Προς το περιεχόμενο

R B Beatles 360 - μαυρη οθονη

Pytzamarama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πρωτη φορα που εβαλα το "δισκακι", επαιξε μια χαρα.

Απο τοτε εχω απλα μια μαυρη οθονη μετα το ΕΑ logo. Δεν κολλαει το 360, απλα μενει στη μαυριλα. Ειδα και αλλου οτι εχουν κι αλλοι αντιμετωπισει το παραπανω προβλημα με το συγκεκριμενο παιχνιδι.

Εχει κανενας καποια λυση?

Φχαριστω προκαταβολικως :)

Δημοσ.

Καθάρισε την cache του δίσκου σου και προσπάθησε να το παίξεις και πάλι.Παλαιότερα κάποια παιχνίδια είχα διαβάσει ότι έπαιζαν με αυτό το κόλπο.

Δημοσ.

Μήπως έχεις κάνει το τελευταίο update; Τι εννοείς δεν κολλάει το xbox; Δηλαδή το xbox dashboard λειτουργεί; Ακόμη το game είναι δωράκι απο το "θείο" ή το αγόρασες;

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι αν εχω μπει live με το RB.

Ειναι απο θειο κατευθειαν.

Τo dashboard λειτουργει μια χαρα, το παιχνιδι απλα ειναι μια μαυρη οθονη.

Με το clear cache υπαρχει περιπτωση να σκισω κανα profile?

Δημοσ.

Update εννοούσα της κονσόλας (όχι του παιχνιδιού). Απλά μετά από το τελευταίο update υπήρξαν κάποια κολληματα της κονσολας σε διαφορα games (πχ εμένα μου κόλλαγε στο gears 2, ενώ σε ένα άλλο παιδί του το κανε αρκετά πιο συχνά και σε διάφορες περιπτώσεις... σχεδόν μια φορά στις 2 μέρες). Αλλά μιλάμε για τελείως κόλλημα, αφου λείτουργει το dashboard δεν έχεις τέτοιο θέμα.

Όσον αφορά το θείο... είσαι σίγουρος ότι έχεις καλή έκδοση;

Το clear cache που σου λέει ο gherudos μην το φοβάσαι. Έχει να κάνει με βοηθητική μνήμη και όχι αποθηκευτική. Στον υπολογιστή δεν το χεις ακούσει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...