Προς το περιεχόμενο

Άγνωστο πρόβλημα(;)- Άγνωστη ονομασία που μπορεί να δωθεί

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με όλο το σεβασμό, θα σας παρακαλούσα να μείνετε όσο μπορείτε μέσα στο θέμα. Ας μη ξεχνάμε, οτι σίγουρα δεν είμαι μόνο εγώ που έχω αυτό το πρόβλημα, οπότε προτείνετε αν έχετε κάποια ιδέα για λύση ή για λόγο που το παθαίνω αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.

Εϊχα ένα συμμαθητή ο οποίος εμφάνιζε κάτι παρόμοιο. Κοκκίνιζε στα μάγουλα και φαινόντουσαν τα αγγεία του πολύ έντονα. Αν το ψάξεις και μάθεις πού οφείλεται (σε περίπτωση δλδ που..),πες. Από περιέργεια και μόνο.

Δημοσ.
μετα τον 1η αιντε 2η γκομενιτσα που θα στριμωξεις θα εξαφανιστει

(μεταξυ σοβαρου και αστειου)

Κάτι άκυρο: Έχεις msn;

Σε μερικούς κοκκινίζουν τ' αφτιά, μπατζάργια μιλάμε.

Από το να κοκκινίζουν σε μεγαλύτερο μέρος, καλύτερα τα αυτιά.

Πίστεψέ με, είναι τεράστιο σπάσιμο. Πέρσι θυμάμαι είχε γυρίσει όλο το τμήμα σε μια στιγμή, και μία πετάχτηκε και είπε "Κοίτα πως έγινε(και ακολούθησε χαζόγελιο...από εκείνη :P)"

Δημοσ.
μετα τον 1η αιντε 2η γκομενιτσα που θα στριμωξεις θα εξαφανιστει

(μεταξυ σοβαρου και αστειου)

Όπισθεν.Μην τον αγχώνεις.
Δημοσ.

δεν εχω msn Γιωργο αλλα καλυτερα να μιλησεις με συνομηλικο

οτι σου λενε ολοι μην αγχωνεσαι

τα "πραγματα" συμβαινουν οταν πρεπει και υπαρχουν οι προυποθεσεις για να συμβουν

αργα η γρηγορα ομως συμβαινουν

take care man

Δημοσ.

Να δείτε που στο τέλος θα βγάλει γκόμενα από δω μέσα.

Ο μπαγασάκος.

Κυκλοφορεί εδώ καμιά 14ρα; :P

Και μεγαλομικρότερη, δε με πειράζει :P

Δημοσ.

Χύνεις αδρεναλίνη από παντού. =ρ

Οκ και 'γω το παθαίνω αν σε ανακουφίζει αυτό και ίσως σε χειρότερο βαθμό από εσένα. Όχι όταν λέω κάτι σε κάποιον που ξέρω καλά αλλά κυρίως σε άτομα που δεν έχω μεγάλη οικειότητα. Εκτός του κοκκινίσματος παρουσιάζω εφίδρωση στις παλάμες, φτερουγίσματα στη καρδιά και μερικές φορές και τρεμούλα. Αγχώνομαι πολύ εύκολα και θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου κοινωνιοφοβικό και αποφευκτικό.

Στη δημιουργία αυτού του υποσυνείδητου άγχους παίζει ρόλο το πολύ τσιγάρο πιστεύω και ο καφές, στο δικό μου οργανισμό τουλάχιστον. Για παράδειγμα, αν ξυπνήσω το πρωϊ και πάω μια βόλτα με το αυτοκίνητο, που είμαι χαλαρός δηλαδή, μεταξύ θανάτου και ξύπνιου δεν θα αγχώνομαι με τι τρόπο θα οδηγώ στο δρόμο. Αντιθέτως αν πιώ 3 φραπέδες και καπνίσω ένα πακέτο και βγω στο δρόμο, αρχίζουν οι τρεμούλες, τα δυνατά τουκ τουκ στη καρδιά και μια σκέψη να μου πηδάει τον εγκέφαλο. ''Μαλάκα δε ξέρεις να οδηγείς, παράτα το και πάνε αγόρασε πατίνι''. Σοβαρά.

Επίσης κοκκινίζω αραιά και που στο στήθος, είτε λόγω ζέστης, είτε πάλι λόγω άγχους και ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ όταν πέφτει ζεστό νερό σε εκείνο το σημείο την ώρα που κάνω μπάνιο. Είναι ορμονικό, είναι αυτό που είμαι, δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει καλώς ή κακώς, συνήθισε το.

Το καλύτερο φάρμακο μέχρι στιγμής που έχω ανακαλύψει για να το καταπολεμώ (το άγχος εννοώ) είναι το αλκοόλ, ρίχνω και τη πιο δύσκολη γκόμενα στο πίτσι πίτσι. Δοκιμασμένο, βέβαι οκ, δεν στο συνιστώ, όπου να 'ναι κάνω εισαγωγή για κύρωση του ύπατος άσε που πρέπει να κάνω και λίγη δίαιτα γιατί το μπυροκοίλι έχει φτασει στο γόνατο...αλλά τα καλά εργαλεία θέλουν και καλά υπόστεγα. What is your excuse?

Δημοσ.
Δε με αγχώνει. Ίσα ίσα που είμαι μαλάκας σε κάτι... Αφήστε το όμως.

ρε ολοι κολλαμε ειδικα οταν καποια μας αρεσει πολυ

στο λεω και ειμαι 30+

ειναι θεμα mood

Δημοσ.
Χύνεις αδρεναλίνη από παντού. =ρ

Οκ και 'γω το παθαίνω αν σε ανακουφίζει αυτό και ίσως σε χειρότερο βαθμό από εσένα. Όχι όταν λέω κάτι σε κάποιον που ξέρω καλά αλλά κυρίως σε άτομα που δεν έχω μεγάλη οικειότητα. Εκτός του κοκκινίσματος παρουσιάζω εφίδρωση στις παλάμες, φτερουγίσματα στη καρδιά και μερικές φορές και τρεμούλα. Αγχώνομαι πολύ εύκολα και θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου κοινωνιοφοβικό και αποφευκτικό.

Στη δημιουργία αυτού του υποσυνείδητου άγχους παίζει ρόλο το πολύ τσιγάρο πιστεύω και ο καφές, στο δικό μου οργανισμό τουλάχιστον. Για παράδειγμα, αν ξυπνήσω το πρωϊ και πάω μια βόλτα με το αυτοκίνητο, που είμαι χαλαρός δηλαδή, μεταξύ θανάτου και ξύπνιου δεν θα αγχώνομαι με τι τρόπο θα οδηγώ στο δρόμο. Αντιθέτως αν πιώ 3 φραπέδες και καπνίσω ένα πακέτο και βγω στο δρόμο, αρχίζουν οι τρεμούλες, τα δυνατά τουκ τουκ στη καρδιά και μια σκέψη να μου πηδάει τον εγκέφαλο. ''Μαλάκα δε ξέρεις να οδηγείς, παράτα το και πάνε αγόρασε πατίνι''. Σοβαρά.

Επίσης κοκκινίζω αραιά και που στο στήθος, είτε λόγω ζέστης, είτε πάλι λόγω άγχους και ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ όταν πέφτει ζεστό νερό σε εκείνο το σημείο την ώρα που κάνω μπάνιο. Είναι ορμονικό, είναι αυτό που είμαι, δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει καλώς ή κακώς, συνήθισε το.

Το καλύτερο φάρμακο μέχρι στιγμής που έχω ανακαλύψει για να το καταπολεμώ (το άγχος εννοώ) είναι το αλκοόλ, ρίχνω και τη πιο δύσκολη γκόμενα στο πίτσι πίτσι. Δοκιμασμένο, βέβαι οκ, δεν στο συνιστώ, όπου να 'ναι κάνω εισαγωγή για κύρωση του ύπατος άσε που πρέπει να κάνω και λίγη δίαιτα γιατί το μπυροκοίλι έχει φτασει στο γόνατο...αλλά τα καλά εργαλεία θέλουν και καλά υπόστεγα. What is your excuse?

Νταξ, δε πίνω, δεν οδηγώ, δε καπνίζω... Μόνο καφέ πίνω, και τώρα με το σχολείο έχουν αυξηθεί, γιατί μόλις πάει 5-6 το απόγευμα, απλά κουτουλάω από τη νύστα, και δε μπορώ να παρακολουθήσω τα εξωσχολικά μαθήματα. Όσο μπορώ τους περιορίζω όμως λόγω και της ηλικίας, αλλά αυτό ας μη ξεχνάμε οτι ξεκίνησε πριν 2 χρόνια(Α' γυμνασίου). Τότε δεν έπινα. (βασικά δε πίνω τίποτα, ούτε αναψυκτικά που λέει ο λόγος)Αλλά αυτά που λες έχω και εγώ. Αν αγχωθώ με κάτι, αρχίζουν να τρέμουν κυρίως τα πόδια μου(μόνο αυτά βασικά). Μέχρι και στο κουρείο, όταν με λούζει η κομμώτρια, κουνάω το πόδι πάνω κάτω, πάνω κάτω.(τρεμούλα) :P

Για το μπάνιο, κάπου-κάπου είναι λογικό να κοκκινίζει λόγω και του πολύ ζεστού νερού που γουστάρω :P Δε το έχω ψάξει.

Για αυτό το κοινωνιοφοβικός κ.λπ., το έχω και εγώ. Αν βρίσκομαι με φίλους, δεν έχω πρόβλημα, αλλά αν είναι μόνος, αποφεύγω να περνάω μέσα από τον κεντρικό, ή να περπατάω μόνος στο λιμάνι π.χ. Βασικά, δε το έχω κάνει ποτέ.

Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα μετά από αυτή τη συζήτηση.

10:23---> Φακ. Διάβαζα μια δημοσίευση μου σε αυτό το θέμα λίγο πιο πάνω, και με νιώθω να καίω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...