Προς το περιεχόμενο

Θα αντέξει το τροφοδοτικό την κάρτα γραφικών?

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όπως λες...

δεν λέω...στο έδειξα!

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2901233&postcount=18

man απλά είχα κ εγώ την ίδια επιθυμία κ μετά από πολύ ψάξιμο(=βοήθεια αρκετών από εδώ) κατέληξα στην 3450 κ δουλεψε!ίσως μένει να μας πεί κάποιος που να ξέρει απο encoding,bitrate κτλ αν το βιντεο του screenshot είναι απαιτιτικό ή light για 1080ρ!!

δεν προσπαθώ να σου επιβάλω την αποψή μου,απλά επειδή σε καταλαβαίνω...επιμένω!!:-)

Δημοσ.

χεχεχε....καταλαβαίνω αλλά αν θελήσω να βάλω κανα παιχνιδάκι...? :P.........γιαυτό ρωτάω για μια πιο καλή ώστε να είμαι καλυμένος πλήρως.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει και κανένας σπουδαίος προβληματισμός: Παιχνίδια = όσο πιο γρήγορη GPU μπορείς να πάρεις. Από την άλλη, έχεις παλιό και αδύναμο κεντρικό επεξεργαστή και δε θα ήταν φρόνιμο να πάρεις μία κάρτα που να την φρενάρει η CPU. «Φροντίζει» όμως γι' αυτό το AGP slot σου, δεδομένου ότι:

1. Οι εταιρείες δεν βγάζουν τα πιο γρήγορα μοντέλα τους σε AGP

2. H NVIDIA δε βγάζει καν ούτε τα πιο μικρά μοντέλα της προτελευταίας σειράς της (σειρά 9) σε AGP (μία 9600GT για παράδειγμα θα ήταν υπερ-αρκετή δεδομένου του CPU σου. Αν έβγαινε σε AGP!)

Άρα, πας στη γρηγορότερη ATI που μπορείς να βρεις σε AGP slot => Aυτήν τη στιγμή η HD3850. Ή και μία 4650, που είναι μεν πιο αργή, αλλά ίσως πιο ισορροπημένη επιλογή για τη CPU σου, την κατανάλωσή της και το λόγο απόδοσης/τιμή της.

Δημοσ.
Χαλαρώστε ρε παιδιά,το 425W της Enermax κρατάει 4850,μια χαρά θα αντέξει.

Σε τι ανάλυση παίζεις btw;;

μα δεν έχω το enermax 425W....έχω το heroichi windmill pro 385W :P

Anyway...προς το παρόν (καμια βδομάδα) μένω με αυτή που έχω...αν τα δω σκούρα με τα βιντεο τοτε εχω 2 επιλογες:

1) να παρω την 3450 και να θυσιάσω την σκέψη "παιχνίδι" και θα είμαι και σίγουρος πως το τροφοδοτικό μου θα την κρατήσει

2) να πάρω την 4650 έχω και δυνατότητα για παιχνίδι όμως αβεβαιώτητα για το αν θα την κρατήσει το τροφοδοτικό και αν θα χρειαστώ να αλλάξω πλεον τροφοδοτικό θα έχω κάνει βλακεία....είπαμε θα δώσω 60 για την κάρτα...τώρα να δώσω και άλλα τόσα για τροφοδοτικό και αργότερα που θα πάω για ολικό upgrade να το δώσω 150? δεν αξίζει....

Δημοσ.

Αν ήμουν στη θέση σου, θα ξεχνούσα τα παιχνίδια και θα επέλεγα τη λύση 1 λόγω κόστους. Το να ρίχνεις χρήματα για gaming στην πλατφόρμα που είσαι τώρα είναι μάταιο. Δεν θα το ευχαριστηθείς, καλύτερα σε επόμενη ολική αναβάθμιση...

Δημοσ.
Αν ήμουν στη θέση σου, θα ξεχνούσα τα παιχνίδια και θα επέλεγα τη λύση 1 λόγω κόστους. Το να ρίχνεις χρήματα για gaming στην πλατφόρμα που είσαι τώρα είναι μάταιο. Δεν θα το ευχαριστηθείς, καλύτερα σε επόμενη ολική αναβάθμιση...

Συμφωνω απολυτα.εχω και εγω P4 3.0Ghz ,1gb ram ,600watt psu,Ati 1950 pro και μπορω να πω οτι δεν ειδα αυτο που περιμενα.ο λογος ειναι οτι η cpu φρεναρει την καρτα γραφικων...

Δημοσ.

Ειλικρινά μην αλλάξεις τίποτα. Η διαφορά που θα δείς δεν αξίζει τα χρήματα.... imho. Μαζεψε για καλύτερη αναβάθμιση.

Δημοσ.
αν πιανουν τα χέρια σου...με 1-2 τρυπανάκια τα 75.5mm της ZALMAN VF900 αρκούν για να την προσαρμόσεις ;)

http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=145

κάπου 70mm είναι οι υποδοχές της 3450!!αν δεν το έχεις όμως μην δοκιμάσεις καλύτερα!!

καλά είπαμε....μπορεί να βάλω μια άλλη και μετα την μαμίσια ώστε να μην το προσέξουν σε περίπτωση που μου παρουσιάσει πρόβλημα μέσα στην εγγύηση.....αλλά όχι και έτσι!! χχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen:

btw..γνωρίζει κανείς κάποια ψύχτρα που μπορώ να βάλω στην 3450?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...