Προς το περιεχόμενο

Ίντερνετ στο υπεραστικό.

kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στην τσεχία και παω από την πράγα σε μια άλλη πόλη. Στο λεωφορείο έχει σε όλη την διαδρομή δωρεάν ασύρματο ίντερνετ.είναι πολύ μπροστά ή εντυπωσιάζομαι εύκολα;

Δημοσ.

Πολύ καλό!!!!!

Το wifi-spot όμως που να είναι άραγε??Στο λεωφορείο ??

Δεν πιστευω να χει και μπρίζες για φόρτιση τηλεφώνου ή notebook!!!!!!!!!

Δημοσ.

Υπαρχει πλεον συστημα που λειτουργει οπως στα κινητα, που σε πιανει ενα wifi, σε μεταβιβαζει στο επομενο κλπ.

Ναι, δυστυχως ειμαστε πολλλλυυυυυυυυυ πισω :mad:

• Moderators
Δημοσ.
Είμαι στην τσεχία και παω από την πράγα σε μια άλλη πόλη. Στο λεωφορείο έχει σε όλη την διαδρομή δωρεάν ασύρματο ίντερνετ.είναι πολύ μπροστά ή εντυπωσιάζομαι εύκολα;

Οντως ειχα μεινει καγκελο οταν το ειδα και γω.Δεν υπηρχει σε ολα τα υπεραστικα,μονο σε αυτα της Student Agency.Σαν να μπηκα σε αεροπλανο.Κοπελα που εφερνε δωρεαν καφε/τσαι,τηλεορασεις και ακουστικα,εφημεριδες της ημερας και ιντερνετ σε ολη τη διαδρομη(και μαλιστα αν παρατηρησες,ειχαν φυλλαδιο σε καθε θεση με τον χαρτη της διαδρομης και το ποσο καλο ειναι το σημα σε καθε σημειο της).

Δημοσ.
Οντως ειχα μεινει καγκελο οταν το ειδα και γω.Δεν υπηρχει σε ολα τα υπεραστικα,μονο σε αυτα της Student Agency.Σαν να μπηκα σε αεροπλανο.Κοπελα που εφερνε δωρεαν καφε/τσαι,τηλεορασεις και ακουστικα,εφημεριδες της ημερας και ιντερνετ σε ολη τη διαδρομη(και μαλιστα αν παρατηρησες,ειχαν φυλλαδιο σε καθε θεση με τον χαρτη της διαδρομης και το ποσο καλο ειναι το σημα σε καθε σημειο της).

Όντως στο student agency ήταν. Και ναι, είχε καφέδες κλπ και παρατήρησα και το φυλλάδιο με το σήμα! Πολύ μπροστά λέμε! Το wifi ήταν στο λεοφωρείο και όχι στον δρόμο...

• Moderators
Δημοσ.
Το wifi ήταν στο λεοφωρείο και όχι στον δρόμο...

Nαι ρε συ,στο λεωφορειο φυσικα.Δεν ξερω που πηγες,αλλα εκανα 3-4 ταξιδια εκτος Πραγας και μονο σε μια περιπτωση για καμια 20αρια km δυσκολευοταν το wifi.Χρονια μπροστα απο μας..:rolleyes:

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοούμε λέγοντας στο ..."υπεραστικό" ;

Γραμματικώς είμαστε πολύ πίσω ή εγώ εντυπωσιάζομαι πολύ εύκολα;

Δημοσ.

Μπα, μια χαρα λεξη τη βρισκω.

Δημοσ.

Μια και έγραφα απο το κινητό και δεν ήταν η καλύτερή μου είπα να είμαι σχετικά περιεκτικός και σύντομος.

Δημοσ.

Η όλη διαδικασία λέγεται mobile IP. μεταφέρεσαι από κεραία σε κεραία και διατηρείς (φαινομενικά) την ίδια ΙΡ χωρίς να κάνεις negotiate κάθε φορά με την νέα κεράια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...