Προς το περιεχόμενο

προστασια απο υπερταση

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω εαν πολυπριζο ασφαλειας. Στο πολυπριζο θα συνδεθει ενα pc μια lcd tv 32'' μαι οθονη 15'' η/υ και καποιες φορες ενα λαπτοπ...

Υπαρχει κατι που πρεπει να ξερω πριν παω να αγοράσω, εχετε να μου προτείνεται κατι?

Επεισης επειδη η αποσταση ειναι 4 μετρα υπαρχει προβλημα εαν βαλω μια μπαλαντεζα και μετα το πολυμπριζο?

(στο media-mark ειδα καποια που ειχαν εγγυηση οτι εαν σου καουν τα πραγματα πανω τοτε σου δεινει η εταιρια τα λεφτα πισω -αναλογα τις συσκευες που ειχες- ισχυει κατι τετοιο?)

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, αλλά από τον τίτλο κατάλαβα ότι έχεις πρόβλημα με ανεβασμένη πίεση.

Ίσως να την πάτησαν κι άλλοι έτσι.

χα χα χα χα φιλαρακο δεν πεζεσαι......+1 απο μενα για το σχολιο σου.:lol::lol:

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα αν βάλεις μπαλαντέζα και μετά το πολύ(μ)πριζο.

Αυτό που διάβασες για την εγγύηση και πληρωμή σε περίπτωση βλάβης από υπέρταση το δίνουν όλα τα αξιόπιστα πολύ(μ)πριζα, αλλά να ξέρεις οτι δεν πρόκειται να σου δώσει λεφτά το mediamarkt ή το οποιοδήποτε mediamarkt, θα πρέπει να τα ζητήσεις από τον κατασκευαστή.

Μια πρόταση από μένα είναι τα Belkin.

και μή τρώς πολλά αλμύρα, όλα θα πάνε καλά :)

Δημοσ.

φίλε μου προχθές αγόρασα το συγκεκριμένο της Belkin.Στην εγγύηση πάντως για επιστροφή των χρημάτων αναφέρεται οτι παύει να ισχύει αν το πολύπριζο είναι συνδεδεμένο με ups ή με άλλη επέκταση-μπαλαντέζα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θελω να κανω μια σχετικη ερωτηση με το θεμα και δεν θελω να ανοιξω νεο γι'αυτο την ανεβαζω εδω.

Τα παρακατω δυο προιοντα γραφουν οτι εχουν "Μέγιστη ενέργεια κρουστικής τάσης" και "Μέγιστη αιχμή" ,25,000 Amps,1181 Joule το ενα και 13 kAmps,1060 Joules το αλλο.

Ενα τετοιο προιον ειναι καλυτερο να εχει μικρες ή μεγαλες τις ανωτερω τιμες?

(για την προστασια που παρεχουν εχω διαβασει αρκετα θεματα εδω.Το παραβλεπουμε αυτο.)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701173

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701701

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...