zeus_my_man Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω ενα προβλημα! Το run απο το start menu δεν υπαρχει πλεον, και δεν λειτουργει με τον συνδιασμο start κουμπι και r. Απο το properties / customize κτλπ, δεν υπαρχει ουτε εκει για να το βαλω XD. Οταν παταω start κουμπι και r μου βγαζει "this operation has been cancelled due to restrictions on this computer........ " Ευχαριστω προκαταβολικα, οποιαδηποτε βοηθεια!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ετσι ξαφνικα σου προεκυψε?Αν ναι ισως προληπτικα θα επρεπε να κανεις ενα scan για malware. Ριξε μια ματια και σ αυτο για να το επαναφερεις http://mintywhite.com/vista/vsecurity/disable-run-dialogue-in-windows-vistaxp/
zeus_my_man Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου, αλλα ολα ηταν οπως θα επρεπε. Δεν εγινε ξαφνικα αυτο αλλα ουτε και καταλαβα πως. Μια μερα ειδα οτι δεν ηταν και εκει και μετα απο ψαξιμο, ειδα οτι ειχα προβλημα XD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.