HaPagan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Με την κυκλοφορία τόσων εφαρμογών για turn-by-turn navigation, η χρήση ενός Car Kit / Holder κρίνεται ως απαραίτητη. Το θέμα είναι ότι θα ήθελα να αποφύγω την αγορά generic προιόντων και να κινηθώ σε μια πιο εξειδικευμένη λύση. Δυο από αυτές είναι τα προιόντα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν από την TomTom και τη Navigon: 1. TomTom: http://iphone.tomtom.com/en-us/ 2. Navigon: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=18251 Το πρόβλημα είναι ότι το προιόν της TomTom θα κοστίζει γύρω στα 130€ και της Navigon γύρω στα 40€. Θα ήθελα να ρωτήσω τι λύσεις έχετε βρει / χρησιμοποιείτε εσείς και κατά πόσο είστε ευχαριστημένοι. Ευχαριστώ!
dp@pa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Με την κυκλοφορία τόσων εφαρμογών για turn-by-turn navigation, η χρήση ενός Car Kit / Holder κρίνεται ως απαραίτητη. Το θέμα είναι ότι θα ήθελα να αποφύγω την αγορά generic προιόντων και να κινηθώ σε μια πιο εξειδικευμένη λύση. Δυο από αυτές είναι τα προιόντα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν από την TomTom και τη Navigon: 1. TomTom: http://iphone.tomtom.com/en-us/ 2. Navigon: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=18251 Το πρόβλημα είναι ότι το προιόν της TomTom θα κοστίζει γύρω στα 130€ και της Navigon γύρω στα 40€. Θα ήθελα να ρωτήσω τι λύσεις έχετε βρει / χρησιμοποιείτε εσείς και κατά πόσο είστε ευχαριστημένοι. Ευχαριστώ! υπαρχει και το MyWay αλλα, χαλια, για μενα..μου εδειχνε οτι νανε. ΤΟ NAVIGON κανει καταπληκτικη δουλεια..οσο το εχω χρησιμοποιηση.
HaPagan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Χμμ μάλλον δε κατάλαβες το topic. Δε ζητάω τα προγράμματα αλλά Car Kit / Holder. Κοινώς, βάσεις στις οποίες μπορούμε να τοποθετήσουμε το iPhone στο αυτοκίνητο. Επίσης, νομίζω ότι είναι ενάντια των κανονισμών του forum να γίνεται αναφορά σε τέτοια links.
georgeadams Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 dp@pa, ο HaPagan δε ρωτάει για τις εφαρμογές Navigation αλλά για τις βάσεις που κολλάνε με βεντούζα στο παρπριζ και στηρίζουν το iPhone για να το βλέπεις καλύτερα. HaPagan, το car-kit της TomTom δεν είναι απλή βάση. Έχει δικό του δέκτη GPS πιο ευαίσθητο από αυτόν του iPhone, και ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο για καλύτερη απόδοση στην ανοιχτή ακρόαση στο αυτοκίνητο. Βέβαια, για να εκμεταλευτείς τον εξτρά δέκτη GPS του, (προς το παρόν) πρέπει να αγοράσεις και την εφαρμογή TomTom Navigator. Αντίθετα, το car-kit της Navigon είναι απλή βάση στήριξης, χωρίς άλλες λειτουργίες, γι' αυτό είναι και πολύ φθηνότερο. Εγώ έχω πάρει εδώ και μήνες το: iPhone Windshield Holder και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου.
HaPagan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 HaPagan, το car-kit της TomTom δεν είναι απλή βάση. Έχει δικό του δέκτη GPS πιο ευαίσθητο από αυτόν του iPhone, και ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο για καλύτερη απόδοση στην ανοιχτή ακρόαση στο αυτοκίνητο. Βέβαια, για να εκμεταλευτείς τον εξτρά δέκτη GPS του, (προς το παρόν) πρέπει να αγοράσεις και την εφαρμογή TomTom Navigator. Αντίθετα, το car-kit της Navigon είναι απλή βάση στήριξης, χωρίς άλλες λειτουργίες, γι' αυτό είναι και πολύ φθηνότερο. Εγώ έχω πάρει εδώ και μήνες το: iPhone Windshield Holder και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου. Ναι γνωρίζω για τα χαρακτηριστικά των δυο car kits. Είναι σίγουρο δηλαδή ότι ο ενισχυτής σήματος GPS θα λειτουργεί μόνο με την εφαρμογή της TomTom; Κρίμα, γιατί έκλινα προς αυτή την αγορά καθώς πολλές φορές το Navigon (που χρησιμοποιώ) χάνει το σήμα του GPS. Πιστεύω ότι με το Car Holder θα βρίσκει σήμα ευκολότερα καθώς θα είναι σε καλύτερη θέση. georgeadams το car holder σου φαίνεται αρκετά καλό και φθηνό. Αλήθεια, το έχεις βρει στην Ελλάδα ή το παρήγγειλες από το site αυτό;
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραίο αυτό που προτείνει ο georgeadams... ένα noname που έχω εγώ τα κακαρωσε νωρίς
georgeadams Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι γνωρίζω για τα χαρακτηριστικά των δυο car kits. Είναι σίγουρο δηλαδή ότι ο ενισχυτής σήματος GPS θα λειτουργεί μόνο με την εφαρμογή της TomTom; Κρίμα, γιατί έκλινα προς αυτή την αγορά καθώς πολλές φορές το Navigon (που χρησιμοποιώ) χάνει το σήμα του GPS. Προς το παρόν η μόνη εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να δουλεύει με εξωτερική μονάδα GPS, συνδεδεμένη στο Dock Connector είναι η TomTom. georgeadams το car holder σου φαίνεται αρκετά καλό και φθηνό. Αλήθεια, το έχεις βρει στην Ελλάδα ή το παρήγγειλες από το site αυτό; Από εκεί το παρήγγειλα. Κατά καιρούς έχω παραγγείλει διάφορες βλακιούλες και γκατζετάκια από εκεί, χωρίς πρόβλημα. Είναι στο Hong Kong και τα στέλνουν ταχυδρομικώς. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τελωνείο (αλλά δεν έχω παραγγείλει και τίποτε μεγάλης αξίας).
HaPagan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Περιλαμβάνεται στη συσκευασία καλώδιο φόρτωσης για το αυτοκίνητο ή προμηθεύτηκες ξεχωριστά; Από ότι είδα έχει ένα καλό και το radtech.us. Δεν έχω κοιτάξει ακόμα όμως τις τιμές στην Ελλάδα τι λένε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:35 ---------- Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα τις παρακάτω λύσεις σε ένα ελληνικό κατάστημα: 1. Macally mGrip for iPhone (29,90€) 2. MCA iPhone Car Bundle (34,90€) 3. Griffin WindowSeat for iPhone (29,90€) Πως σας φαίνονται;
georgeadams Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Προμηθεύτηκα καλώδιο φόρτισης ξεχωριστά. Από τα link που δίνεις, το 3ο μου φαίνεται πως έχει πολύ κοντό βραχίονα. Το 2ο μου αρέσει περισσότερο γιατί δίνει και καλώδιο φόρτισης αλλά και εναλλακτική βάση για αεραγωγό.
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό στον αεραγωγό βολεύει στο δικό μου το Stylo που έχει μεγάλο καντράν... ψήνομαι να το πάρω.
alexzzz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Έφυγε η παραγγελιά για το MCA iPhone Car Bundle άντε γιατί μετά που χάλασε η noname βάση κάνει τούμπες σε κάθε στροφή το iphone...
HaPagan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Έφυγε η παραγγελιά για το MCA iPhone Car Bundle άντε γιατί μετά που χάλασε η noname βάση κάνει τούμπες σε κάθε στροφή το iphone... Και εγώ αυτό έχω βάλει στο μάτι... Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα το παραγγείλω!
aggelos7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ψαχνω ρυθμιζόμενη βαση για το iphone 3gs ετσι ωστε να το χωραει μαζι με την silicon Θηκη του. Εχει καποιος να μου προτείνει κατι?
30fill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Το καλύτερο είναι απο το Saturn. Μπαίνει και στο παμπρίζ αλλά και σε αυτό που βγαίνει αέρας..(Δεν μου έρχετε τώρα το ονομα του)! 30 ευρώ και μέχρι τώρα είναι άψογο.
HaPagan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικά, επειδή υπήρξε άμεση ανάγκη να αγοράσω μια θήκη πήρα αυτή γιατί ήταν και η μόνη που μπορούσα να αποκτήσω άμεσα. Λιγότερο από 20 ευρώ, τη δοκίμασα και πιστεύω ότι είναι μια χαρά. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά τη δουλίτσα της την κάνει επιτυχώς. Μειονέκτημα το γεγονός ότι δε διαθέτει στη συσκευασία φορτιστή αυτοκινήτου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.