zvarthangalos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι η 3η φορα που μου κανει αυτο το pc μου μεσα σε δεκα μερες καθως παταω το power button για να ανοιξω το pc μετα το boot (αμεσως μετα το χαρακτηρηστικο μπιπ) σταματανε για λιγο οι ανεμηστηρες και μετα γινεται επανεκκινηση (αυτοματα) αυτο μπορει να επαναλαμβανεται δυο,τρεις φορες μετα αναγκαζομαι να κλεισω το κουμπι του τροφοδοτικου για μερικα δευτερολεπτα μολις το ξανανοιγω το pc ανοιγει και μετα δουλευει για πολλες ωρες χωρις καποιο προβλημμα.ευχαριστω.
liopyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Reset bios. (update αν υπάρχει νεότερη έκδοση). Τσίμπησε λίγο ρεύμα στο nb. Gigabyte είναι η μητρική σου; Πόσα Gb ram έχεις & πόσα dimm?
zvarthangalos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Reset bios. (update αν υπάρχει νεότερη έκδοση).Τσίμπησε λίγο ρεύμα στο nb* Gigabyte είναι η μητρική σου; Πόσα Gb ram έχεις & πόσα dimm? H μητρικη ειναι ΑSUS H RAM εναι στο συνολο 2GB σε 4 dimm χ512 DDR1 *(Τσίμπησε λίγο ρεύμα στο nb) Aυτο δεν το καταλαβα.
liopyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 H μητρικη ειναι ΑSUS H RAM εναι στο συνολο 2GB σε 4 dimm χ512 DDR1 *(Τσίμπησε λίγο ρεύμα στο nb) Aυτο δεν το καταλαβα. Χμ, ίσως να μην έχει και σημασία τελικά, θεωρούσα πως μιλάς για κάποιο νεότερο σύστημα και ένα ψιλοbug που βγάζουν μερικές μητρικές όταν έχεις >2 dimm πάνω. Δοκίμασε ότι σου είπα με bios reset/update, αν και παίζει να σε προδίδει σιγά-σιγά και το psu...
zvarthangalos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Το τροφοδοτικο ειναι σχετικα καινουργιο 1μισο χρονο το εχω SILVER POWER (TAGAN) 400W αλα δεν ξερεις καμια φορα μηχανηματα ειναι.
gesamgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στατικος...κλεινεις απο το κουμπι του πισω το pc , βγαζεις το καλωδιο....περιμενεις 5 λεπτα , ξαναβαζεις , ανοιγεις , ετοιμος
zvarthangalos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν απο κανα 10λεπτο ο υπολογιστης εκλεισε απο μονος του αυτο το εκανε για πρωτη φορα λετε να ψαχνω σιγα,σιγα για τροφοδοτικο? εκλεισα το κουμπι του τροφοδοτικου και κατοπιν εβγαλα το καλοδιο του ρευματος απο το pc οπως μου εγραψε o gesamgr το ξανανοιξα και τωρα δουλευει ιδωμεν!!
phanispal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις μ' ένα άλλο να δεις αν θα εμφανιστεί ξανά το πρόβλημα;
anarionasp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 τελευταια φορα που καθαρισες το εσωτερικο του ποτε ητανε? για δοκιμασε να βγαλεις την σκονη απο μεσα παιζει να ειναι και θεμα θερμοκρασιων
phanispal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Θα μπορούσε να είναι θέμα θερμοκρασιών, αλλά ο TS είπε χαρακτηριστικά ότι μπορεί να λειτουργεί για ώρες το σύστημα. Οπόταν..
anarionasp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 ισως ναι παραλειψη μου που δεν το προσεξα αυτο το αξειοσημειωτο ομωσ ειναι οτι οι ανεμηστηρεσ σταματανε κατα την εκκινηση καλο θα ητανε να κοιταξει το θεμα τησ σκονησ μπορει να οφειλετε απο αυτο πριν μπει σε περητα εξοδα
Elven_King Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Φίλε μου, μπορεί να τα φτύνει ι σιγά - σιγά η μητρική. Είχα παλαιοτέρα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα και τελικά οφειλόταν στο ότι η m/b πέθαινε.
mohic4n Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ισως ναι παραλειψη μου που δεν το προσεξα αυτο το αξειοσημειωτο ομωσ ειναι οτι οι ανεμηστηρεσ σταματανε κατα την εκκινηση καλο θα ητανε να κοιταξει το θεμα τησ σκονησ μπορει να οφειλετε απο αυτο πριν μπει σε περητα εξοδα Στα - σχετικα - καινουργια μηχανηματα, με το που πατησεις το power button, ξεκινανε οι ανεμιστηρες να γυριζουν, κανουν μια παυση, και στη συνεχεια ξεκινα και το μηχανημα να δουλευει κανονικα. Αρα αυτο δεν ειναι προβλημα. Τσεκαρε αλλο τροφοδοτικο, τσεκαρε τις μνημες με memtest μηπως καποια εχει βγαλει προβλημα, και τσεκαρε και για σκονη πανω στις ψυκτρες. Βγαλε και βαλε και τα καλωδια απο μια φορα, μπας και καποιο εχει κουνηθει και δε πατα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.