ramarg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εξαιρετικός οδηγός.Μπράβο ! Μεχρι τωρα ηξερα για bootcamp και virtual machine..Την μέθοδο Emulation δεν την ειχα κατα νου...To crossover for mac δουλευει οκ τώρα με τις περισσότερες windows εφαρμογές? Ή ακόμα είναι under construction? Θα ήταν εξαιρετικα βολικό να τρέχεις executable programms στο macos χωρίς να περνάς vm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ακριβώς! Το θέμα είναι αν υπάρχει τρόπος να το προσπεράσουμε αυτό..Μου φαίνεται αδιανόητο να μην έχει βρεθεί μια λύση εως και σήμερα!Το κάνω πΑραθεση σχεδόν ένα χρόνο μετα .. Υπάρχει νεότερο πανω σε αυτο το κομμάτι;Δηλαδή καθαρή εγκατάσταση windows σε όσους εχουν βγάλει το superdrive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το κάνω πΑραθεση σχεδόν ένα χρόνο μετα .. Υπάρχει νεότερο πανω σε αυτο το κομμάτι; Δηλαδή καθαρή εγκατάσταση windows σε όσους εχουν βγάλει το superdrive. Εγώ έκανα manual fusion και το bootcamp δούλεψε κανονικά κάνοντας την εγκατασταση στον μηχανικό σκληρό. ΥΓ. Εννοείς σε όσους έχουν βάλει στη θέση του superdrive τον σκληρό σωστά? Το μόνο κακό είναι οτι δεν μπορώ να δω το mac partion όταν μπουτάρω στα windows και μεταφερω όσα αρχεία χρείαζομαι απο πριν όταν ειμαι στo mac στο bootcamp(paragon ntfs) Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2014 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό εννοώ ναι.. Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες γιατί έχω μείνει λίγο πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επίσης ξέχασα να πω οτι θα χάσεις το recovery partition την επιλογη για να μπουταρεις δηλαδή από αυτό χωρις εξωτερικό recovery usb. Yπαρχει τρόπος να το σωσεις αλλα είναι λιγο μπελάς. Δηλαδή θα πρεπει να βγάλεις τον ssd ή τον μηχανικό σκληρο που είναι εγκαταστημενο to recovery partition και να κάνεις fusion με έναν άλλο σκληρό προσωρινα. Δηλαδη θα κανεις fusion 2 σκληρους απο τους οποιους μόνο ο ένας θα μεινει για να ξαναγινει fusion με τον σκληρο που έχει το recovery partition. http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1530110 Eδω λέει για το fusion αλλα αν ψαξεις μπορείς να βρεις παρομοιους οδηγους. Θα χρειαστεις να φτιάξεις πρωτα από όλα ένα στικακι με το recovery assistant http://support.apple.com/kb/DL1433?viewlocale=en_US&locale=en_US Αν θέλεις τωρα να έχεις το recovery partition θα πρέπει να βγάλεις τον έναν (τον προσωρινό) απο τους 2 σκληρούς που έκανες fusion να βάλεις τον παλιο που εχει το recovery partition, να μπουταρεις απο το usb recovery να ανοιξεις το diskutility και να πατησεις fix. Μολις τελειωσει θα έχεις ξανα fusion και το recovery partition. Aφου τελειωσεις το fusion κανεις κανονικα restore το backup του timemachine και ξεκινας την διαδικασία για bootcamp.Aπο default το fusion βάζει το bootcamp στον μηχανικό σκληρό. YΓ.Βρήκα και έναν άλλο τρόπο να λυθεί το προβλημα του recovery http://apple.stackexchange.com/questions/75146/made-diy-fusion-drive-now-recovery-partition-wont-boot στις απαντησεις γραφει να επιλεξεις fusion μονο το partition αλλα δεν το έχω δοκιμάσει όπως έκανα με την παραπάνω μέθοδο..... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2014 από atheatos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης ξέχασα να πω οτι θα χάσεις το recovery partition την επιλογη για να μπουταρεις δηλαδή από αυτό χωρις εξωτερικό recovery usb. Yπαρχει τρόπος να το σωσεις αλλα είναι λιγο μπελάς. Δηλαδή θα πρεπει να βγάλεις τον ssd ή τον μηχανικό σκληρο που είναι εγκαταστημενο to recovery partition και να κάνεις fusion με έναν άλλο σκληρό προσωρινα. Δηλαδη θα κανεις fusion 2 σκληρους απο τους οποιους μόνο ο ένας θα μεινει για να ξαναγινει fusion με τον σκληρο που έχει το recovery partition.http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1530110 Eδω λέει για το fusion αλλα αν ψαξεις μπορείς να βρεις παρομοιους οδηγους. Θα χρειαστεις να φτιάξεις πρωτα από όλα ένα στικακι με το recovery assistant http://support.apple.com/kb/DL1433?viewlocale=en_US&locale=en_US Αν θέλεις τωρα να έχεις το recovery partition θα πρέπει να βγάλεις τον έναν (τον προσωρινό) απο τους 2 σκληρούς που έκανες fusion να βάλεις τον παλιο που εχει το recovery partition, να μπουταρεις απο το usb recovery να ανοιξεις το diskutility και να πατησεις fix. Μολις τελειωσει θα έχεις ξανα fusion και το recovery partition. Aφου τελειωσεις το fusion κανεις κανονικα restore το backup του timemachine και ξεκινας την διαδικασία για bootcamp.Aπο default το fusion βάζει το bootcamp στον μηχανικό σκληρό. YΓ.Βρήκα και έναν άλλο τρόπο να λυθεί το προβλημα του recovery http://apple.stackexchange.com/questions/75146/made-diy-fusion-drive-now-recovery-partition-wont-boot στις απαντησεις γραφει να επιλεξεις fusion μονο το partition αλλα δεν το έχω δοκιμάσει όπως έκανα με την παραπάνω μέθοδο..... Very important notice: η διάρκεια ζωής ενός απλού ssd (mlc) μειώνεται δραματκά με το fusion..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_rpblc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Γεια σας παιδιά! Μιάς και τα gestures των win 8.1 δεν είναι διαθέσιμα στο trackpad, τουλάχιστον οταν μπουταρεις μέσω bootcamp, ψάχνω μια λύση. Έχει κανεις να προτείνει κάτι; έχει μήπως δοκιμάσει κανεις το trackpad++;; Sent from my TITAN X310e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδια 2 ερωτησεις για parallels. 1. πως μπορω να απενεργοποιησω το ιντερνετ στο περιβαλον parallels - win 7; (εκει τρεχω μονο office 2007 και δεν εχω καμια ορεξη να περασω antivirus). 2. μπορω να ανταλαζω τοπικα αρχεια απο mac os <-> parallels (win7); προσπαθησα αλλα δεν, υπαρχει καποια ρυθμιση που μου διαφευγει; edit: το βρηκα το 2, αρκει να εγκαταστησεις απο περιβαλλον windows τα parallel tools. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2014 από basilis5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 παιδια 2 ερωτησεις για parallels. 1. πως μπορω να απενεργοποιησω το ιντερνετ στο περιβαλον parallels - win 7; (εκει τρεχω μονο office 2007 και δεν εχω καμια ορεξη να περασω antivirus). Μια λύση είναι να κάνεις disable την κάρτα δικτύου στο device manager των windows (αρκεί να μη χρησιμοποιείς το δίκτυο για άλλους λόγους στο parallels) Δε θα συνιστούσα όμως να παραλείψεις το antivirus στα windows. Αν πας να ανοίξεις κανένα μολυσμένο word document? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μια λύση είναι να κάνεις disable την κάρτα δικτύου στο device manager των windows (αρκεί να μη χρησιμοποιείς το δίκτυο για άλλους λόγους στο parallels) Δε θα συνιστούσα όμως να παραλείψεις το antivirus στα windows. Αν πας να ανοίξεις κανένα μολυσμένο word document? δουλευω εκει αποκλειστικα δικα μου αρχεια excel. σε καθε περιπτωση εχεις δικιο καλυτερα ενα antivirus να εχεις το κεφαλι σου οσο ησυχο μπορεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 δουλευω εκει αποκλειστικα δικα μου αρχεια excel. σε καθε περιπτωση εχεις δικιο καλυτερα ενα antivirus να εχεις το κεφαλι σου οσο ησυχο μπορεις. Βαλε το microsoft security essentials. Δωρεαν, παναλαφρο και δεν ενοχλει καθολου. Στα windows 8 ειναι ενσωματωμενο και δεν το καταλαβαινεις καν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Στα windows 8 ειναι ενσωματωμενο και δεν το καταλαβαινεις καν.Σωστά! Είναι τόσο διακριτικό που πολλοί με ρωτάνε τί antivirus να αγοράσουν για τα windows 8. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι την ύπαρξη του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramarg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καλημέρα σε όλους Προσπάθησα να κατεβάσω ένα παιχνίδι στο νέο μου mac αλλα δυστηχώς δεν γίνεται επειδή θελει windows Πως μπορώ να κατεβάσω κατι παρόμοιο στο mac? Eπειδη το εψαξα αρκετα δοκιμασε κατι εξαιρετικο στο mac που θα σε βοηθησει απιστευτα..whine bottler.θα περνας κανονικοτατα προγραμματα παιχνιδια και ο,τι αλλο θες για windows σε mac http://winebottler.kronenberg.org Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Eχεις δοκιμασει εαν μπορεις να περασεις αυτο που σε ενδιαφερει με whine bottler? ενα εξαιρετικο προγραμμα που σου δινει τη δυνατοτητα να τρεχεις windows based programms σε macos περιβαλλον.Δοκίμασε το http://winebottler.kronenberg.org να κανω μια χαζη ερωτηση μπορω αφου κανω τo win προγραμμα που θελω να τρεχει στο mac μετα να σβησω το winbottler??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Έβαλα σε ενα usb stick τα windows μεσα απο το bootcamp αλλα στο σημείο που κάνει restart το macbook μου λέει press any key και μετα δεν κάνει τίποτα. Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει; Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα το ISO των Windows ? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα