Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 έχεις κόψει Dexter, House και Lost και δεν έχεις κόψει Heroes? παναγία μου τι γούστα είναι αυτα?
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ZFmPfZmNSsA[/ame] αυτο ποτε θα το βαλουν σαν subplot?
sheik Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εκοψε dexter & lost ο αθεοφοβος και βλεπει ακομα heroes!!!!
nektarios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 έχεις κόψει Dexter, House και Lost και δεν έχεις κόψει Heroes? παναγία μου τι γούστα είναι αυτα? μάλλον εννοεί Μπα εγω εχω παρατησει πολλες σειρες , το Dexter,House,Lost αλλα κι αυτη , δεν ξερω μου αρεσε πολλη η 1η σεζον και δεν μπορω να την κοψω. Παντως το εχουν χασει λιγο δεν μπορεις να παρακολουθησεις πλοκη χειροτερο και απο family guy εχει καταντησει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 αυτό το πρόσθεσες εσύ και με αυτό το "και" η πρόταση φάσκει και αντιφάσκει... στο original post είναι ξεκάθαρο ότι δεν το έχει σταματήσει...
koulouri Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ερωτηση Εγω σαν πτυχιουχος και εχοντας αναμονη 1 μηνα μεχρι να πιασω δουλεια.. και επειδη μενω με τους γονεις μου σε 1 επαρχιακη πολη... ναι δεν ντρεπομαι να το πω, το βλεπω :Ρ αφου δεν εχω και τιποτα καλυτερο να κανω.. χD λοιπον ερωτηση: ο Peter Petreli μπορει να κρατησει μονο 1 δυναμη-ικανοτητα αυτην με την οποια ερχεται σε επαφη τελευταια? γιατι καπου νομιζω δειχνει οτι εχει 2 παραλληλα!
nikos21aek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μας ζητάς έμμεσα να σου πούμε καμιά καλύτερη σειρά να δεις ή συμπέρανες και εσύ ότι έχουν χάσει την μπάλα στη σειρά αυτή;
nektarios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 αυτό το πρόσθεσες εσύ και με αυτό το "και" η πρόταση φάσκει και αντιφάσκει... στο original post είναι ξεκάθαρο ότι δεν το έχει σταματήσει... εγώ τα πρόσθεσα σε μια προσπάθεια να εξηγήσω αυτό που εγώ κατάλαβα ότι εννοούσε, ότι δλδ μαζί με τις άλλες τρεις σειρές και το heroes δεν μπορεί να το κόψει αν και πλέον είναι για γέλια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 αφού λέει ότι τις παράτησε αλλά αυτή δεν μπορεί...
nektarios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 αφού λέει ότι τις παράτησε αλλά αυτή δεν μπορεί... mea culpa .................
Toufas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 τι μαλακια σειρα εχει γινει.... 99% fillers 1% ουσια
Kasrith Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δεν νομιζω να υπαρχει χειροτερη σειρα στην tv...
tzinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 δεν παλευετε, ειμαι σειροτζανκι και αμα δωσο χρονο σε καποιο σοου σπανια το κοβω, αλλα αυτο αρχιζω και το σιχαινομαι. Λιγο θελω να τα σβησω ολα και να πεταξω οτι ντιβιντι εχω γραψει. Και το αημερινο ηταν μια σουπα απο τα ιδια.
vaso7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Χμμμ και ερχόμουν να ρωτήσω αν αξίζει να την ξαναξεκινήσω αφού την είχα αφήσει στο 3χ08 αλλά από τα σχόλια σας καταλαβαίνω οτι καλά έκανα.
shodan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μπα φιλαράκι εκεί να μείνεις... Μέχρι εκεί ίσως καλά ήταν τώρα τελευταία όμως......... Πίκραααααααα (πλάκα πλάκα και εγώ λεω να τη σβήσω να κερδίσω κ χώρο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.