Pinball1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας παιδιά, Θα ηθελα να κανω μια εξεταση αιματος αλλα επειδή δεν εχω ασφάλιση προσπαθω να βρω έναν εναλλακτικο τροπο γιατι απ' οτι ξερω σε ιδιωτικο ιατρειο κοστιζει αρκετα... Υπαρχει η δυνατοτητα να γινει σε δημοσιο νοσοκομειο? Ξερω οτι στα δημοσια νοσοκομεια η κατασταση δεν ειναι η καλυτερη αλλα εφοσον ειναι αναγκη θεωρω πως ειναι σωστη επιλογη αν βεβαια δεν ειναι ρισκο για την υγεια μου. Αν καποιος γνωριζει κατι επι του θεματος ή είχε σχετικη εμπειρία θα ήμουν υπόχρεος αν την μειραζονταν. :-)
duende Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 πηγαινε στον οικογενειακο να στη γραψει. μετα θα κλεισεις ενα ραντεβου στο ικα της περιοχης σου (για καποια μερα 15 μερες εως ενα μηνα μετα) θα πας πουρνο πουρνο, και μαζι με καμια 500ρια (οκ ισως λιγοτερους) αλλους θα δωσεις αιμα. μετα απο καμια 15ρια μερες θα παρεις τα αποτελεσματα, (τα οποια δε μπορω να εγγυηθω οτι θα ειναι και δικα σου..) τα οποια θα πανε λογικα απευθειας στον οικογενειακο γιατρο που εγραψε τις εξετασεις κ θα πας να σου πει τι βλεπει (η δε βλεπει) εγω εκανα μια φορα, καποιες εξετασεις βγηκαν ο,τι να'ναι..(μαλλον απο κανενα παππου). απο την αλλη βεβαια, ειναι τσαμπα. γνωμη μου, αν δεν ειναι πολυ το κοστος καντες σε ιδιωτικο
GoldenEye Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 και αν πας σε ιδιωτικο πηγαινε σε γνωστο ονομα και σε κεντρικο υποκαταστημα (αιμοληψιες κανουν ολα τα μαγαζια αλλα οι αναλυσεις μετα απο συλλογη δειγματων και μεταφορα τρεχουν σε κεντρικα εργαστηρια).
Pinball1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. πηγαινε στον οικογενειακο να στη γραψει. μετα θα κλεισεις ενα ραντεβου στο ικα της περιοχης σου Αυτο μπορει να γινει ακομα κι αν δεν εισαι ασφαλισμενος στο ΙΚΑ?
leftermann Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 όχι. Που θα σου τα γράψει αν δεν είσαι ασφαλισμένος; Στο μπλουζάκι σου; Νομίζω ως ανασφάλιστος ο μόνος τρόπος είναι να πας σε νοσοκομείο. Ανάλογα και τι εξέταση θες να κάνεις.
Pinball1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Οποτε αν εισαι ανεργος και γραφτεις στον ΟΑΕΔ ισχυει οτι μετα απο 3 μηνες εχεις ασφαλιση ΙΚΑ? Αυτο σημαινει πως μπορεις ετσι να παρεις και βιβλιαριο υγειας και να κανεις δωρεαν εξαιτασεις αιματος, οφθαλμολογικες κτλ?
momotis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Οποτε αν εισαι ανεργος και γραφτεις στον ΟΑΕΔ ισχυει οτι μετα απο 3 μηνες εχεις ασφαλιση ΙΚΑ?Αυτο σημαινει πως μπορεις ετσι να παρεις και βιβλιαριο υγειας και να κανεις δωρεαν εξαιτασεις αιματος, οφθαλμολογικες κτλ? Μεχρι τα 29 αν γραφτεις στον ΟΑΕΔ για 2 μηνες νομιζω,μπορεις να βγαλεις βιβλιαριο ΙΚΑ και να κανεις αυτα που λες πιο πανω. Μετα τα 29 ισχυει μονο αν εχεις συμπληρωσει συγκεκριμενο αριθμο ενσημων. Δες εδω. http://www.popokp.gr/magazine/3637.pdf
Wavemaster Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Στο ΙΚΑ μπορείς να ασφαλίζεσαι μέχρι και τα 28 σου χρόνια,όντας άνεργος,με την προϋπόθεση να έχεις βγάλει και να διατηρείς κάρτα ανεργίας στον ΟΑΕΔ. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης βιβλιαρίου ανασφάλιστου από τη Νομαρχία που ανήκεις.Κάποιες πληροφορίες εδώ
little loulou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Που θα σου τα γράψει αν δεν είσαι ασφαλισμένος; Στο μπλουζάκι σου; χα... βασικα μπορεις να πας σε ενα μικροβιολογικο εργαστηριο και να ζητησεις να σου κανουν την εξεταση που θες πας,δινεις το χερακι σου,σε τσιμπαει με τη βελονα και μετα απο μια βδομαδα πας και παιρνεις τα αποτελεσματα τα οποια ειναι τα δικα σου κι οχι καποιου παππου βεβαια εσενα σε ενδιαφερει και το οικονομικο αλλα δεν νομιζω να κοστιζει πανω απο 15 ευρω.παρε τηλεφωνο στο μικροβιολογικο και ρωτα τιμη...
kage Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 αλλιως κανεις μια ιδιωτικη απο αυτες που βγηκαν τωρα τελευταια που ειναι πακετο τραπεζικος λογαριασμος κ ενα χ ποσο για ιδιωτικη ασφαλιση...
zinas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά αν είσαι εθελοντής αιμοδότης, δικαιούσαι μια εξέταση αίματος το χρόνο δωρεάν
frenzy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Πας στα επείγοντα σε νοσοκομείο που εφημερεύει, λες πως πονάει το στήθος σου, και σου κάνουν εξετάσεις αίματος μαζί με τα υπόλοιπα. Σε 3-5 ώρες έχεις τα αποτελέσματα.
slipknot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Πας στα επείγοντα σε νοσοκομείο που εφημερεύει, λες πως πονάει το στήθος σου, και σου κάνουν εξετάσεις αίματος μαζί με τα υπόλοιπα. Σε 3-5 ώρες έχεις τα αποτελέσματα. Εγγυημένο; Ψήνομαι να το δοκιμάσω σήμερα, δεν έχει και τίποτα καλό η τηλεόραση.
naftis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Εγγυημένο; Ψήνομαι να το δοκιμάσω σήμερα, δεν έχει και τίποτα καλό η τηλεόραση. Πλακα μας κάνεις ....
nickarmy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 ούτε τιμπειτ ουτε δημοσκοπήσεις (και μετα λέμε για ελύματα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.