LovingCrazy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 καλημέρα ο υπολογιστής του ξαδέρφου μου, απλά δεν ανοίγει μου είπε πως σε μια στιγμή νεύρων, τον έκλεισε τραβώντας το καλώδιο του τροφοδοτικού υπάρχει περίπτωση να κάηκε το τροφοδοτικό; ή χειρότερα η μητρική; πείτε μου πως παίζει απλά να χάλασε το διακοπτάκι του power για να μου φτιάξετε τη μέρα :/
liopyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Παίζει να χάλασε και το διακοπτάκι του power. Καλημέρα.
liopyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Okie, το διακοπτάκι δεν γίνεται μάλλον να χάλασε, σόρρυ. Τα καλά νέα πάντως είναι πως πιθανότατα η μητρική δεν έχει πάθει τίποτα. Δώσε όμως περισσότερες λεπτομέρειες, δεν νομίζω πως γίνεται να σε βοηθήσει κάποιος έτσι.
the_valliant Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ξεκίνησε ελέγχοντας το τροφοδοτικό. Θα χρειαστείς ένα κομμάτι καλώδιο ή ένα συνδετήρα Οδηγίες εδώ: http://www.ochardware.com/articles/psuvolt/psuvolt2.html Σε ενδιαφέρει μόνο η πρώτη εικόνα, μην μπεις σε βαθύτερα νερά. Αν το τροφοδοτικό σου λειτουργεί (που δεν το πιστεύω), βγάλε τις μνήμες από τη μητρική και πάτα το power. Θα πρέπει να αρχίσει τα μπιπ-μπιπ. Αν όχι, τότε έκαψες μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.