slygeo87 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Βγαίνε βόλτες φίλε, μη κλείνεσαι στον εαυτό σου και μη σκέφτεσαι ότι δήθεν ''πάσχεις'' από κάποιο πρόβλημα. Όταν το σκέφτεσαι είναι ακόμα χειρότερα. Το placebo ''είμαι μια χαρά, δεν έχω τίποτα, είμαι τέρας κοινωνικότητας''-υφίσταται τέτοιος όρος;ενιγουεϊ...(ενίοτε και τέρας σκέτο) με έχει βοηθήσει άπειρες φορές. Οκ για άλλη μια φορά θα τονίσω ότι βοηθάει και η κατανάλωση αλκοόλ, αλλά άμα δει αυτό το ποστ ο πατέρας σου θα σου κόψει το ίντερνετ.
giorgos147 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Βγαίνε βόλτες φίλε, μη κλείνεσαι στον εαυτό σου και μη σκέφτεσαι ότι δήθεν ''πάσχεις'' από κάποιο πρόβλημα. Όταν το σκέφτεσαι είναι ακόμα χειρότερα. Το placebo ''είμαι μια χαρά, δεν έχω τίποτα, είμαι τέρας κοινωνικότητας''-υφίσταται τέτοιος όρος;ενιγουεϊ...(ενίοτε και τέρας σκέτο) με έχει βοηθήσει άπειρες φορές. Οκ για άλλη μια φορά θα τονίσω ότι βοηθάει και η κατανάλωση αλκοόλ, αλλά άμα δει αυτό το ποστ ο πατέρας σου θα σου κόψει το ίντερνετ. Βγαίνω όσο μπορώ. Δε κλείνομαι. Πέρσι το καλοκαίρι είχα το τεράστιο κλείσιμο. Τώρα με τον πατέρα που λέτε, δεν υπάρχει θέμας ανησυχίας, μιλάτε άνετα, τον έχω να βλέπει τηλεόραση =P
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ για άλλη μια φορά θα τονίσω ότι βοηθάει και η κατανάλωση αλκοόλ, αλλά άμα δει αυτό το ποστ ο πατέρας σου θα σου κόψει το ίντερνετ. Ή θα κυνηγήσει εσένα. Οδήγηση - τσιγάρα- αλκοόλ - καφέδες... χαχαχαχα
freedubus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Πέρσι θυμάμαι είχε γυρίσει όλο το τμήμα σε μια στιγμή, και μία πετάχτηκε και είπε "Κοίτα πως έγινε(και ακολούθησε χαζόγελιο...από εκείνη )" Ακου ρε το παλιοθήλυκο. Επρεπε να της κόψεις το βήχα. Να της πείς κάτι για να καταλάβει οτι παρόλη την ερυθροδερμία σου δε σηκώνεις μύγα στο τσεκούρι σου. Π.χ. "χλωμό πρόσωπο πεθάνει αν δε κόψει μαλακίες"
parsifal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο καφέ πίνω, και τώρα με το σχολείο έχουν αυξηθεί, γιατί μόλις πάει 5-6 το απόγευμα, απλά κουτουλάω από τη νύστα, και δε μπορώ να παρακολουθήσω τα εξωσχολικά μαθήματα. Παραείσαι σε μικρή ηλικία για να εξαρτάται η διεκπεραίωση των καθημερινών σου υποχρεώσεων από την κατανάλωση καφεΐνης (όχι πως αυτό δικαιολογεί μεγαλύτερους, αλλά λέμε τώρα). Αντί να αρχίσεις να τρυπάς το στομάχι σου από τώρα, να αλλάξεις καθημερινό πρόγραμμα. Χτες! Συζήτησέ το και με την οικογένειά σου, για το τί μπορεί να γίνει.
million_voices Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 ρε συ ολοι περναμε φασεις και ολοι εχουμε τα προβληματα μας απλα μοιρασου τα live με κολλητους σου και αν δεν εχεις απλα ανοιξου το booze btw δεν ειναι λυση
giorgos147 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ακου ρε το παλιοθήλυκο. Επρεπε να της κόψεις το βήχα. Να της πείς κάτι για να καταλάβει οτι παρόλη την ερυθροδερμία σου δε σηκώνεις μύγα στο τσεκούρι σου. Π.χ. "χλωμό πρόσωπο πεθάνει αν δε κόψει μαλακίες" Καλά ντε
minarokeftes Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Τροφοδοτικό δοκίμασες να αλλάξεις???
giorgos147 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Παραείσαι σε μικρή ηλικία για να εξαρτάται η διεκπεραίωση των καθημερινών σου υποχρεώσεων από την κατανάλωση καφεΐνης (όχι πως αυτό δικαιολογεί μεγαλύτερους, αλλά λέμε τώρα). Αντί να αρχίσεις να τρυπάς το στομάχι σου από τώρα, να αλλάξεις καθημερινό πρόγραμμα. Χτες! Συζήτησέ το και με την οικογένειά σου, για το τί μπορεί να γίνει. Θα το προσπαθήσω ρε συ ολοι περναμε φασεις και ολοι εχουμε τα προβληματα μας απλα μοιρασου τα live με κολλητους σου και αν δεν εχεις απλα ανοιξου το booze btw δεν ειναι λυση Δεν έχω πρόβλημα από κολλητούς.-Νομίζω =P- Θα το δει και σε λίγο ένας... Θα αρχίσει να λέει Booze? What's this?
minarokeftes Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ακου ρε το παλιοθήλυκο. Επρεπε να της κόψεις το βήχα. Να της πείς κάτι για να καταλάβει οτι παρόλη την ερυθροδερμία σου δε σηκώνεις μύγα στο τσεκούρι σου. Π.χ. "χλωμό πρόσωπο πεθάνει αν δε κόψει μαλακίες" Ή μπορούσε να πεί κάτι πιο πρόστυχο.... Φαντάσου το άλλο κεφάλι πώς γίνεται, γι'αυτό πρόσεχε....
giorgos147 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Το ποτο! δεκα χαρ Δε πίνω! Εκτός αυτών, ευχαριστώ θερμά όλους σας για την υποστήριξή σας. Είναι "καλό" να βλέπεις(με τη καλή έννοια), οτι το πρόβλημα υπάρχει και αλλού και εύκολα το προσπερνάς.(τα λέω όλα με τη καλή έννοια. Δεν εννοώ οτι είναι καλό να έχουμε ένα τέτοιο "πρόβλημα". Προσθεού.)
minarokeftes Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ προτείνω να τα παίρνεις όλα στην πλάκα!!! Μην σε νοιάζει τί θα πεί ο άλλος αν κάνεις λάθος/μπερδέψεις την γλώσσα σου/ιδρώσεις/κοκκινίσεις/κλάσεις κοκ. Στα @@ σου όλα και θα δείς οτι δεν θα έχεις πρόβλημα. Το πολυ πολύ κάντου καθρεφτάκι!!!! Δοκίμασε να πιείς 2-3 redbull πριν το μάθημα και θα δείς!!! αχαχαχαχ
little loulou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 μπρρρ...τι μου θυμισες...στο γυμνασιο οποτε μου μιλουσε καποιος η με ρωταγε ο καθηγητης,εχανα την μιλια μου και ενιωθα τα αυτια μου να περνουν φωτια!!! ειδικα οταν ο καθηγητης με σηκωνε στο πινακα...δεν ενιωθα τα ποδια μου.. καθολου κοινωνικο κοριτσακι...παντα πηγαινα τοιχο τοιχο και μακρια απο ολους γιατι με επιανε ταχυπαλμια.. αλλα δες με τωρα...εε?εεε?εεε? αλλος ανθρωπος!! και συγκεκριμενα το ακριβως αντιθετομην ανησυχεις...φαντασου πως σε 6-7 χρονακια θα συναντας παλιους συμμαθητες και θα σου λενε για τοοοτε που οτι σε ρωταγαν εσυ κοκκινιζες κι εσυ θα εχεις αυτο το κλασσικο χαμογελακι ¨"χε χε..το θυμαμαι..τι χαζος που ημουν τοτ娨
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.