Προς το περιεχόμενο

fritzbox και αναγνωριση

profi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το fritzbox 7140 annex A από την hol κ έχω ένα πρόβλημα με την αναγνώριση,όταν συνδέω τα τηλέφωνα πάνω στο router όλα καλά,όταν αλλάζω την σύνδεσμολογία για να έχουν τηλέφωνο κ οι υπόλοιπες μπρίζες του σπιτιού,δεν δουλεύει η αναγνώριση στις άλλες συσκευές!(βάζω ένα καλώδιο τηλεφώνου από το fon του router στο splitter συμφωνα με τις οδηγίες της hol)

τι μπορεί να φταίει?

firmware update έκανα αλλά κ πάλι τίποτα!

Δημοσ.

ti splliter ειναι αυτο?ελπιζω οχι adsl splitter αφου το τηλ ειναι voip κανονικα απλα το στελνεις πισω στα καλωδια της πριζας και παει και στα υπολοιπα χωρις να εισαι υποχρεωμενος για splitter.αναλογως και την καλωδιωση του σπιτιου σου .επισης δες μηπως καποια συσκευη κανει το θεμα οποτε δοκιμασε τες μια μια ξεκινωντας με αυτην που ξερει οτι παιζει οταν ειναι μονη της.

Δημοσ.

στο manual της hol adsl splitter γράφει...κ είναι συνδεδεμένα

capturemy.jpg

έτσι αλλά το μαύρο καλώδιο από το Β είναι στον αέρα γιατί αλλίως δεν παιζει καθόλου κανένα τηλ!από την hol μου είχαν πεί αν θέλω τηλέφωνο σε όλο το σπίτι να βάλω ένα καλώδιο τηλεφώνου από το φον2 στο phone του splitter...αλλά έτσι έχω αναγνώριση μόνο στο φον1!

καλωδίωση έχω την κλασσική οχι utp περασμένα!

Δημοσ.

τωρα θα στο εξηγησω και ελπιζω να το πω οσο πιο ευκολα γινετε για να σου πω πως θαπαιξει.

απο τον τοιχο που ειναι ενα πριζακι απο πισω πρεπει να υπαρχουν διαφορα καλώδια .εμεις θελουμε μονο το ζευγαρι καλωδιου που μας δινει ο οτε το οποιο το βαζεις στο splitter και μετα στον ρουτερ η το βαζεις και απευθειας στον ρουτερ.απο το fon 1 του fritz συνδεεις το ενα σου τηλεφωνο.απο το fon 2 στην ουσια ξαναγυρνας την γραμμη πισω απο τον τοιχο ΟΧΙ ΔΙΑΜΕΣΩ του σπλιττερ για να δωσεις την fon 2 σε ολο το σπιτι.πρεπει να κανεις καλωδιωση σαν να ειχες isdn.στην πραξη το fritz ειναι κατι san isdn.μια εισοδο και 2 εξοδους οπως το netmod.με το να το περασεις το τηλεφωνο πισω στο splitter δεν εχει νοημα.το phone στο splitter ειναι εξοδο οχι εισοδο.δεν μπορεις να δωσεις ετσι πισω σε ολο το σπιτι.απλα θα χρειαστει να ανοιξεις το κεντρικο πριζακι και να γινει αλλαγη εκει .δεν ξερω ποσο πιανουν τα χερια σου και αν μπορεσα να στο εξηγησω σωστα.αμα δεν το εχεις ξαναδει ειναι λιγο δυσκολο να το καταλαβεις.στην ουσια στο κεντρικο πριζακι απο πισω ειναι το καλωδιο που ερχεται απο τον κατανεμητη του σπιτιου σου και τα υπολοιπα καλωδια που ερχονται απο τα υπολοιπα πριζακια.πρεπει να γινει διαχωρισμος σε αυτα για να μπορεσεις να γυρισεις την γραμμη πισω σε ολο το σπιτι.ετσι δεν θα περνας απο splitter οποτε θα εχεις κανονικα αναγνωριση σαν να ειχες 2 τηλεφωνα πανω στo fon 1 fon 2

Δημοσ.

πιάνουν τα χέρια μου κ μια χαρά τα εξήγησες δεν είναι τιποτα όπως το λες,τις έχω αλλάξει όλες απο τότε που είχαμε με διπολικό φισ!απλά βλακεία μου που δεν σου είπα κάτι κ σε έβαλα σε κόπο sorry!το ρούτερ είναι στο δωματιό μου δέν έιναι στην κεντρική μπριζα με διαφορά ενός ορόφου οπότε μάχη με ατσαλίνες είναι χαμένη!το δίκτυο έχει αρχή το δωμάτιό μου...το τηλ που χρησιμοποιούμε mostly είναι στην κεντρική...γενικά χάλια διαρύθμιση i know!

με το να το περασεις το τηλεφωνο πισω στο splitter δεν εχει νοημα.το phone στο splitter ειναι εξοδο οχι εισοδο.δεν μπορεις να δωσεις ετσι πισω σε ολο το σπιτι.

κ όμως έτσι παίζουν τα υπόλοιπα τηλέφωνα αλλά δεν έχουν αναγνώριση...γι'αυτό είπα πως το manual γράφει πως είναι adsl splitter μήπως είναι κάτι άλλο??μισό το κοιτάω να δώ...

δεν γράφει τιποτα ούτε μάρκα!!

Δημοσ.

ειναι παραξενο εκτος αν εχουν κανει τιποτα αλλη πατεντα τι να σου πω.κανονικα σε ενα κανονικο adsl splitter ερχεται ι γραμμη απο τον οτε και σπασει σε Phone και σε adsl?τωρα εδω ερχεται η γραμμη στο splitter παει στο adsl αλλα στο Phone τι γυρναει πισω?εκτος αν εχει γινει καποια παραξενια στο dsl/tel του fritz.δεν μπορω να το καταλαβω.απο το δωματιο σου προς τα αλλα δωματια η προς το κεντρικο υπαρχει μονο ενα ζευγαρι καλωδιο?αναπληρωματικο δεν υπαρχει?εκτος αν επειδη η γραμμη σου δεν εχει voice τοτε το splitter ξαναγυρναει την ταση πισω στην γραμμη ωστε να παιξουν και τα υπολοιπα.μονο εκει παει το μυαλο μου.αλλα και παλι αφου δεν παιζει ετσι η αναγνωριση???δοκιμασες μονο με μια συσκευη στο υπολοιπο σπιτι να δεις αν παιζει?

Δημοσ.

είμαι στο όριο να ανοίξω το "splitter" αλλά θα σπάσει δεν έχει βίδες κ τρέχα γύρευε μετά!!αναπληρωματικό δυστυχώς δεν...εδώ έχει τραβήξει διαγώνια γραμμή στον τοίχο το ξεφτέρι τότε, αναπληρωματικό θα έβαζε!!δοκίμασα κ με μία μόνο συσκευή,δοκίμασα κ σε μπρίζα που είναι "μετά" το ρουτερ...γιοκ!!κ εμένα η απορία μου είναι πως χτυπάει το τηλ στην κεντρική!!οι άλλες συσκευές είναι με φίλτρο αλλιώς δεν δουλεύει τπτ!!

Δημοσ.

λογικα κανονικο splitter θα ειναι αλλα ειναι παραξενο.τι στο καλο απο το fon το γυρναει εσωτερικα στο dsl και μενει το ξαναστελνει αναποδα στην γραμμη.what the hell.παντως δεν θα πρεπε να παιζει καν.και θα πρεπε να χτυπαει σε ολες οχι μονο στην κεντρικη.δεν μπορω να καταλαβω.μονο αν το βαλεις στην κεντρικη και μετα παιξεις wireless εσυ και κανεις αυτο που ειπαμε πιο πανω.δεν το εχω δει να δω τι ρολο βαραει αυτο το splitteer και το fritz.εχω σεταρει αλλα για ιντερνετ.αυτο με το splitter με το phone κτλ δεν το εχω ψαξει.τωρα να αξιοποιει και τα 4 στο τηλεφωνικο καλωδιο και αν εχουν κανει παλι κατι εκει δεν ξερω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...