Δημοσ.

Είχα ένα φίλο που κοκκίνιζε για ώρες με τον συνδυασμό κόκα-ουίσκι-πουτάνες αλλά μάλλον δεν μετράει. Το γυμνάσιο είναι λίγο tough για όλους, αλλά καλού κακού πήγαινε σε ένα γιατρό να σε κοιτάξει μήπως υπάρχει κάτι παθολογικό αλλά και για να πάρεις συμβουλές και να μην έχεις καμιά αμφιβολία.

Δημοσ.

Και τι να μου πείς λουλού μου;

Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι μερικοί που κοκκινίζουν σε επιλεγμένα σημεία και όχι σε ολόκληρο το πρόσωπο π.χ. ή το στήθος. Γίνονται σαν αγελάδες αλλά με κόκκινα αντί για μαύρα.

Δημοσ.

Παλιά είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα, θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι κάθε φορά που είχαμε μαθηματικά στο σχολείο πάντα κάτι με έπιανε και φοβόμουν μήπως και με σηκώσουν στον πίνακα. Δεν ήθελα με τίποτα να λύσω ασκήσεις. Χαζό συναίσθημα τώρα που το σκέφτομαι, ένιωθα σα να είχα διαπράξει κάποιο έγκλημα και να βρισκόμουν στο στόχαστρο των συμμαθητών μου. Στην πραγματικότητα όμως όλα ήταν στο μυαλό μου.

Μετά το σχολείο το πρόβλημα αν και εξασθενημένο, εξακολουθούσε να υπάρχει. Πήγα σε ψυχολόγους, ειδικούς, βελονιστές, ακόμα και σε παπά. Όλοι αυτοί δεν μπόρεσαν να με κάνουν καλά όμως. Έτσι άρχισα τα δικά μου πειράματα.

Τελικά συνειδητοποίησα ότι το καλύτερο φάρμακο για το άγχος είναι η πρέζα, για μένα δούλεψε τουλάχιστον. Όχι το χόρτο όμως που πρότειναν μερικοί, αγνή πρέζα ρε παιδάκι μου από κέντρο μεριά. Όχι ότι το προτείνω δηλαδή, ο πατέρας σου θα σου κόψει το internet άμα το δει, άσε που η αστυνομία έχει πάρει χαμπάρι ότι τώρα τελευταία κυκλοφορούν πολλά ανήλικα "ράκια" οπότε θα δυσκολευόσουν. Γενικά όμως είναι μια καλή λύση, εγώ είμαι δυνατός, είμαι καλά και πατάω γερά στα πόδια μου, εκτός απ' τις μέρες που με πιάνει στερητικό και ζητάω φράγκα απ' τη γριά.

Δημοσ.

Τελικά συνειδητοποίησα ότι το καλύτερο φάρμακο για το άγχος είναι η πρέζα, για μένα δούλεψε τουλάχιστον. Όχι το χόρτο όμως που πρότειναν μερικοί, αγνή πρέζα ρε παιδάκι μου από κέντρο μεριά. Όχι ότι το προτείνω δηλαδή, ο πατέρας σου θα σου κόψει το internet άμα το δει, άσε που η αστυνομία έχει πάρει χαμπάρι ότι τώρα τελευταία κυκλοφορούν πολλά ανήλικα "ράκια" οπότε θα δυσκολευόσουν. Γενικά όμως είναι μια καλή λύση, εγώ είμαι δυνατός, είμαι καλά και πατάω γερά στα πόδια μου, εκτός απ' τις μέρες που με πιάνει στερητικό και ζητάω φράγκα απ' τη γριά.

Το εννοείς; :P

Όχι οτι έχω κάτι, απλά μου φαίνεται παράξενο να το λες τόσο άνετα :P

Δημοσ.

Τελικά συνειδητοποίησα ότι το καλύτερο φάρμακο για το άγχος είναι η πρέζα, για μένα δούλεψε τουλάχιστον. Όχι το χόρτο όμως που πρότειναν μερικοί, αγνή πρέζα ρε παιδάκι μου από κέντρο μεριά...

σοβαρολογεις?

HappyCow.jpg

το ξεφτιλιζεις...

Δημοσ.

Όλοι μαζί!!! Είναι ο slipknot και είναι καλά!!!!

Γιώργο τώρα θυμήθηκα και την πρώτη μου μερα στο γυμνάσιο που λιποθύμησα στον αγιασμό επειδή ήμουν νηστικός!!! Εκεί να δείς να σε βλέπει όλο το σχολείο, αλλά στα @@ μου...

Δημοσ.

Θέμα ούτε τριών ωρών, και φτάσαμε την έκτη σελίδα. :P

Σας ευχαριστώ παιδιά. Πρώτη φορά νιώθω οτι άνοιξα ένα "σωστό" θέμα εδώ μέσα :P

Γιώργο τώρα θυμήθηκα και την πρώτη μου μερα στο γυμνάσιο που λιποθύμησα στον αγιασμό επειδή ήμουν νηστικός!!! Εκεί να δείς να σε βλέπει όλο το σχολείο, αλλά στα @@ μου...

Φαντάζομαι πως θα ένιωθες οταν συνήλθες.

Πάντως, όσοι έχετε περάσει αυτό που έχω τώρα, είναι μαλακία.

Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με τον Slipknot. Ειδικά στα μαθηματικά το παθαίνω. Φοβάμαι να σηκωθώ. Στα άλλα μαθήματα, είμαι πιο νορμάλ, αλλά στα μαθηματικά, δυσκολεύομαι. Αφού πέρσι πήρα 15, επειδή λέει ο καθηγητής δε σηκωνόμουν, επειδή δεν έκανα ασκήσεις, ενώ πάντα πήγαινα με όλες τις ασκήσεις λυμένες. Τώρα είναι ή δεν είναι πρόβλημα αυτό; :(

Ενώ τα ξέρω-λόγω φροντιστηρίου. Εξού και οι λυμένες ασκήσεις...-, φοβάμαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...