Προς το περιεχόμενο

synthesizer with clavier


aggelos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω ένα πρόγραμμα synthesizer

 

επίσης θα πάρω και ένα clavier και θέλω να τα συνδυάσω

 

αν ξέρετε να μου πείτε κάτι

Δημοσ.

Υπάρχουν εκατοντάδες virthual synth.

Τι ήχοι σε ενδιαφέρουν; Πραγματικών οργάνων (πιάνο, κιθάρα, κτλ) ή συνθετικοί (analog, virtual analog, κτλ);

 

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για ότι θες. Ψάξε στο google για VSTi.

 

Πιο σχετικό forum είναι το www.noiz.gr για μουσικά θέματα. Είναι το forum των μουσικών, και όχι του τεχνολογικού τομέα.

Δημοσ.

aggelos_: αν το θέμα δεν έχει τελικά τη συμμετοχή που θα επιθυμούσες, ενόχλησέ με μέσω p.m. να το μετακινήσω στην ενότητα «Μουσική». Ίσως εκεί το δουν περισσότερα άτομα που ασχολούνται σχετικά.

Δημοσ.

Όπως είπε και ο StavrosD,καλό θα ήταν να γίνεις πιο συγκεκριμένος,ή/και να κοιτάξεις σε πιο ειδικά forums.

 

Αν ψάχνεις πάντως για ήχους πληκτροφόρων,προτείνω από ηλεκτρικά όργανα το B4 (emulator του Hammond B3,με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης) και από ακουστικά το Akoustik Piano (περιέχει samples από τρία grand και ένα upright).

 

Είναι και τα δύο της Native Instruments,και φυσικά πλήρως συμβατά με MIDI keyboards.

 

Ψάξε και στο yt αν θες,θα βρεις πολλά videos με παρουσιάσεις.

Δημοσ.

Καλυτερους ηχους για εμενα εχουν τα Vst της Sounds on line.Καλυπτουν μεγαλη γκαμα οργανων (Piano,harpsichord,hammond,strings,πνευστα και γενικως ολα τα οργανα μιας κλασικης ορχηστρας),και ειναι παιγμενα και ηχογραφημενα απο πραγματικους μουσικους.

 

Aπο εκει και περα κοιτα εταιρειες οπως η ΙΚ multimedia,Steinberg και το φοβερο Αbsynth της Native Instruments καθως και το Atmosphere της Spectrasonics.

 

Για το κλαβιε μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιοδηποτε Midi keyboard συνδεοντας το στην καρτα ηχου σου (με Midi in) ή με USB

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...