zoranb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω ένα mkv αρχείο και θέλω να το δώ (preview) ώστε να δώ εάν συγχρονίζεται σωστά με subs που ήδη έχω, προκειμένου στη συνέχεια να το κάψω σε μορφή dvd5 (μαζί με τους υπότιτλους) για θέαση σε dvd video player! Πώς θα το δώ για να δώ εάν ταιριάζει με τους υπότιλτους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιον player χρησιμοποιείς για την αναπαραγωγή MKV; Ίσως ενσωματώνει ήδη υποστήριξη για εξωτερικούς υποτίτλους και απλά είναι θέμα ρύθμισης στα μενού του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει ο VLC αλλά μάλλον το PowerBook μου είναι αργό κ δεν το παίζει καλά το mkv αρχείο! Δεν με νοιάζει η ποιότητα, μου αρκεί κάποιος player μόνο για preview, για να μπορέσω να καταλάβω εάν ο συγχρονισμός είναι σωστός με τα χ subs που έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Powerbook; Για MacOS περιβάλλον μιλάμε ή έχεις περάσει και Windows... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 όχι δεν έχω περάσει windows... OSX μόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Το MacOS subforum είναι καταλληλότερο για το thread. Το μετακινώ εκεί λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δυστυχώς, ό,τι player κι αν έχεις, μάλλον το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με το VLC (λόγω αργού επεξεργαστή). Καλού κακού όμως δοκίμασε και τα Movist και XBMC, μπας και σε κάποιο από αυτά παίζει λίγο καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Και όμως, και εμένα με mbp 09 15άρι το vlc μου καθυστερεί πάρα πολύ σε mkv αρχεία (επειδή τό ψαξα λίγο λέγεται ότι ο vlc γενικά αργεί πολύ με mkv που η κωδικοποίηση του video είναι x264. Με QT 7 και perian πάλι δεν έχω πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 vlc ποιο αργος από όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Τι λέτε ρε παίδες; Θα τρελαθούμε εντελώς; Έχω ένα mbp στα 2,5 GHz εδώ και ένα χρόνο και έχω ακόμα Leopard. Το quicktime 7 με perian είναι σαφώς πολύ πιο αργό από το vlc στο mkv format! Το είχα συζητήσει και με τον haHa αυτό το θέμα γιατί φοβόμουν μην έχω κάποιο hardware πρόβλημα και μου είπε να μην ανησυχώ γιατί όντως το quicktime δεν κάνει για το mkv format. Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται στο snow με το νέο quicktime που όμως δεν πρέπει να είναι το 7, αφού 7 έχω εγώ! Σε μένα ο vlc είναι μακράν ο πιο γρήγορος, αλλά ακόμα και στα windows και στο linux θεωρείται ένας από τους ελαφρύτερους και καλύτερους media player. Το vlc ρε παιδιά βασίζεται στο linux και έχει φτιαχτεί ως open source! Είναι δυνατόν να είναι βαρύτερος από το quicktime; Τώρα αν αληθεύουν αυτά που λέτε και δεν τα έχετε μπερδέψει, εεε τότε είναι πολύ περίεργο όλο αυτό!!!! Εμένα πάντως το vlc πάει σφαίρα ακόμα και στα 1080p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 γενικά μιλάω... το vlc το μονο που μου κανει σπασιματα. ο πιο ελαφρυς ο mplayer, αλλα δεν παιζει υπότιτλους σε divx... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 ...δεν ανέφερα πως έχω ένα powerbookG4 αν αυτό παίζει ρόλο για το θέμα της ταχύτητας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Τι λέτε ρε παίδες; Θα τρελαθούμε εντελώς; Έχω ένα mbp στα 2,5 GHz εδώ και ένα χρόνο και έχω ακόμα Leopard. Το quicktime 7 με perian είναι σαφώς πολύ πιο αργό από το vlc στο mkv format! Το είχα συζητήσει και με τον haHa αυτό το θέμα γιατί φοβόμουν μην έχω κάποιο hardware πρόβλημα και μου είπε να μην ανησυχώ γιατί όντως το quicktime δεν κάνει για το mkv format. Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται στο snow με το νέο quicktime που όμως δεν πρέπει να είναι το 7, αφού 7 έχω εγώ! Σε μένα ο vlc είναι μακράν ο πιο γρήγορος, αλλά ακόμα και στα windows και στο linux θεωρείται ένας από τους ελαφρύτερους και καλύτερους media player. Το vlc ρε παιδιά βασίζεται στο linux και έχει φτιαχτεί ως open source! Είναι δυνατόν να είναι βαρύτερος από το quicktime; Τώρα αν αληθεύουν αυτά που λέτε και δεν τα έχετε μπερδέψει, εεε τότε είναι πολύ περίεργο όλο αυτό!!!! Εμένα πάντως το vlc πάει σφαίρα ακόμα και στα 1080p. Το δικό μου mbp είναι στα 2.8 με snow leopard και συμπεριφέρεται ακριβώς όπως περιέγραψα από πάνω. Δες αν έχεις όρεξη σε τί κωδικοποίηση είναι τα mkv που παίζει απροβλημάτιστα ο vlc σου. Επίσης μίλησα για qt 7 γιατί με αυτόν ανοίγει τα mkv ακόμα και στο snow (ίσως το perian να πιάνει μόνο εκεί και όχι στον qt x) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 VLC 1.0.2 ΚΑΙ 64μπιτ για snow... για να τον δοκιμάσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 VLC 1.0.2ΚΑΙ 64μπιτ για snow... για να τον δοκιμάσουμε... Τον δοκίμασα και πλέον δεν έχει το πρόβλημα που είχε παλιά. Όλα καλά λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.