Προς το περιεχόμενο

φακοι επαφης daily...

viper2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
α, και δεν ειναι δυνατο να χαθει ο φακος στην πισω πλευρα του βολβου :-D

σιγουρα?:o

γιατι μου εχει τυχει να νομιζω πως μου εχει βγει ο φακος αλλα αυτος να εχει κρυφτει καπου μεσα στο ματι και να μην μπορω να τον βγαλω...:o

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα ο γιατρός μου δεν ήθελε να φοράω ημερήσιους για να μην κοιμάμαι με αυτούς και να αναγκάζομαι το βράδυ να τους βγάζω για να ξεκουράζεται το μάτι και για να μην μαζεύει ο φακός διάφορες " βρωμιές" που θα βρίσκονται συνεχώς σε επαφή με το μάτι.

Προσοχή πολύ με την καθαριότητα γιατί άκουσα για κάποιο παλικάρι που τους ξέπλενε κάτω από την βρύση με αποτέλεσμα να κολλήσει το αριστερό του ματι μύκητα και το πιθανότερο ήταν να το χάσει ( ο γιατρός μου μου τα έλεγε)

Εγώ φορούσα γύρω στα 12 χρόνια φακούς αλλά μετά δεν τους άντεχα άλλο, με ενοχλούσαν μετά το πρώτο 2ωρο.

Ετσι αποφάσισα πριν από 4 χρόνια να κάνω laser και ησύχασα. Ούτε πόνεσα στην επέμβαση ούτε μετά. Πρόσεχα για έναν χρόνο , να μην βάφομαι, να μην τα τρίβω, να προσέχω από άποψη καθαριότητας και τώρα βλέπω σαν γεράκι!!! :-)

Και σημειωτέον είχα γύρω στα 2,5 μυωπία, εξαφανίστηκε εντελώς και αν το καλοσκεφτείς τα λεφτά που δίνεις για γυαλιά, γυαλιά ηλίου με μυωπία, φακούς και καθαριστικά τα μαζεύεις κάνεις την επέμβαση και ησυχάζεις μια και καλή!

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ φακούς επαφής ημερήσιους όταν χρειάζομαι γιατί γενικώς με ενοχλούν.

Τους έπαιρνα απο ένα μαγαζί εδώ στην Πάτρα μέχρι που βρήκα αυτό το σαιτ

http://www.lenscatcher.com/GR/

που τους έχει σε τιμή ξεφτίλα σε σχέση με το μαγαζί. Άσε που έχει και άπειρη ποικιλία. Ήρθαν σε 20 ημέρες απο Γερμανία,όλα άψογα.

ΥΓ. Δεν ε΄χω καμία σχέση με το σαιτ αλλά οι τιμές τους έιναι πραγματικά άπαιχτες!

Δημοσ.
Τους έπαιρνα απο ένα μαγαζί εδώ στην Πάτρα μέχρι που βρήκα αυτό το σαιτ

http://www.lenscatcher.com/GR/

Τα μεταφορικά πόσο τα χρεώνει?

(Επίσης, πώς διαλέγεις μάρκα? Λες να υπάρχουν σημαντικές διαφορές?

Ακόμα, τί είναι το Base Curve? Πώς το επιλέγεις?)

Δημοσ.
Τα μεταφορικά πόσο τα χρεώνει?

(Επίσης, πώς διαλέγεις μάρκα? Λες να υπάρχουν σημαντικές διαφορές?

Ακόμα, τί είναι το Base Curve? Πώς το επιλέγεις?)

Τα μεταφορικά ήταν κανα 5άρι ευρώ.

Προσωπικά πήρα την μάρκα που έπαιρνα και εδώ που δεν είχε επιλογές για Base curve κλπ. Μάλλον πρέπει να δεις τι έπαιρνες μέχρι τώρα στην Ελλάδα και να πάρεις το ίδιο ή να ρωτήσεις τον οφθαλμίατρό σου...

Δημοσ.
Μάλλον πρέπει να δεις τι έπαιρνες μέχρι τώρα στην Ελλάδα και να πάρεις το ίδιο ή να ρωτήσεις τον οφθαλμίατρό σου...

Το θέμα είναι πως έπαιρνα αυτό που μου έδιναν (ανάλογα δηλαδή τί μάρκες φέρνει το συγκεκριμένο κατάστημα οπτικών) και ποτέ κανένας οφαλμίατρος δε σημείωσε κάτι για "Base Curve"...:fear:

Anyway, πάντως με 5 μεταφορικά συμφέρει ακόμα (και μπορείς να πάρεις και πιο πολλούς) δεδομένου πως εδώ τους παίρνω 30~35. Ευχαριστώ για την ιδέα.

Δημοσ.
Eγω φοβαμαι με το λειζερ, μηπως μετα απο καποια χρονια μετα την επεμβαση ξανανεβει η μυωπια!

Ε και ? Ξανακάνεις :)

Έκανα laser φέτος στα 24 μου με 10 βαθμούς μυωπία, μέθοδο Lasik δυναμικό μου είπαν οτι είναι οτι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί αλλά δεν παίρνω και όρκο, δεν είμαι οφθαλμίατρος.. (3600 ευρα FYI)

Στο αριστερό έχω 0 στο δεξί μάλλον 0,25 η κατι τέτοιο ή απλα θέλω ξεκούραση :)

Αλλά αν χρειαστεί μπορώ να ξανακάνω επέμβαση.

Φορούσα φακούς απο τα 15, Bausch and Lomb μηνιαίους, ποτέ πρόβλημα δεν είχα αλλά ήμουν freak καθαριότητας με τα μπουκαλάκια-υγρά κλπ.

Γυαλιά απο τα 6.

Δημοσ.

Your order:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Product 1:

Focus Dailies All Day Comfort (90)

Product-ID: 451

Price: 33,57 EUR

Quantity: 90 lenses per box

Product 2:

Focus Dailies All Day Comfort (90)

Product-ID: 451

Price: 33,57 EUR

Quantity: 90 lenses per box

Product 3:

Focus Monthly Visitint

Product-ID: 453

Price: 15,92 EUR

Quantity: 6 lenses per box

Shipping Costs: 4,80 EUR

19 % German VAT: 18,81 EUR

TOTAL: 122,60 EUR

Αυτά πήρα. 90 ζευγάρια ημερήσιους για εμένα και 6 ζευγάρια μηνιαίους για την γυναίκα μου. Πλήρωσα συνολικά 122,6 με τα μεταφορικά.

Εδώ έπαιρνα τα ίδια ακριβώς (ίδιες μάρκες-μοντέλα) τα 10 ζευγάρια 24Ε τους ημερήσιους και τους μηνιαίους νομίζω τους έπαιρνε 10Ε το ζευγάρι.

Δηλαδή εδώ θα τα πληρώναμε γύρω στα 276Ε. Άντε και μια γεναία έκπτωση λόγω μεγάλης ποσότητας, να μας τα κάνουν άμα πέφταμε σε τίποτα υπερπονόψυχους μαγαζάτορες 200Ε; Απλά δεν υπάρχει σύγκριση στις τιμές...

Δημοσ.
Ε και ? Ξανακάνεις :)

Έκανα laser φέτος στα 24 μου με 10 βαθμούς μυωπία, μέθοδο Lasik δυναμικό μου είπαν οτι είναι οτι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί αλλά δεν παίρνω και όρκο, δεν είμαι οφθαλμίατρος.. (3600 ευρα FYI)

Αλλά αν χρειαστεί μπορώ να ξανακάνω επέμβαση.

Φορούσα φακούς απο τα 15, Bausch and Lomb μηνιαίους, ποτέ πρόβλημα δεν είχα αλλά ήμουν freak καθαριότητας με τα μπουκαλάκια-υγρά κλπ.

Γυαλιά απο τα 6.

Παιδιά καμία σχέση!! Εγώ έχει 5 χρόνια που έκανα λαζικ και η μυωπια δεν επανηλθε ουτε στο ελαχιστο. Το μονο πραγμα που ισως μεγαλωσει ειναι ο αστιγματισμος αλλα και αυτος ειναι επισης σταθερος!

Δημοσ.
Παιδιά καμία σχέση!! Εγώ έχει 5 χρόνια που έκανα λαζικ και η μυωπια δεν επανηλθε ουτε στο ελαχιστο. Το μονο πραγμα που ισως μεγαλωσει ειναι ο αστιγματισμος αλλα και αυτος ειναι επισης σταθερος!

δεν ανεφερε οτι επανηλθε η μυωπια..απλα ειπε:

οτι δηλαδη εκανε μεν την εγχειρηση αλλα μαλλον του εμεινε στο δεξι 0,25 βαθμοι..

συμβαινει καμια φορα αν εχεις γενικα υψηλους βαθμους μυωπια

Δημοσ.
σιγουρα?:o

γιατι μου εχει τυχει να νομιζω πως μου εχει βγει ο φακος αλλα αυτος να εχει κρυφτει καπου μεσα στο ματι και να μην μπορω να τον βγαλω...:o

ναι και βεβαια μπορει να μή μπορεις να τον βγαλεις, να εχει κολλησει κατω απο τα βλεφαρα ... οχι ομως στην πισω πλευρα του βολβου, εκει δε μπορει να φτασει.

ευχαριστω πολυ για το site πωλησης φακων, θα το δοκιμασω με πρωτη ευκαιρια, αν και σκεφτομαι να κανω ξανα ενα μεγαλο διαλειμα απο φακους γενικα.

οσο για τις εγχειρησεις, μια χαρα πανε, αλλα ειναι παντα εγχειρησεις. επισης, δε διορθωνουν την παθηση αλλα μονο το συμπτωμα. δλδ καποιος με υψηλη μυωπια, ακομα και αν τη διορθωσει πληρως, θα πρεπει παντα να προσεχει για πιθανες επιπλοκες της μυωπιας και, φυσικα, της εγχειρησης.

προσωπικα δεν εχω βρει κανεναν οφθαλμιατρο που να μου πει οτι την συστησε στο παιδι του. αλλα και να βρω δυσκολα θα με πεισει. τα γυαλια και οι φακοι ειναι πλεον τοσο καλα που δε με ενοχλουν.

Δημοσ.

Εγώ έπαιρνα μηνιαίους αλλά πλέον θα το γυρίσω σε ημερήσιους. Αφενός γιατί μερικά πρωινά ξεχνάω να τους βάλω και αφετέρου γιατί επειδή λείπω πολλές ώρες από το σπίτι,αν τους φοράω από τις 8 το πρωί γύρω στις 4 γίνονται αβάστακτοι σε σημείο να με πιάνει νύστα,να τσούζουν τα μάτια,να τα βλέπω λίγο θολά και τέτοιες φάσεις.

Οπότε ημερήσιους για όποτε χρειάζομαι ή έχω όρεξη.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...