manic Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Θελω να αγορασω εαν πολυπριζο ασφαλειας. Στο πολυπριζο θα συνδεθει ενα pc μια lcd tv 32'' μαι οθονη 15'' η/υ και καποιες φορες ενα λαπτοπ... Υπαρχει κατι που πρεπει να ξερω πριν παω να αγοράσω, εχετε να μου προτείνεται κατι? Επεισης επειδη η αποσταση ειναι 4 μετρα υπαρχει προβλημα εαν βαλω μια μπαλαντεζα και μετα το πολυμπριζο? (στο media-mark ειδα καποια που ειχαν εγγυηση οτι εαν σου καουν τα πραγματα πανω τοτε σου δεινει η εταιρια τα λεφτα πισω -αναλογα τις συσκευες που ειχες- ισχυει κατι τετοιο?)
RockSoundStudio Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, αλλά από τον τίτλο κατάλαβα ότι έχεις πρόβλημα με ανεβασμένη πίεση. Ίσως να την πάτησαν κι άλλοι έτσι.
giorgosa5 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, αλλά από τον τίτλο κατάλαβα ότι έχεις πρόβλημα με ανεβασμένη πίεση. Ίσως να την πάτησαν κι άλλοι έτσι. χα χα χα χα φιλαρακο δεν πεζεσαι......+1 απο μενα για το σχολιο σου.:lol:
angmar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα αν βάλεις μπαλαντέζα και μετά το πολύ(μ)πριζο. Αυτό που διάβασες για την εγγύηση και πληρωμή σε περίπτωση βλάβης από υπέρταση το δίνουν όλα τα αξιόπιστα πολύ(μ)πριζα, αλλά να ξέρεις οτι δεν πρόκειται να σου δώσει λεφτά το mediamarkt ή το οποιοδήποτε mediamarkt, θα πρέπει να τα ζητήσεις από τον κατασκευαστή. Μια πρόταση από μένα είναι τα Belkin. και μή τρώς πολλά αλμύρα, όλα θα πάνε καλά
trilos021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 φίλε μου προχθές αγόρασα το συγκεκριμένο της Belkin.Στην εγγύηση πάντως για επιστροφή των χρημάτων αναφέρεται οτι παύει να ισχύει αν το πολύπριζο είναι συνδεδεμένο με ups ή με άλλη επέκταση-μπαλαντέζα
angmar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι μπορεί να το γράφει αυτό, αλλά η belkin πως θα αποκτήσει τέτοιου είδους πληροφορία; ;Ρ
xkon2007 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Θελω να κανω μια σχετικη ερωτηση με το θεμα και δεν θελω να ανοιξω νεο γι'αυτο την ανεβαζω εδω. Τα παρακατω δυο προιοντα γραφουν οτι εχουν "Μέγιστη ενέργεια κρουστικής τάσης" και "Μέγιστη αιχμή" ,25,000 Amps,1181 Joule το ενα και 13 kAmps,1060 Joules το αλλο. Ενα τετοιο προιον ειναι καλυτερο να εχει μικρες ή μεγαλες τις ανωτερω τιμες? (για την προστασια που παρεχουν εχω διαβασει αρκετα θεματα εδω.Το παραβλεπουμε αυτο.) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701173 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701701
tarantules Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Να τρώς σκόρδο.Ρίχνει την πίεση αρκετά...Πάρε και καμιά τσιχλίτσα μετά όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.