CyberCr33p Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Οι "unlimited" webhosts στο εξωτερικό τουλάχιστον ενώ λένε ότι παρέχουν "απεριόριστο" χώρο, σου περιορίζουν τα inodes, δηλαδή πόσους φακέλους και αρχεία μπορείς να έχεις στο account σου. Επιτρέπουν για παράδειγμα 50.000 inodes. Μια απλή εγκατάσταση του Joomla θέλει 6.000 inodes, οπότε με 6-7 Joomla και ελαφριά χρήση των e-mails (ναι 1 αποθηκευμένο e-mail είναι 1 inode) θα χρειαστείς και 2ο πακέτο hosting. Προφανώς κάτι προγράμματα για gallery που έχουν πολλά αρχεία τα ξεχνάς, ειδικά εάν δημιουργείται και thumbnail, δηλαδή η κάθε εικόνα έχει 2 αρχεία.
zipos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Λογικά όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να αναφέρεται στα terms. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κάν τέτοιος όρος.
CyberCr33p Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Το γράφουν στους όρους χρήσης, για παράδειγμα δες εδώ: http://www.hostgator.com/tos.shtml Διάβασε τα: 7b.) INODES 7c.) Backup Limit 7c.) Backup Limit
zipos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει όριο 250.000 inodes. Δεν μπορώ να εκτιμήσω πόσο είναι αυτό, αλλά ο παρακάτω όρος Sites that slightly exceed our inode limits are unlikely to be suspended; however, accounts that constantly create and delete large numbers of files on a regular basis, have hundreds of thousands of files, or cause file system damage may be flagged for review and/or suspension. μου φαίνεται κοροιδία. Σου επιτρέπουμε να έχεις "απεριόριστο χώρο" αλλά μην ανεβοκατεβάζεις μεγάλα αρχεία γιατί θα διαγραφείς. Καλό???
CyberCr33p Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μετά τα 50.000 inodes δεν σου κρατάνε backup, μετά τα 250.000 inodes υπάρχει το ενδεχόμενο να απενεργοποιήσουν/διαγράψουν το account σου. Αυτά βέβαια είναι πράγματα που δεν τα βλέπει απευθείας ο νέος πελάτης τους, αλλά τα βλέπει κάποια στιγμή στη πορεία. Φυσικά τέτοιους webhosts δεν τους ενδιαφέρει καθόλου εάν θα χάσουν μερικούς πελάτες (το θεωρούν αυτονόητο) μιας και έχουν μεγάλο αριθμό από νέους πελάτες που τους επιλέγουν βλέποντας τα μεγάλα νούμερα σε χώρο στο δίσκο και σε μηνιαία κίνηση και δεν κάθονται να διαβάσουν ή διαβάζουν και δεν κατανοούν τους περιορισμούς που αναγράφονται στους όρους χρήσης της υπηρεσίας.
Password Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, Όποιος έχει αμφιβολίες δεν έχει παρά να μας ανοίξει ένα ticket και να μας αναφέρει ότι είναι από το insomnia και εμείς θα του προσφέρουμε -20% σε οποιοδήποτε πακέτο μας. PHOX = Unmetered χώρο με μικρότερο κόστος, με πολύ καλή υποστήριξη και με λίγους πελάτες ανα server!! Γι'αυτό το λόγο η PHOX κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες. Σίγουρα υπάρχουν εταιρίες που δεν είναι σωστές στο unmetered που δίνουν, εμείς όμως είμαστε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα!. Η PHOX ήταν είναι και θα είναι απο τις καλύτερες επιλογές στο webhosting σε θέμα απόδοσης-τιμής-υποστήριξης. Ευχαριστώ
StavrosD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Για web development έχω χώρο σε έναν πάμφθηνο server του εξωτερικού. Για development ΜΟΝΟ όμως, καθώς τους πρώτους μήνες 2 φορές είχε πέσει ο SQL server τους για λίγες ώρες, το cpanel άλλοτε έμπαινε και άλλοτε όχι, και μια φορά είχε πέσει και ο web server.
3DViRuS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 παιδια το θεμα ειναι απλο. εχω βαρεθει να ακουω unlimited τα παντα ενω ουσιαστικα δεν ισχυει κατι τετιο... οι περισσοτερες εταιριες λενε (στα ψιλα γραμματα) πως αν το σιτε σας χρησιμοποιεί περισότερο του % (cpu/ram) των πόρων του server ή υπερβαίνει το ανώτερο όριο GB Traffic / μήνα τοτε μπορει να σας το κλεισει ή να σας αναγκασει να δωσετε παραπανω χρηματα.Ενας admin μπορει να ξερει ποτε ενα σιτε τον συμφερει να να το παρει και να πει (και καλα) πως ειναι unlimited ολα και ποτε θα του πει πως δεν μπορω να σας εξυπηρετησω σε αυτο το πακετο για εναν απο τους παραπανω λογους(που ουσιαστικα ο πελατης δεν μπορει να γνωριζει). οποτε που ακριβως ειναι το unlimited ? Θελετε να μου πειτε πως αν ανεβασω 1Terra videos στην σελιδα μου δεν θα με αναγκασουν να παρω dedicated server??
evts Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Όποια εταιρεία λέει δίνω άπειρα resources, μεταβολή και δρόμο!
zipos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Όποια εταιρεία λέει δίνω άπειρα resources, μεταβολή και δρόμο! Αν φοβάσαι να το ψάξεις, τότε καλά κάνεις.
StavrosD Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχει και μια άλλη έννοια του απεριόριστου: Τραβάτε όλοι οι φιλοξενούμενοι bandwidth και όποιος προλάβει πρόλαβε. Τα τελευταία πακέτα θα φτάνουν την επόμενη.
Dr_Michael Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Όποιος με κερνάει απεριόριστο φαγητό στο σπίτι του, να μου το πει να έρθω. Αλήθεια, πόσα ταψιά/κατσαρόλες θα μαγειρέψει; Και άραγε ξέρει πόσο μπορώ εγώ να φάω;
VitamineQ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Για χώρο, απο εμπειρία που έχω από τη hostgator, μόλις φτάσαμε τα 10 gb (ανεβάζαμε dvd rip απο συνέδρια και συνεντεύξεις), μας έδειχνε στο cpanel ότι έχουμε γεμίσει τον δίσκο, αλλά με το που τους στείλαμε ένα email μετά από λίγο μας δώσανε μεγαλύτερο χώρο, και στο cpanel έδειχνε σαν να μην είχαμε χρησιμοποιήσει ούτε τον μισό διαθέσιμο. Τελικά μετά απο λίγο καιρό αποχώρισα απο το project και δε ξέρω πόσα έχουν ανεβάσει μέχρι τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.