sotos65 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Για πείτε περίληψη της σαιζόν να γελάσουμε λίγο...
Kasrith Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Και πολλά είναι. Οντως ειναι πααρα πολλα... Εγω το παρατησα μετα το 4ο-5ο. Ακομα και αυτα τα 4-5 με το ζορι τα βλεπα. Απορω πως το βλεπει κοσμος (βλ. Thresh)
becausE Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Σε αυτή τη σειρά μέχρι και οι πρωταγωνιστές καταντήσανε κομπάρσοι με αρχηγό τους τον Πετρέλη και υπαρχηγό τον Πάρκμαν ο Σάμιουελ είναι ο πιο ¨συναρπαστικός¨ στην φετινή σεζόν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Απορω πως το βλεπει κοσμος (βλ. Thresh) σε "fast forward" με αρκετά skips είναι για φτύσιμο... έτσι τι βλέπει
Kasrith Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 έτσι τι βλέπει Kαι παλι ομως, αφου ειναι αισχος ετσι πως την παλευεται... Too much free time μαλλον
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 όταν παίρνει 5-10 λεπτά το επεισόδιο δεν είναι και too much
MwhMwh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 με το heroes τι ακριβως γινετε? εχω δει μεχρι και το 16 επεισοδει του 4 κυκλου. μετα απ κει?????? ποτε θα υπαρχει συνεχεια..??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 βγήκε χθες το 17ο...
becausE Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Μπράβο ρε ThReSh και το είχα ξεχάσει Τραγελαφικές καταστάσεις δηλαδή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 το είχες θάψει σε μια σκοτεινή γωνία του μυαλού σου και στο θύμισα ε? sorry man
becausE Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Πάντως θέλω και εγώ έναν Sylar στο ντουβάρι μου
babogiallos32 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Προσπαθήστε το εξής: Κάντε delete στον σκληρό του μυαλού σας οτι έχει σχέση με heroes. Διαγραψτε και τα dll και ότι υπάρχει στο μητρώο. Στην ερώτηση restart now or later, πριν πατησετε το restart σημειώστε σε ένα χαρτί ότι πρέπει να ψάξετε να βρείτε μια σειρά που λέγεται heroes και οτι είναι πολύ σημαντικό να δείτε μόνο τον πρώτο κύκλο. Αυτό το χαρτί θα είναι ας πούμε η σταθερά σας ...the constant. Πατήστε restart ......... Η σειρά θα αποκτήσει πάλι τη μαγεία του πρώτου επεισοδίου.... Αν δεν αντισταθητε και ξαναφτασετε σ αυτό το τοπικ loop.... Fate vs free will ????? Sent from my iPhone using Insomnia.app
logo15 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Παίδες, δεν ξερω αν αναφέρθηκε πιο πισω αλλα πιστευω οτι το κλίνουν σίγα σίγα. Θυμάστε σε μια προηγουμένη σεζον που ο συλαρ ηταν καλος και οι αλλοι κακοι? Εκει θα το φτασουν. Το ονομα του γιου του ηταν Νοα αν θυμαστε γιατι ο Νοα θα ειναι ο τελευταιος της αλυσίδας απο τα ατομα που θα δει. Επισεις μπορει να κανει παιδι με την Κλερ Τεσπα, απλα κατι που περασε απο το μυαλο μου.
oneofthem Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 μόλις είδα και το 17, γράφουν πως είναι η τελευταία season αλλά τώρα με το ράδιο αρβύλα ποτέ δεν ξέρεις πάντως δεν περιμένω πολλά από τη σειρά για να πω ότι με απογοητεύει κιόλας στο φαγητό βάζω να δω λίγο αντί να βλέπω greek tv το ίδιο resume έχουν όλα τα season με την ολική καταστροφή ταξίδια στο χρόνο θανάτους αναστάσεις για να το εμποδίσουν κλπ το ίδιο περιμένω να γίνει κι εδώ απλά θα κλείσουν και τις ιστορίες των ηρώων σχολιάστηκε που έκοψε το lost κάποιος πιστεύω πως το σενάριο του lost είναι εντελώς φούσκα και υπερεκτιμημένο ενώ σε άλλες σειρές τουλάχιστον παίρνεις ότι βλέπεις οπότε και γω το έκοψα και περιμένω να λήξει για να δω στο lost μόνο πυροτεχνήματα έχει πιστεύω για να κρατιέται η σειρά και περνιέται για αριστούργημα, ότι γρίφος έχει συζητηθεί από τα fanboys που περιμένανε masterplan και απαντήσεις απλά αποδείχτηκε φούσκα για να βγουν τα επεισόδια και να κρατήσουν κόσμο χωρίς να υπάρχει πραγματική συνοχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.