Προς το περιεχόμενο

Άγνωστο πρόβλημα(;)- Άγνωστη ονομασία που μπορεί να δωθεί

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Αν και είναι κάτι πολύ χαζό, πραγματικά, έχω βαρεθεί να το έχω.

Το "πρόβλημα" εμφανίστηκε ξαφνικά στη πρώτη γυμνασίου(τώρα είμαι τρίτη). Κάθε φορά που μπορεί ο καθηγητής να με ρωτήσει κάτι, ή κάποιος φίλος/φίλη κάτι προσωπικό, ή οτιδήποτε άλλο, κοκκινίζω πολύ. Όταν λέω πολύ, το εννοώ. Μπορεί π.χ. να με ρωτήσει πόσο κάνει 2+2 και να κοκκινήσω, με αποτέλεσμα να κρύβομαι για να μη με δουν οι σημμαθητές. Μπορεί να με ρωτήσει κάτι κάποιος φίλος, και να κοκκινήσω. (φυσικά στο κεφάλι, όχι σε όλο το σώμα...)

Τι στο διάολο είναι αυτό; Τι να κάνω για να το ξεπεράσω; Πολλές φορές κοκκινίζω χωρίς να το καταλαβαίνω, άλλοτε κοκκινίζω και το καταλαβαίνω γιατί νιώθω οτι καίγομαι. Υδρώνω...

Μη δώσετε απαντήσεις του στυλ "νιώθε άνετος". Πραγματικά έχω προσπαθήσει και νιώθω άνετος, αλλά κοκκινίζω. άλλωστε , κοκκινίζω σε διάφορες ερωτήσεις που είμαι εντελώς άνετος.

Έχετε κάποια ιδέα;

Ευχαριστώ.

Αν και είναι κάπως χαζή ερώτηση, βαρέθηκα να το έχω, και περιμένω απόψεις σας.

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σοβαρη απαντηση:Περα απο ψυχολογικο μπορει να ειναι και παθολογικο.Αν ειναι τοσο εκνευριστικο να το κοιταξεις.

Χαζη απαντηση:Φταινε οι Σκορπιονς (και παλι) :P:p:p

Δημοσ.

Μην ανησυχείς, είναι της ηλικίας. Οι ορμόνες σου, παίζουν τσινγκολελέτα και τόμπολα. Εσύ να είσαι ο εαυτός σου και ολα θα ειναι εντάξει. ΝΑ σου, για τους άλλους!! :-D

(αυτα ακριβώς ειναι τα λόγια της Τενιας Μακρη)

εντιτ: ο Tilemaxx, πρόλαβε την Τενια...

Δημοσ.

βασικά να είσαι χαλαρός :-) πηγαίνε και σε κανα γιατρό να σου πει κλεφτες θα γίνουν;

τεστ: 2+2 πόσο κάνει; (κοκκίνισες) :-)

Δημοσ.
Ορμόνες...

Μην ανησυχείς, είναι της ηλικίας. Οι ορμόνες σου, παίζουν τσινγκολελέτα και τόμπολα. Εσύ να είσαι ο εαυτός σου και ολα θα ειναι εντάξει. ΝΑ σου, για τους άλλους!! :-D

(αυτα ακριβώς ειναι τα λόγια της Τενιας Μακρη)

εντιτ: ο Tilemaxx, πρόλαβε την Τενια...

Και πότε ενδέχεται να τελειώσει αυτό ρε παιδιά; Μετά το πέρας της εφηβίας, και φτάνοντας στην ενηλικίωση;

Έλα σταμάτα. Κοκκινίζουν...

Ποια; :o

βασικά να είσαι χαλαρός :-) πηγαίνε και σε κανα γιατρό να σου πει κλεφτες θα γίνουν;

τεστ: 2+2 πόσο κάνει; (κοκκίνισες) :-)

Μόνο αν μου το λένε face to face το παθαίνω :P

Δημοσ.

Έτσι ξαφνικά; Με το που πάτησα γυμνάσιο; Ναι, είμαι ντροπαλός, έως πολύ, αλλά... Έτσι ξαφνικά; Στο δημοτικό δε καταλάβαινα τίποτα. Έκανα ό,τι μου κατέβαινε, μου έλεγαν διάφορα, αλλά δεν είχα κάποιο τέτοιο πρόβλημα ουδέποτε.

Δημοσ.

μεγαλωνεις και βλεπεις τον κοσμο λιγοτερο παιδιαστικα ισως

αν και εχουν περασει πολλαααα χρονια απο τοτε θυμαμαι οτι η μεταβαση στο Γυμνασιο ηταν ψιλοσοκ

περισσοτερες ευθυνες,συνειδητοποιηση της σεξουαλικοτητας,αρση μερους του παιδικου ακαταλογιστου κλπ

Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι και μη το σκεφτεσαι. Επειδη τωρα σκεφτεσαι πολυ και δεν λες ο,τι σου κατεβαινει οπως παλια το παθαινεις.

Δημοσ.

Μια πρώην μου κοκκίνιζε ΠΑΡΑ πολύ σε φάση όταν ανέβαιναν οι σφυγμοί της (για διάφορους λόγους, από άγχος μέχρι σεξ). Μιλάμε ντομάτα, στο πρόσωπο αλλά ειδικά στο στέρνο μπροστά ήταν λες και την είχες κάψει με το σίδερο. Γύρω γύρω άσπρο και ξαφνικά κοκκινίλα. Τώρα δε ξέρω ήταν και 22 χρονώ, όχι έφηβη, κι απ ο,τι μου χε πει το πάθαινε και η μάνα της, άρα ίσως να μην είναι θέμα ηλικίας.

Δημοσ.
αρση μερους του παιδικου ακαταλογιστου κλπ

Που σημαίνει;

Μια πρώην μου κοκκίνιζε ΠΑΡΑ πολύ σε φάση όταν ανέβαιναν οι σφυγμοί της. Μιλάμε ντομάτα, στο πρόσωπο αλλά ειδικά στο στέρνο μπροστά ήταν λες και την είχες κάψει με το σίδερο. Γύρω γύρω άσπρο και ξαφνικά κοκκινίλα. Τώρα δε ξέρω ήταν και 22 χρονώ, όχι έφηβη, κι απ ο,τι μου χε πει το πάθαινε και η μάνα της, άρα ίσως να μην είναι θέμα ηλικίας.

Δεν το έχει κάποιος δικός μου.(τουλάχιστον, έτσι νομίζω)

Μην αγχωνεσαι και μη το σκεφτεσαι. Επειδη τωρα σκεφτεσαι πολυ και δεν λες ο,τι σου κατεβαινει οπως παλια το παθαινεις.

Ίσως και να είναι αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...