metrao_provata Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Καταρχήν, την καλησπέρα μου σε όλους... Πρόκειται να αλλάξω λάστιχα για πρώτη φορά. Έχω ένα Peugeot 207 1.4 90hp (το αναφέρω γιατί υποθέτω πως παίζει ρόλο και το αυτοκίνητο στο τί λάστιχα του ταιριάζουν). Μέχρι τώρα είχα κάτι Goodyear από τη μάνα του. Διαστάσεις 185/65/15 με δείκτη Τ. Συμπλήρωσα 50.000 χλμ με αυτά! Οδηγώ χωρίς να φτάνω το αμάξι στα όριά του. Τα περισσότερα χλμ γίνονται στους επιεικώς απαράδεκτους δρόμους της Αθήνας και σε διαδρομές του μισάωρου. Με ενδιαφέρει ένα λάστιχο που να συνδιάζει, όσο είναι δυνατόν, την καλή συμπεριφορά στο δρόμο με την αντοχή στις λακούβες και το χρόνο! Μου πρότειναν Bridgestone. Καμία γνώμη επ'αυτού? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Συμφωνώ με bridgestone, πιο συγκεκριμένα τα ΕR3xx ή Β3xx, για το σκοπό που τα θες πάντα. Αν έχουν εκεί που θα πας, ζήτα για την έκδοση eco που γλιτώνεις και κάτι από κατανάλωση. Σημείωση: διαστάσεις και δείκτη (απόδοσης - θερμοκρασίας) μην αλλάξεις κι ας σου πούνε για καλύτερα...επίσης μπορείς να κοιτάξεις και την ημερομηνία κατασκευής στο πλάι για να μη σε κοροϊδέψουν τελείως, δίπλα από τη λέξη DOT υπάρχει κάπου ένας τετραψήφιος αριθμός μέσα σε μικρό πλαίσιο, τα δύο πρώτα ψηφία είναι η εβδομάδα και τα δύο επόμενα το έτος . Ζήτα καινούργια λάστιχα! Άμα σου λένε άλλα από αυτά που βλέπουν τα μάτια σου, σήκω και φύγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.