TAKISTRIGONIS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μάλλον την πάτησα και πήρα αυτήν http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1320467 σήμερα αλλά με τίποτα δεν παίζει hdmi ήχο και στον πωλητή το τόνησα ότι θέλω και ήχο και εικόνα μέσω αντάπτωρα Hdmi και με σιγουριά λέει ότι έχει. Μια 4850 έχει κανονικά που έχω, με αυτή ασχολούμε 5 ώρες και τίποτα. Καμιά γνώμη πριν την πάω πίσω? Αν θα παίξει και ήχο? Αν την αλλάξω ποιά να πάρω? M/B 980a(Nvidia) cpu 9950 4x1 gb ddr2 Nvidia system Τί άλλη επιλογή έχω?
liopyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Tην πάτησες απο την άποψη πως με λίγα παραπάνω ευρώ έπαιρνες αρκετά καλύτερη κάρτα (GTX275-4890). Στις Nvidia για να περάσεις ήχο μέσω hdmi adapter πρέπει να συνδέσεις ένα μικρό δίπινο καλωδιάκι που φεύγει από την κάρτα γραφικών και πάει στην κάρτα ήχου (ή μητρική αν χρησιμοποιείς onboard), όπως φαινεται στην παρακάτω φωτό: Στις ATi δεν χρειάζεται νομίζω αυτή η μικρή διαδικασία.
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Που Θα βρώ τέτοιο καλώδιο για να το συνδέσω στην κάρτα και στην μητρική?
sozz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 επειδη ειχα την απορια αμα τα εχω εγω αυτα και τα εχω 1 εχω την gtx 265 και εχω βρει αυτο που λετε 2 δεν εχω onboard καρτα αλλα αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540195 3 μπορω να περασω αυτο το καλοδιο γιατη δεν βρεικα που θα μπει στην καρτα ηχου 4 σε τη χρησημευει ολο αυτο?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:54 ---------- συνδεω την καρτα γραφικων με την καρτα ηχου η τα βαζω στην μιτρικη πλακετα??
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Η μητρική λογικά πρέπει να έχει ένα 3πινο spdif κάτω αριστερά στις περισότερες μητρικές και από εκεί δίνεις στην ανάλογη υποδοχή πάνω στην κάρτα γραφικών σε ένα 2πινο και έτσι θα έχουμε και εικόνα και ήχο μαζί μέσα από HDMI καλώδιο, αλλά που θα βρεθεί αυτό το καλώδιο?
liopyr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Συνήθως το καλωδιάκι αυτό συμπεριλαμβάνεται στα παρελκόμενα της κάρτας. Αν δεν υπάρχει κόψε μια βόλτα στην Στουρνάρη ή φτιάξε ένα μόνος σου από κάποιο παλιό power/reset switch π.χ..
sozz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 οσοι εχουνε καρτα ηχου που το συνδεουνε???
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Την 260 την άλλαξα σε MSI 275 και έκανα πατέντα και ο ήχος παίζει τώρα μέσω Hdmi, με την πατέντα που αναφέρατε ποιό πάνω. Τώρα από την κάρτα ήχου ανά 2 πινάκια πάνω στην κάρτα γραφικών δοκιμάζεις και θα παίξει απλά θέλει συνδιασμούς, καλή επιτυχία και σε εσένα.
sozz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 οπως ειπα πριν η καρτα μου ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540195 αυτα τα 2 πινακια τα εχει η καρτα ηχου η μητσικια? γιατη δεν βρισκω πραμα στην ηχου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:11 ---------- κανενας??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.