dkoum Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 καλημερα εχω ενα mac υπολογιστη και οταν τον ανοιγω μου βγαζει στην οθονη για να βαλω passport μπορειτε να με βοηθησετε ?
kebinB Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Γίνε πιο αναλυτικός αλάνι. Δεν ξέρεις τον κωδικό και θες να το αλλάξεις ή τον ξέρεις και επιθυμείς να το αλλάξεις. Αν δεν το ξέρεις παίζεις το σε κοιτώ, με κοιτάς και μετά σιωπή. Αν το ξέρεις logάρεις System Preferences -> Users -> Password (tab) -> Change password
dkoum Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 δεν το ξερω τον κωδικο απλα οταν τον ανοιγω βγαζει μια μαυρη οθονη και με ενα παραθυρο να βαλω passport
kebinB Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δεν το ξέρεις παίζεις το σε κοιτώ, με κοιτάς και μετά σιωπή Δικό σου ειναι; αν όχι ζήτα το pass απο τον ιδιοκτήτη του.. απλό. τι ψάχνεις τώρα μεσοβέζικες λύσεις.
dkoum Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δεν το ξέρεις παίζεις το σε κοιτώ, με κοιτάς και μετά σιωπή Δικό σου ειναι; αν όχι ζήτα το pass απο τον ιδιοκτήτη του.. απλό. τι ψάχνεις τώρα μεσοβέζικες λύσεις. ο ιδιοκτητης του εχασε το pass και προσπαθω να το κανω recover
haHa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Βαλε το dvd του λειτουργικου και κανε boot απο εκει.. Απο εκει μπορεις να αλλαξεις password.
polydoroskatharakis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Βαλε το dvd του λειτουργικου και κανε boot απο εκει..Απο εκει μπορεις να αλλαξεις password. Δε νομίζω να μπορεί να το αλλάξει με το dvd, θα χρειαστεί να κάνει καθαρή εγκατάσταση και να σβήσει όλα τα data...
haHa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δε νομίζω να μπορεί να το αλλάξει με το dvd, θα χρειαστεί να κάνει καθαρή εγκατάσταση και να σβήσει όλα τα data... Μια χαρα γινεται απο το dvd του leopard χωρις να κανεις φορματ και χωρις να χασεις τιποτα. Mac OS X - Resetting a Forgotten Account Password Mac OS X: Changing or resetting an account password (πηγαινε στο topic "Resetting the original administrator account password")
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.