Προς το περιεχόμενο

Heroes Season IV

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

για κάποιο λόγο οι άσχημες seasons του PB έχουν αρχίσει να μου φαίνονται γαμάτες... :o

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φετος δεν εχω δει επεισοδειο και ουτε σκοπευω(πρωτη σειρα στη ζωη μου που το κανω) απλα μπορει καποιος αντικειμενικα να πει...αντεχεται το φετινο ή μπα?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν κρίνω από την υπογραφή του vlachaquito μάλλον δεν πρόκειται να το αντέξεις...

Δημοσ.
Φετος δεν εχω δει επεισοδειο και ουτε σκοπευω(πρωτη σειρα στη ζωη μου που το κανω) απλα μπορει καποιος αντικειμενικα να πει...αντεχεται το φετινο ή μπα?

Συναγωνίζεται σε βλακεία τις τελευταίες σεζόν του Prison Break , δεν μπορώ να αποφασίσω ποιά σειρά είναι χειρότερη, είναι εφάμιλλες πιστεύω :lol::lol:

• Members
Δημοσ.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι δεν υπάρχει άλλη σειρά στην οποία να υπάρχει τέτοια συμφωνία απόψεων. Ακόμα και στην τελευταία σαιζόν Prison Break υπήρχαν άτομα που εξακολουθούσαν να την υπερασπίζονται - εδώ δεν θα βρεις κανένα :lol:

Δημοσ.

Πραγματικα και εγω βρηκα τον εαυτο μου να αναρωτιεται τελικα ποια σειρα ηταν χειροτερη... Δεν εχω κοψει ακομα σειρα, αλλα μου φαινεται πως το Heroes θα ειναι η πρωτη!

Δημοσ.

Εχοντας δει το prison break έχω πια ανοσία και βλέπω και το Heroes.

Το πρόβλημα είναι οτι υπάρχουν πια πολλοί χαρακτήρες και δεν προλαβαίνουν να γράψουν υλικό για όλους.

Βλέπει κάποιος ένα επεισόδιο με τον Χίρο,αυτός χάνεται για 2-3 επεισόδια και μετά επιστρέφουν πάλι στην ιστορία του την στιγμή που κανένας δεν θυμάται τι είχε γίνει.

Εγώ νομίζω οτι θα ήταν καλύτερο αυτοί που είχαν πεθάνει να είχαν μείνει πεθαμένοι και να συνέχιζαν με άλλους χαρακτήρες. Τώρα απλά γίνεται ένα μπάχαλο.

Οποιοσδήποτε πεθαίνει σε ένα επεισόδιο, ξέρουμε οτι θα αναστηθεί κάπως (ετσι μάλλον θα συμβεί και στο επόμενο επεισ΄διο).

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει καποια κατευθυηνση, οτι εχουν μπουρδουκλωσει 500 ιστοριες, εχουν κανει 1322 στροφες, εχουν πεθανει 634 φορες, εχουν αναστηθει 631 φορες........κτλπ.....Στην αρχη υπηρχε μια βασικη ιδεα, οι χαρισματικοι ισως ειναι επικυνδυνοι, καποια μυστικη οργανωση τους κυνηγαει και ολοι μαζι προσπαθουν να αποφυγουν μια τεραστια εκρηξη. Αυτη ποτε δεν αναπτυχθηκε σωστα, δεν εχει καμια σημαντικη εξελιξη, περασαμε σε αλλες ιδεες, τα μπερδεψανε τελειως και εχουμε καταληξει σε "τολμη γοητεια,ο ιπταμενος, ο ριτζ και η τσιρλιντο"!

• 2 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

η σειρά απλά δεν παλεύεται, τα επεισόδια ακόμα και σε "fast forward" με αρκετά skips είναι για φτύσιμο...

τι θεαματικότητα πιάνει άραγε?

Δημοσ.
η σειρά απλά δεν παλεύεται, τα επεισόδια ακόμα και σε "fast forward" με αρκετά skips είναι για φτύσιμο...

τι θεαματικότητα πιάνει άραγε?

Στο προηγουμενο εκανε -νεο- series low, με περιπου 3.5 μυρια.

• Super Moderators
Δημοσ.

ελπίζω να είναι αυτή η τελευταία season, γιατί έχει αρχίσει να μου φαίνεται αριστούργημα το Prison Break (εξαιρείται η 1η season ofc)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...