nikolashornet Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα. Εχω ενα προβλημα εδω και αρκετο καιρο. Χρεισημοποιω XP sp3 full update. Firewall των Windows. No Antivirus... (no comment plz ) Thomson ruter( με defult ρυθμησεις) ΚΑΙ MSN 2009..(last version) Απο το 1 pc μπορω να κανω log in μονο σε ενα account hotmail...σε ολα τα αλλα μετα απο αρκετη ωρα (15 λεπτα, μπορει και παραπανω) μου βγαζει το σφαλμα 81000306(ενα απο τα ποιο διασημα των win). Με το 2ο pc δεν μπενει σε κανενα account με το ιδιο error και την ιδια ωρα. Για να δυσκολεψω λιγο ακομα τις απαντησεις σας: 1ον. Μπενω κανονικα σε sites hotmail-msn-Microsoft etc... 2ον. Η ωρα και η ημερομινια ειναι σωστη... 3ον. Εχω δει ιδει ολα τα θρεντ στο ινσομνια αλλα και σε ολο το νετ (γυρω στα 3 μεροκαματα εχω καταναλωσει) 4ον Τα account μου ειναι οκ και εχω αλαξει τους κωδικους μου απειρες φορες. 5ον Ελεγχος internet, flushdns, check firewall , check .dll αρχειων, check virus-trojian καθως και αν η μανα μου εχει παρει το καλωδιο ethernet για το απλωμα ΕΧΟΥΝ γηνει.... 6ον. Εχω αποφασισει να ζωστω με εκρηκτικα και να επισκευτω την microsft.(αυτη η λυση δεν ειναι υλοποιησημη διοτι δεν βρισκω εκρικτηκα, τσεκαρα και στις αγγελιες αλλα τπτ) Αν υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθισει να λυσω το προβλημα ας απαντησει και ας μου στειλει ενα βιογραφικο σε pdf για να το στειλω στον Βασιλακι (οχι τον Καιλα) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ:shifty:......!
MeTaXaS4 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 με κάποιο πρόγραμμα έχεις ελέγξει το account σ , πχ με το http://filehippo.com/download_trillian_astra/ και τα 2 pc είναι ίδια;; Χρεισημοποιω XP sp3 full update.Firewall των Windows. No Antivirus... (no comment plz ) Thomson ruter( με defult ρυθμησεις) ΚΑΙ MSN 2009..(last version) για δοκίμασε με το trillian κ πες μ..
nikolashornet Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 με κάποιο πρόγραμμα έχεις ελέγξει το account σ , πχ με το http://filehippo.com/download_trillian_astra/ και τα 2 pc είναι ίδια;; για δοκίμασε με το trillian κ πες μ.. Ναι. Και τα δυο PC ειναι ιδια (απο θεμα software) και εχω δοκιμασει με trilian kai mpenei...... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:00 ---------- Να σημειωσω οτι πριν απο μια εβδομαδα με το που εκανα log in μετα απο 2 λεπτα μου εβγαζε αναφορα σφαλματος (η γνωστη αηδια τον XP) και βρικα την λυση μετονομαζοντας το wldlog.dll σε wldlog.dllX στο directory: C:\Program files\Windows live\Contacts ..... Μετα απο αυτο μπενω κανονικα αλλα μονο στο 1 account....... ΕΛΕΟΣ:mad:
MeTaXaS4 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 και δεν σε ενθουσιάζει η καινούργια έκδοση;;; εγώ μόλις σ έκανα το Post την είδα και με ενθουσίασε αρκετά.
nikolashornet Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Αν ενοεις την καινουρια εκδοση του trilian δεν μπορω να αποχοριστω τα παραδοσιακα.... Αλλα εκτος του οτι θελω να χρεισιμοποιω το messenger θελω να βρω λυση γιατι ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ εκνευριστικο αυτο που κανει.......
nikolashornet Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Τα εχω δοκιμασει και αυτα φιλε ΜΕΤαΧ...
cosmos000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Κάνε μια "γερή" απεγκατάσταση και καθάρισε τα πάντα με κάποιο cleaner και ξαναδοκίμασε να ξαναβάλεις το μσν απ το επίσημο site. Πρόσθεσε και το msn plus και πες μας τί γίνεται.......
MeTaXaS4 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 όχι msn plus , δεν θα είσαι ευχαριστημένος , τρώει πάρα πολύ μνήμη...
dermitzos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 1 λύση ψάχνει το παιδί. Δεν νομίζω να τον νοιάζει αν είναι plus ή όχι. Από άλλους υπολογιστές μπορείς και μπαίνεις; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ---------- Δες και αν μπλοκάρεται από firewall
cosmos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 το plus το πρότεινα για να δει αν μπορεί να μπει ταυτόχρονα ενώ έχει ανοιχτό έναν account και στους υπόλοιπους που έχει....... τα πι σι με ποιόν τρόπο συνδέονται στο ίντερνετ?μήπως με λαν (μεταξύ τους)? δοκίμασε επίσης να απενεργοποιήσεις ότι extra έχεις βάλει και τρέχουν....(π.χ μπάρες...widgets....κανά περίεργο theme...κανά πρόγραμμα....ακόμα και το firewall )με λίγα λόγια κάνε μια εκκίνηση μόνο με τα τελείως απαραίτητα και δοκίμασε να συνδεθείς με το μσν.
Praetorianos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα κι έφτιαξε κάνοντας τα εξής: (thanks to Zero.eu) 1) Πάτα Έναρξη-> Run και πληκτρολόγησε το εξής %userprofile%\contacts και πάτα οκ Αν δεν εμφανίζετε τπτ στο φάκελο πάτα εργαλεία -> Επιλογές φακέλων -> Προβολή ->Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων Δεξί κλικ στο passport σου και delete. 2) Μετά πληκτρολόγησε ξανά Έναρξη -> Run και πληκτρολόγησε το εξής %userprofile%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts Κατόπιν αφαίρεσε τον αντίστοιχο φάκελλο πάλι σε αυτόν τον φάκελλο που θα εμφανιστεί. Είσαι οκ.Τώρα μπορείς να εισέλθεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.