sleepless8 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Γειά σας. Θα ήθελα να ρωτήσω, ξέρετε τα αρχεία .dbx πως ανοίγουν? Είναι από κινητό και αφορά μηνύματα, inbox, εισερχόμενα κλπ.. Δηλαδή ποιό πρόγραμμα τα διαβάζει?? Thanks!..
micos000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Τα .dbx είναι βάση δεδομένων του Outlook και περιέχει τα email, τις επαφές, τις ρυθμίσεις σύνδεσης κτλ. Μπορείς να τα φορτώσεις στο outlook ή να κάνεις recover με το DBXtract ή το OE-Mail Recovery.
sleepless8 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 recover εννοείς να τα ανοίξω έτσι?.. Επίσης το 1ο που μου είπες δεν είναι free απ'οτι είδα.. Το OE-Mail Recovery το κατέβασα, αλλά δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω...Όταν πατάω start Read/ Recovery δε κάνει τιποτα...
micos000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Το κινητό σου από όπου βγήκε αυτό το αρχείο δεν έχει κάποιο πρόγραμμα που να σε βοηθήσει; Πως κατέληξες με αυτό το αρχείο; To OEMAil Recovery μου δουλεύει κανονικά για email του Outlook. Ίσως το αρχείο που έχεις να μην είναι συμβατό με τα υπόλοιπα dbx. Πάντως δεν έχω βρει κάποιο free εργαλείο. Ψάξε για DBX Extract ή DBX Convert ή ακόμα και για Import DBX to Outlook μήπως βρεις κάτι.
DDoS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δε νομιζω οτι χρειαζεσαι recover. Βαλτα μεσα στο Outllok express application data και ανοιξε τα ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.