volter_1024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα insomniacs, Έχω μια ερωτησούλα... Αυτόν τον δίσκο, που είναι networked, μπορώ να τον συνδέσω στο router μου και να έχουν πρόσβαση σ' αυτόν όλοι όσοι συνδέονται στο δίκτυό μου?
volter_1024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 ΩΡΑΙΑ!!! Έχω και μία ακόμα... Έχω το και PS3 συνδεδεμένο στο δίκτυο θα μπορώ και από αυτό να δω τα δεδομένα του δίσκου?
cumulus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Θελεις να βλεπεις ταινιες που ειναι στο σκληρο στο ps3;
volter_1024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 συν τις άλλοις... να το χρησιμοποιώ σαν media center και κάτι ακόμα... αξίζει από θέμα χρημάτων και απόδοσης να πάρω μια έτοιμη λύση τύπου MyBook ή να πάρω μια θήκη (αλήθεια υπάρχουν networked μόνο θήκες?) και έναν εσωτερικό?
cumulus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Aν κρινω απο τον δικου μου WD που ειναι 1Τ δεν μπορεις να τον εχεις ως media server οπως ερχεται απο το εργοστασιο γιατι δεν εχει εγκατεστημενο Twonkymedia.Αν δεις ομως εδω http://mybookworld.wikidot.com/hacks-and-howto μπορεις να κανεις τα παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.