zvarthangalos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Eγκατεστησα τα windows 7 RC σε ενα ASUS PC EEE 900 Και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα πως απο τα 15 GB Του δισκου μονο 2.08 GB ελευθερα πως μπορω να μαθω ποσο χωρο καταλαμβανουν στον δισκο τα windows 7? ευχαριστω εκ των προτερων.
random Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Για να oλοκληρωθεί η εγκατασταση ζητάνε μινιμουμ 16 Gb . απο κει και πέρα, αν την ολοκληρώσεις μπορεις να σεταρεις 1-2 πραγματακια για να ελεθυερωθει λιγος χώρος (disable hybernation, indexing, smaller pagefile, etc). Aλλα για μηχανάκια με κάτω απο 1,5 Gb RAM και κατω απο 30 Gb σκληρό, δεν συστηνονται τα Seven (και φυσικά ουτε τα βιστα). Βαλε XP καλύτερα.
zvarthangalos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Για να oλοκληρωθεί η εγκατασταση ζητάνε μινιμουμ 16 Gb .απο κει και πέρα, αν την ολοκληρώσεις μπορεις να σεταρεις 1-2 πραγματακια για να ελεθυερωθει λιγος χώρος (disable hybernation, indexing, smaller pagefile, etc). Aλλα για μηχανάκια με κάτω απο 1,5 Gb RAM και κατω απο 30 Gb σκληρό, δεν συστηνονται τα Seven (και φυσικά ουτε τα βιστα). Βαλε XP καλύτερα. Το συγκεκριμενο pc ειχε εγκατεστημενα τα xp pro και σερνωταν μετα απο λιγο ψαξιμο στο νετ διαβασα οτι δοκημασανε σ'αυτο το μοντελο τα windows 7 με ενα tip flashfire 009 και δουλευε πολυ καλυτερα απ'οτι τα xp και οντος τα δοκημασα και εγω και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εμεινε αρκετος χωρος στον σκληρο.
loukas77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Σήμερα που τα εγκατέστησα για δοκιμή (σκέφτομαι αν θα κάνω τώρα τελικά το partition των XP ή των 7) το μόνο που έχω εγκαταστήσει είναι drivers κάρτας ήχου και πιάνουν 9.22GB. Η εγκατάσταση ζητάει 16 GB Εγώ τους έχω αφήσει partition 20 GB... Όταν αποφασίσω θα το μεγαλώσω ή απλά θα το δώσω πάλι πίσω στα XP...
Members gsarig Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 κι εμένα γύρω στα 10 έπιασαν, σε 2 υπολογιστές που τα εγκατέστησα
Predatorkill Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω τα εβαλα σε ενα Toshiba NB100 με 1 GB μνημης και τρεχουν μια χαρα αν και μερικες φορες τρωει κατι stall.... Δεν θυμαμαι ποσο χωρο πιανουν.
stelrp Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα σας κύριοι, έχοντας συνηθίσει από τα Windows 2000 που πιάνανε μόνο 300ΜΒ στο δίσκο και από τα ΧP Που ζητούσαν μόλις 1.3GB βλέπω ότι τα 7 ζητούν γύρω στα 10 GB kai δεν μου αρέσει. (επειδή κρατάω image file το δίσκο μου με το acronis) Έχα δει στα Windows 2000 και στα XP ότι μπορούσαμε να σβήσουμε ολόκληρους καταλόγους από το windir χωρίς να υπάρχει πρόβλημα (π.χ. τους Driver Cache, system32/dllcache, Help, καθώς επίσης και ότι ήταν σε μπλε απόχρωση - system updates, αρχεία *.log,΄καθώς και άλλα). Βγάζοντας επίσης όλο τον φάκελο installer (γύρω στα 800ΜΒ μετά από αρκετούς μήνες χρήσης του PC το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν ότι έχασα τα εικονίδια από γνωστούς τύπους αρχείων (κάτι που φτιάχνεται εύκολα, ). Έτσι είχα κάνει εγκατάσταση XP μόλις σε 600ΜΒ. Γίνεται κάτι ανάλογο στο 7, υπάρχει (ή αναμένεται κάτι έτοιμο ?) Γιατί είναι βλακεία τα προγράμματα σου να πιάνουν χώρο 2-3 GB και να έχεις ένα λειτουργικό 10 GB για να το βλέπεις και να το ...χαίρεσαι.!
disqualified Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 το μεγαλυτερο μερος το πιανει ο φακελος winsxs τον οποιο μπορειται να ψαξετε στο net να δειτε τι κανει
tompravi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Windows 7, Microsoft Office 2007, 7-zip, Ashampo burning studio, Mozilla Firefox και Yahoo messanger καταλαμβανουν χωρο 28 GB
dazeman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Eγκατεστησα τα windows 7 RC σε ενα ASUS PC EEE 900 Και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα πως απο τα 15 GB Του δισκου μονο 2.08 GB ελευθερα πως μπορω να μαθω ποσο χωρο καταλαμβανουν στον δισκο τα windows 7? ευχαριστω εκ των προτερων. Eάν έκανες upgrade κατά πάσα πιθανότητα έχει μείνει στο C ένας κατάλογος windows.old που περιέχει τα παλαιά σου windows το παλαιό program files κλπ. During Windows 7 installation, if you don’t format the partition, files that were used in Windows XP are stored in the Windows.old folder. The type of files in this folder depends on your computer. After you’ve used Windows 7 for a while, for example one or two weeks, and you’re confident that your files and settings are back to where you want them to be, you can safely reclaim disk space and use Disk Cleanup to delete the Windows.old folder. You can also delete the Windows.old folder if you receive an error during Step 4: Moving your files and settings back to your computer of this tutorial that indicates that you don't have enough free disk space to transfer your files and settings back to your computer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.