engant Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα έχω ένα ρουτερ από connx που έχω αγοράσει και το δίκτυο μου είναι ασύρματο wpa-2 κλειδωμενο. προσπαθώ να ρυθμίσω το κινητό μου(φαντάζομαι ότι πανω κάτω για όλα τα κινητά είναι το ίδιο), μου βγάζει διαθέσιμο το ασύρματο δίκτυο αλλά δεν μπαίνει στο ιντερνετ επειδή δεν είναι σωστά ρυθμισμένο το τηλ. Με μεταφέρει σε σελίδα που δεν πολυξέρω τι να κάνω. Μήπως ξέρει κανείς γενικά ή και συγκεκριμένα να με διαφωτίσει πως θα χρησιμοποιώ την ασύρματη σύνδεση ώστε να μην μπαίνω μέσω cosmote internet και χρεώνομαι???
hristos 22 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα έχω ένα ρουτερ από connx που έχω αγοράσει και το δίκτυο μου είναι ασύρματο wpa-2 κλειδωμενο. προσπαθώ να ρυθμίσω το κινητό μου(φαντάζομαι ότι πανω κάτω για όλα τα κινητά είναι το ίδιο), μου βγάζει διαθέσιμο το ασύρματο δίκτυο αλλά δεν μπαίνει στο ιντερνετ επειδή δεν είναι σωστά ρυθμισμένο το τηλ. Με μεταφέρει σε σελίδα που δεν πολυξέρω τι να κάνω. Μήπως ξέρει κανείς γενικά ή και συγκεκριμένα να με διαφωτίσει πως θα χρησιμοποιώ την ασύρματη σύνδεση ώστε να μην μπαίνω μέσω cosmote internet και χρεώνομαι??? Πανε στις ρυθμησης wifi και πανω απο εκει που λεει συνδεση (Τhe network)βαλε (Τhe Internet)....το ιδιο και στον opera στις ρυθμησης ....και φυσικα το ιδιο και στον explorer...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.