wert Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Ενα προβληματάκι το οποίο αντιμετοπίζω εδώ και καιρό και τώρα παράγινε... Με το άνοιγμα του υπολογιστή κανονικά θα πρέπει να εμφανιστούν κάποια εικονίδια από προγράμματα που ανοίγουν με το άνοιγμα των windows. Αλλες φορές εμφανίζονται όλα άλλες τα μισά και τώρα τελευτέα μόνο τα δύο του norton antivarius kai tou norton firewall και αυτά μετά από πολλή καθυστέρηση.. Τα υπόλοιπα προγράμματα παρόλο που ξεκινάν κανονικά δεν εμφανίζονται πλέον εκεί αλλα βλέπω ότι έχουν ανοίξει από τη διαχείρηση εργασιών. Υπάρχει μήπως λύση σε αυτό το πρόβλημα ; Πώς μπορώ να εμφανίσω το εικονίδιο ενός προγράμματος που δουλεύει μεν αλλά δεν εμφανίζεται εκτός από το να το κλείσω και να το ξανανοίξω; Δεν ξέρω γιατί αλλά τις τελευτές μέρες το πρόβλημα έχει παραγίνει μέχρι που σχεδόν δεν άνοιγε ο υπολογιστής.. Εκανα ένα καθάρισμα στη registry και κάπως ξεπεράστηκε αλλά παραμένει το να γίνεται μεγάλη καθυστέρηση στο άνοιγμα.. Αυτό χωρίς να έχω προσθέσει τελευτέα νέα προγράμματα.... Win xp pro gr :confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopag Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 kai ego eixa sinantisei to problima alla lithike me to sp one ton xp. gia des an me to pou anoikseis ton h/y kai kaneis logon an kaneis meta logoff kai ksana logon, an tha sou efanistoun ola kai pes mou? an einai etsi to problima einai stin dilosi ton programmaton stin registry des kai pes!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Ναι φίλε μου όντως έκανα logoff kai meta logon και εμφανίστηκαν όλα... Μήπως ξέρεις αν μπορώ να το φτιάξω αυτό και άν πως ; Ευχαριστώ ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopag Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 i moni lisi einai na peraseis to service pack 1 (pantos to problima to prokalei i sosti dilosi tou autorun tou NIS i tou NAV). Prin probeis stin lisi tou service pack des an sto run tou registry (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run) des an ta programata pou den loadroun me tin proti einai tis morfis ("E:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\3\fpdisp4.exe") i tis morfis (E:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\3\fpdisp4.exe) an einai opos stin deuteri periptosi tote bgale ta " apo tin arxi kai to telios tou kathe kleidiou apo ola ta string values. an einai opos stin deuteri periptosi kai auto tou norton me quotes tote bale kais sta dio quotes stin arxi kai sto telos tou value. (meta apo kathe allagi kane restart). Dokimase kai pes mou, an kai an den doulepsei auto bazeis service pack me ti mia!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Λοιπόν φίλε μου κοίταξα στην registry και quotes ("/") δεν υπάρχουν πουθενά... Το service pack 1 το έχω περάσει από όταν βγήκε... Τα εικονίδια τελικά τα εμφανίζω κάνοντας logoff kai meta logon ...... Κάνοντας logoff kai logon ξεκινάει κανονικά .... Όταν όμως κάνω επανεκίνηση παραμένει το πρόβλημα και είναι σαν να δείχνει καθαρα κατα κάποιο τρόπο ότι ή norton antivarius ή το firewall του νόρτονα ένα από τα δύο μάλλον φταίει και για να ανοίξει κανονικά παιρνάνε κάνα δύο λεπτά... Αυτό συμβαίνει στα ελληνικά γιατί σε άλλο παρτίσιον που έχω τα Αγγλικά όλα πάνε καλά με τους νόρτονες... Καμιά ιδέα άλλη ; Σκέφτηκα να βγάλω το firewall και να το ξανακάνω εγκατάσταση ! Μήπως είναι αυτό που φταίει.. Αναμένω ιδεές.... Ευχαριστώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 paidia kai se emena moy emfanizei apo kairo se kairo ena paromoio programma. ta eikonidia sto taskbar ton volume, diktyoy, nvidia kai messenger merikes fores den emfanizontai. meta apo epenekkinhsh mporei eite na emfanistoyn. eite na emfanistoyn kapoia. para poly karo exo problima me to eikonidio toy volyme. einai tikarismeno sthn antistoixh kartela gia na emfanizetai me thn ekkinhsh ton win alla ayto arneitai peismatika. ayto poy kano einai na to emfanizo xeirokinhta. den jero ti na po. exo win xp pro. ston allon ypologisth poy einai laptop, exo ta win xp home germaniki ekdosi. ekei pote den eixa kapoio paromoio problima. den mporo na katalabo ti ginetai kai giati. an jerei kapoios as dosei mia boitheia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Επιτέλους και ένας σύντροφος. Για κάνε και εσύ ένα logoff kai meta logon .... Σε εμένα ποιάνει πάντος και εμφανίζει μετά όλα τα εικονίδια.... Πάντος όλη η δουλειά είναι μέχρι να πάρει μπρός ο υπολογιστής μάλλον τα windows... Μετά δεν έχω παράπονο γιατί παρόλο που έχουν περάσει και τόσοι μήνες που τα έχω δουλεύουν άψογα... ʼψογα δουλεύουν άν και όταν και αφού ξεκινήσουν . Για αυτό και έχω λάβει τα μέτρα μου και έχω περάσει και τα Αγγλικά σε άλλο δίσκο .... Για να βλέπουν τα μέν τα δε και να φοβούνται . Αλλά και πάλι νάτο κάνουν τις μ@@@...ς τους ... Δεν έχουν ντροπή πάνω τους .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Βρε σείς πείτε το τουλάχιστον που μεταφέρατε το θέμα... Το έψαχνα και εγω να το το βρώ . Ναι σωστά είναι εδώ δεν λέω αλλά μήπως γίνεται λιγάκι κομφούζιο τώρα άν είναι πολλά τα σημεία στο φόρουμ; Εν πάσει περιπτώση περιμένω ιδέες και λύσεις για το πρόβλημα που προφανός δεν αντιμετωπίζω μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι από ότι κατάλαβα. :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopag Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 file wert to problima egeite stin dilosi ton programaton sto tray (sigoura). apo ekei kai pera kalitera tha itan na ksanaperaseis to setvice pack para na ksanaperaseis to symantec. fantazomai otan ekanes install to sp den eixes balei to symantec? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Λοιπόν η λύση που έδωσα στο πρόβλημά μου έχει ώς εξής........ 1) Το πρόβλημα με τα εικονίδια μέχρι στιγμής το μόνο που γίνεται είναι αυτό που πρότεινε ο theopag και λύνεται κάνοντας logoff kai logon...... 2) Για την υπερβολική καθυστέρηση στο ξεκίνημα έκανα το εξής και τώρα ανοίγει σφαίρα ... Στα options του internet security (αυτό έβαλα τώρα) καρτέλα General--start norton internet security--- επέλαξα manual. όχι at system stertup. Εδώ έπαθα πλάκα. Ανοίγει ο υπολογιστής λές και μόλις του φόρτωσα τα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote theopag:</font><hr> file wert to problima egeite stin dilosi ton programaton sto tray (sigoura). apo ekei kai pera kalitera tha itan na ksanaperaseis to setvice pack para na ksanaperaseis to symantec. fantazomai otan ekanes install to sp den eixes balei to symantec? <hr /></blockquote> Nai kala les tha kano kai mia dokimi na ksanaperaso to service pack.. Oso gia tin symantec tin ekana ligo xalia .. Tis edosa kai katalave mipos kai eftaige auti alla telika mallon ftaine ola mazi... Loipon rixno mia ksana sto service pack kai sas ksanaleo ta apotelesmata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 file wert h lush toy log off log on mou fainetai ligo mpakalistiki. thelo kapoia lush pou molis fortonei ta win na einai ola ok. pantos pera apo ayto exo na po oti exo ta xp skarto xrono kai pote den eixa mexri stigmis problimata. apo tote poy ta ebala den exo kanei oute mia fora format. bebaia h prosoxh moy einai ayjhmenh kai kano panta restore poiont kata thn egkatastash opoioydhpote programmatos. epishs prosexo kai den egkathisto programmata amfibola. to antivirous (norton) einai panta enhmeromeno. kai den anoigo perierga email. ola ayta me exoyn boithisei na mhn exo problimata me tous dyo ypologistes poy trexoyn xp aythn thn stigmi. pantos sto laptop pou exo kai trexei kai ayto xp, apo ton martio pou agorasthke den eixa kanena ma kanena problima. den jero an einai ypeythino gi ayto kai ta aythentika windows xp pou eixe mesa. pantos gia emena ta xp einai oti kalitero exei bgalei h microsoft gia ton meso panta xristi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 To logff logon μπορεί να είναι μια μπακαλίστικη λύση όπως λές αλλά τουλάχιστον είναι μια λύση.. Το service pack τελικά δεν θα το ξαναπεράσω γιατί πρέπει να βγεί πρώτα αυτό που έχω περάσει.. Μου έβγαλε μύνημα ότι τότε μάλλον δεν θα δουλεύουν τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει μετά και αυτά είναι καμιά εικοσαριά οπότε δεν συμφέρει να πάει κάτι στραβά. Τα XP τα έχω και εγώ γύρω στους 8-9 μήνες.. Σέ ότι είπες εγώ κάνω το αντίθετο.. Ότι βρώ μπροστά μου (πρόγραμμα) το δοκιμάζω. Όσο για τα e-mail εκεί την έχω βρεί και δίνω πάντα κάποιο web mail και άστους να γράφουν.. Παρόλα όσα τους έχω κάνει πάντως δουλεύουν άψογα. Το πρόβλημα μου δεν το δημιούργησε κάποιο ύποπτο πρόγραμμα αλλά το firewall του νόρτονα... Αν αυτό είναι ύποπτο πρόγραμμα τότε τι να πούν και τα άλλα.. Όσο για την επαναφορά συστήματος όσες φορές προσπάθησα να την κάνω δεν έγινε δεν ξέρω γιατί .. Αλλα δεν με πειράζει αυτό γιατί άν γίνει κάτι τους κάνω εγώ μια ολική επαναφορά από το cd και ησυχάζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopag Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 den einai moni lisi to log off alla kai to sleep prin kanete log in gia proti fora alla kai otan emfanisti o screen saver sto welcome screen kai meta kanete log in!! Auta den sas ta eipa gia na ta xrisimopoieitai ektos kai an exete tetoies antoxes dokimase to service pack kai tha deis genikos pontos exete ipopsin prota symantec 2003 kai meta service pack!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Theopag τι καινούργιο είναι αυτό με το sleep; Μήπως ενοείς την αδρανοποίηση ; Για δώσε καμιά λεπτομέρεια ... Πάντος εγώ το πρόβλημα το έλυσα κατα κάποιο τρόπο. Είχα υπερβολικά αργό άνοιγμα και δεν εμφανιζόταν τα εικονίδια τα περισότερα.. Στην αρχή θεώρησα ότι κάτι παίζει εκεί αλλά τελικά όπως είπα κάνω enable manual το firewall και όλα πάνε καλά.. Τώρα όντως ανοίγει λές και έβαλα τα windows χτές μόλις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.