.:VenoM:. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια τα περασα ! Μου αφησαν καλή εντύπωση , αλλά να σας ρωτήσω πως ειναι δυνατον να μην κολάνε ιούς ? Αν τρέξω δηλαδή ένα trojan horse δεν θα πάθει τίποτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια τα περασα ! Μου αφησαν καλή εντύπωση , αλλά να σας ρωτήσω πως ειναι δυνατον να μην κολάνε ιούς ? Αν τρέξω δηλαδή ένα trojan horse δεν θα πάθει τίποτα ? Διάβασε το παρακάτω άρθρο και θα καταλάβεις Linux!=Windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Βάζεις ubuntu 9.04 που είναι ό,τι καλύτερο για αρχάριους 1 Το Μs Office Υπάρχει default το open office. Λειτουργεί παρόμοια με το MS office. Υπάρχει συμβατότητα με αρχεία doc κτλ 2 drivers για καρτα γραφικων,, directx και .net framework Δε χρειάζεται να ασχοληθείς ιδιαίτερα. Με ένα κλικ εγκαθίστανται οι drivers αυτόματα, χωρίς καν να ψάξεις στο internet - αρκεί να υπάρχει σύνδεση με internet 3 drivers για καρτα ηχου Αν μιλάμε για onboard ήχο δε χρειάζεται να ασχοληθείς. Οι drivers βρίσκονται στον kernel. Αν έχεις soundblaster παίζει να έχεις πρόβλημα. 4 drivers για πληκτρολογια ποντικια και εκτυπωτη Λειτουργούν out of the box. (οι περισσότεροι εκτυπωτές έχουν υποστήριξη out of the box) 5 το adobe reader Υπάρχει out of the box υποστήριξη για pdf αρχεία 6 ενα προγραμμα για να γραφω δισκακια (το nero burning rom) out of the box 7 ενα προγραμμα για να βλεπω ταινιες (to power dvd) θα πρέπει να εγκαταστήσεις με 1 click κάποια dvd player εφαρμογή. 8 ενα προγραμμα για καθαρισμο συστηματος (CCleaner) lol... Απλά δε χρειάζεται. Το σύστημα δε μαζεύει σκουπίδια και δεν κολάει ιούς. (κατά 99,99999999999 % ) 9 τον Firefox out of the box 10 τους οδηγους του modem Αν έχεις usb modem ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς. Αν μιλάμε για σύνδεση μέσω ethernet καλωδίου δεν έχεις πρόβλημα. Παίζει out of the box. Το καλύτερο είναι αν έχει usb modem να πάρεις ένα κανονικό router και να ξεμπερδεύεις. Ούτως ή άλλως τα usb modems σέρνονται. ΥΓ1 : είναι το linux (όχι τα) ΥΓ2 : Το linux ΔΕΝ είναι windows. Θα πρέπει να του αφιερώσεις λίγο χρόνο για να το αγαπήσεις. Όλα τα βασικά θα τα κάνεις για πλάκα. Αν θες να εμβαθύνεις όμως, πρέπει να αφιερώσεις χρόνο. Καλή επιτυχία ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:17 ---------- Παιδια τα περασα ! Μου αφησαν καλή εντύπωση , αλλά να σας ρωτήσω πως ειναι δυνατον να μην κολάνε ιούς ? Αν τρέξω δηλαδή ένα trojan horse δεν θα πάθει τίποτα ? Μεγάλη συζήτηση ανοίγεις. Προς το παρόν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι κατά 99,9999999999999999 % δε θα κολλήσεις ιό όσο και αν το προσπαθήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταβείς στα Linux αν θές απλή χρήση του υπολογιστή. Αξίζει μόνο εάν θες να ασχοληθείς με unix based συστήματα επαγγελματικά ή εαν είσαι developer και θέλεις να αποκτήσεις κάποια τεχνογνωσία. Όσον αφορά τις ερωτήσεις που έκανες θα διαπιστώσεις στην πορεία πως το google θα γίνει ο φίλος σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταβείς στα Linux αν θές απλή χρήση του υπολογιστή. Το αντίθετο ! 10αδες, αν όχι 100άδες λόγοι υπάρχουν. Απλά γκούγκλαρε "reasons to use linux" ή ψάξε στο insomnia και θα βρεις άπειρη αρθρογραφία σχετικά. Μην τα ξαναγράφουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μάλλον δεν τα λές καλά τα πράγματα ! μην μου πέις για ιούς , defragment ,performance και τα λοιπά που εννοείται ότι τα ξέρω. Απο fedora 11 γράφω που είναι ένα χάλι ακόμα και ο installer. Αλλά αυτό που κάνουν τα windows δεν το κάνει κανένα linux. Ένα click και παίζει. Είτε είναι παιχνίδι είτε driver κάρτας γραφικών είτε οτιδήποτε. Το linux θέλει χρόνο και αν δεν είναι να ασχοληθεί κάποιος επαγγελματικά δεν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταβείς στα Linux αν θές απλή χρήση του υπολογιστή Ελευθερια!!! . Αξίζει μόνο εάν θες να ασχοληθείς με unix based συστήματα επαγγελματικά ή εαν είσαι developer και θέλεις να αποκτήσεις κάποια τεχνογνωσία Εγω ειμαι οικοδομος! . Όσον αφορά τις ερωτήσεις που έκανες θα διαπιστώσεις στην πορεία πως το google θα γίνει ο φίλος σου! Δεν θα γνωριζομασταν ομως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Προτιμώ την ελευθερία του χρόνου μου. Άσχετα το αν την έχω χάσει γιατι ασχολούμαι για επαγγελματικούς λόγους βέβαια. Καλό αυτό για τον προγραμματισμό ας πούμε με Modules. Θα προτιμούσα στην καφετέρια με κανα γκομενάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δυστυχως ειμαι παντρεμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραία ξεκίνησα στο Forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Καλως ηλθες λοιπον και ριξε μια ματια εδω για τα προβληματα σου με την Fedora http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=319139#Fedora. Προφανως κατατασεσαι στους Fedoristas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Απο fedora 11 γράφω... Όταν βάλεις Linux πες μας. Μην ταυτίζεις τα προβλήματα της εκάστοτε διανομής με το Linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Απο fedora 11 γράφω... Όταν βάλεις Linux πες μας. Μπαρδον;.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Fedora, Ubuntu, Mandriva, Suse, Arch, Xandros κ.τ.λ. είναι διανομές που βασίζονται σε Linux. Δεν είναι Linux. Άποψη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ολες οι διανομες βασιζονται στο Linux. Δικη μου αποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.