Προς το περιεχόμενο

Heroes Season IV

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Σήμερα προβλήθηκε η πρεμιέρα της 4ης season, διπλό επεισόδιο για την ακρίβεια, δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα μπορώ να πω...στο κλασικό πεσμένο επίπεδο της σειράς...

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξεκίνησα να βλέπω την 3 αλλά δε με ενθουσίασε. Μετά από τα σχόλια π κάνατε και εσείς έφαγε delete :P

Με τι καταπιάνεται η 4?

Δημοσ.

Απορώ πως την βλέπει ακόμη κόσμος τη σειρά.Αυτή και το lost είναι οι δύο μεγάλες μου απορίες.Και τις δύο τις έχω αφήσει να τελειώσουν τελείως πρώτα για να τις δω στο τέλος και σε fast forward όπου επιβάλλεται για να δω τι γίνεται στο τέλος.

Δεν ξέρω..τρελό ξενέρωμα στις σειρές να γίνονται τα ίδια και φτού και από την αρχή για να τραβήξουν χρόνια.Δεν παλεύεται.Πραγματικά στο heroes ειδικά από ένα σημείο και μετά χάνεις την μπάλα.Καμία απολύτως συνοχή.Όποιος να ναι πεθαίνει,όποιος να ναι ξαναζωντανεύει,μπάχαλο τελείως.

Να βάζανε και καμιά μάχη της προκοπής να πείς ΟΚ..Τίποτα όμως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλέπω πήγε άπατη η σειρά. Τρίτο επεισόδιο χθες και ακόμα βλέπουμε την στοργική αγάπη της Άντζελα για τον γιο της και του Μπενετ για την κορη του. Το κουρασαν πια. Αφήστε ρε στην άκρη τα γλυκαναλατα πατερα-κορη, μανα-γιος και βάλτε καμια δράση να γουστάρουμε. Που ειναι τα επεισόδια όπου βλέπαμε νέες δυνάμεις σε δράση και ξυλίκι με εφφε! Έχουν φλωρέψει όλοι...

Δημοσ.

δεν τα εχουν καταφερει καλα στο να σταθεροποιησουν μερικους χαρακτηρες, ειδικα στις ενεργειες τους και οχι μονο στο καστ. Δεν υπαρχει δεσιμο θεατη με τους χαρακτηρες. Δεν υπαρχει καν δεσιμο με την ιστορια η την μυθολογια της σειρας. Ξεκινησε κουλ, υπηρχε καποιο μυστηριο, καποιες καλες δυναμεις...αλλα δεν παει πουθενα. Μολις περασε ο πρωτος εντυποσιασμος αρχισε να ποιανει σταθερα τον κατηφωρο. Σημερα που ειδα το 4ρτο ενοιωσα σαν να βλεπω σαπουνοπερα, οχι πρωτη φορα αλλα απλα πλεον παραεγινε μελο και αδιαφορο. Ακομα και στα εφε και στην δραση και στην προτωτυπια για μενα εχουν αποτυχει, θα μπορουσε να ειναι τοσο πολυ καλυτερο. Ενοω ακομα και οταν εχει δραση ειναι απογοητευση!

• Super Moderators
Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα, έχω αρχίσει ήδη να βλέπω την σειρά σε fast forward...

Δημοσ.

Εχω παρακολουθησει περιπου 30 σειρες τα τελευταια 6 χρονια

Ειναι η 1η σειρα που ειδα πανω απο 1 σεζον και την εκοψα. Και τα Criminal Minds, CSI:LV δεν μου αρεσαν αλλα το πηρα πρεφα απο την 1η σεζον.

Αυτη την βλακεια αποφασισα τωρα στα γεραματα να την κοψω. Απο το 4χ1 και το σκηνικο με την γατα και τον Αντο ξεχειλισε το ποτηρι.

Τελος για μενα

υγ. Μου φαινεται κουφο, πρωτη φορα κοβω σειρα.

Δημοσ.

Είδα χθες το πρώτο επεισόδιο.

Κατ'αρχάς, όταν είδα καρναβάλι το μυαλό μου πήγε στο Carnivale.

Κατά δεύτερων, η ιστορία ξανά από την αρχή, καμία συνοχή, καμία ουσία.

Την παρατάω. (επίσημα πλέον :P)

Δημοσ.
.

Κατ'αρχάς, όταν είδα καρναβάλι το μυαλό μου πήγε στο Carnivale.

Eιδικα οταν φευγοντας απο την κηδεια ειναι σε ενα αγρο με σταχια, στο βαθος ενα Καρναβαλι και στη μεση ενα δεντρο:confused::confused:

• Members
Δημοσ.

Μία από τα ίδια κι εδώ... η σειρά έχει γίνει τελείως ηλίθια. Βέβαια, δεν την έχω κόψει ακόμα - απλά την βάζω πια να παίζει την ώρα του φαγητού, αντί να ανοίξω τηλεόραση....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλα μιλαμε πανε τοσα πραγματα στραβα και σεναριακα ηλιθια εδω και τοσο καιρο που δεν υπαρχει καμια σωτηρια.΄Ουτε νωμιζο οτι θα τους σωσει το προσβλητικο κλεψιμο απο το carnivale. Και τι το κανουν αφου στη συγκριση θα βγουν ξεφτιλιστικα χαμενοι? Μαλλον επειδη αρκετοι δεν το εχουν δει, απευθηνεται και σε ποιο νεαρο και μη απαιτιτικο κοινο.

και τι δεν εχουν κλεψει, σκηνικα, , τοποθεσιες, πανε να φτιαξουν ιδια αμοσφαιρα και μυστηριο, τωρα εχουμε και Healer!! ειχαμε και βαφτιση μονο που στο carnivale την εκανε ο ιερεας και οχι ο καρναβαλος! ασε που δεν καταλαβαινω πως το καραναβαλι εξαφανιζεται και επανερχεται και παραλληλα λειτουργει και κανονικα και εχει και απλο κοσμο. Που ενα καραναβαλι οπως το δειχνουν δεν εχει και πολυ σχεση με την τωρινη εποχη. Μπαχαλο.

Και μετα στην σειρα ολο κυκλους, χανουν δυναμεις, τις ξαναβρισκουν, τις μοιραζονται, αλλαξοκολιαζονται, πεθαινουν, ξαναζωντανευουν, πανε μπρος στον χρονο, πισω..... μπλα μπλα και φτου απο την αρχη και παλι χωρις κανα νοημα. Αδυνατο να καταλαβω ποια ειναι η κεντρικη ιδεα της σειρας και που το παει πλεον, στην αρχη παλεβανε να αποφυγουν την εκρηξη, να σωσουν την πατσαυρα την τσιρλιντο, τωρα?

Δημοσ.

Μπα εγω εχω παρατησει πολλες σειρες το Dexter,House,Lost αλλα αυτη δεν ξερω μου αρεσε πολλη η 1η σεζον και δεν μπορω να την κοψω.Παντως το εχουν χασει λιγο δεν μπορεις να παρακολουθησεις πλοκη χειροτερο και απο family guy εχει καταντησει :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...