@topos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Πηρα ενα gamepad σαν παιδι και εγω... Αλλα σε 2 παιχνιδια(ghost busters/wolfenstein) που το δοκιμασα(παρολο που αναγνωριζετε κανονικα) μου εχει αλλοπροσαλη την κινηση της καμερας(οτι κανει κανονικα το ποντικι): Εννοω πως οταν σπρωχνεις τον δεξι μοχλο προς τα δεξια η "καμερα" δειχνει προς τα κατω αντιστοιχα προς αριστερα η "καμερα" προς τα πανω. Καμια ιδεα κανεις? Υ.Γ Στο διαγνωστικο του πινακα ελεγχου (game controllers->properties) δουλευει οκ...
yiannis_1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Πάτα invert axis (αναστροφή αξόνων) για το up and down. Ανωμαλία να θες να παίξεις shoot em up με joypad και οχι με mouse.
@topos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Eαν εννοεις "invert axis Y" σαν επιλογη μεσα απο το παιχνιδι κανει ακριβως αυτο που λεει... Τα αντιστρεφει αλλα και παλι ανωμαλα,το δεξια γινετε πανω κ το αριστερα κατω... Υ.Γ Το αγορασα για το braid (τυπου mario),αλλα ειπα να το δοκιμασω και στα αλλα δυο που μου βρισκονταν προχειρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.