scorpionsrc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 καλημερα θελω να με βοηθησετε και να μου απαντήσετε σε 2 ερωτησουλες οσο αφορα τα 2 αυτα νοκια το 5800 και το 5730 (1) θελω να διαβαζουν αρχεια pdf (για να διαβαζω e-books στο κινητο) (2) πιο ειναι το πιο καλο σε οτι αφορα την ταχυτητα το κινητου τον ηχο σε μουσικη και πιο εχει τα πιο λιγα προβληματα γιατη εχω ακουσει και εχω διαβασει οτι το 5800 ειναι αρκετα προβληματικο πιο μου προτεινετε ???
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον οσον αφορα το 1 θα πηγαινα στο 5800. Μεγαλυτερη οθονη = καλυτερη αναγνωση (αν και θα δυσκολευτεις να διαβαζεις απο το κινητο σου By default, αλλα τελος παντων αυτο θα το κρινεις εσυ). Οσο για το 2, χωρις να εχω δουλεψει το 5730, θεωρω πως ολα τα Νοκια παιζουν εξ'ισου καλη μουσικη. Τωρα αν με ρωτησεις γιατι καποια τα λενε xpress music κλπ προσωπικα πιστευω πως ειναι για να χτυπησουν συγκεκριμενα target group της αγορας. Τα προβληματα του 5800 εχω την εντυπωση πως εχουν λυθει με το νεο firmware και αν καποια συνεχιζουν τοτε θα λυθουν σιγουρα. Αυτο ας το απαντησει καποιος κατοχος ομως.
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 έχω το 5800 καμια 6-7 μήνες, σχεδόν από τη στιγμή που ήρθε στον αγορά. δεν έχω κάνει αναβάθμιση και το έχω φορτώσει με πολυ σοφτγουερ οποτε καμία φορά κάτι κάτι χαζομαρούλες, αμελητέες κατα τη γνώμη μου. Acrobat reader έχω βάλει αλλά δεν συγκρίνεται ούτε με αυτό του Pda μοιυ πόσο μάλλον με αυτό του υπολογιστή. Δεν θα το χαρακτήριζα με τίποτα βολικό για να διαβάζεις e-books. Να τονίσω ότι η έκδοση του reader που υπάρχει δεν είναι σχεδιασμένη για το κινητό, ουσιαστικά είναι μη συμβατή αλλα λειτουργεί... Την άλλη συσκευή ούτε καν την γνωρίζω
agios89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Επειδή και εγώ πήρα το Nokia 5800 , και έχω 2 μερόνυχτα που ψάχνω να βρώ κατάλληλο software σχετικά με την ανάγνωση pdf αρχείων (δν με ενδιαφερει προσωπικά η ανάλυση κτλ) θα μπορούσες : paylidis να μου στείλεις ένα pm , για το πού μπορώ να βρώ σχετικά ένα χρησιμο λινκ καθοδήγησης? Θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσες. Υ.Γ. Επειδή είναι το πρώτο μου ποστ , και δν έχω διαβάσει τα τόπικ (αν υπαρχνουν , που προφανώς θα υπάρχουν με τα κινητά) , συχγωρέστε με για την παραπάνω ερώτηση μου, φοιτητης ειμαι και ψαχνω κανενα καλυτερο τροπο για σκονακι... Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.