Προς το περιεχόμενο

Θα αντέξει το τροφοδοτικό την κάρτα γραφικών?

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά...έχω το εξής σύστημα..

intel pentium 4 3.0ghz 1mb cache HT socket 478 (prescott)

agp nvidia 7600gs 256mb

3X1gb ddr1 400mhz ram

heroichi windmill pro 385watt

και θα πάρω αυτή την κάρτα γραφικών http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&product=1311751.

Θα αντέξει το τροφοδοτικό μου ή όχι? Αν χρειάζεται να πω κάποιο άλλο στοιχειο για να μου απαντήσετε εδώ είμαι.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΔΕΝ ειμαι πολυ σιγουρος αλλα νομιζω πως η 4650 χρειαζεται 400+ watts. Αλλα θα μπορουσες να τη δοκιμασεις και αν το τροφοδοτικο δεν μπορει να ανταπεξελθει, απλα θα ειναι ασταθες το συστημα σου χωρις (συνηθως) καποια βλαβη στο hardware.

Δημοσ.

........θα πρέπει όμως να πάω σε άλλο τροφοδοτικό αλλιώς ούτε την μέγιστη απόδοση θα έχω αλλά και θα κάνει ρεσταρτ το pc.....

Δημοσ.

Κατι μου λεει πως θα την αντεξει την καρτα το τροφοδοτικο σου.

Κανε μια δοκιμη. Δεν εχει και τρελες απαιτησεις το συστημα απο τη στιγμη που θα διωξεις και την 7600gs για να βαλεις την 4650 σου.

Δημοσ.

18A δίνει στην +12 το heroichi.

Μπορεί να έρθει στα όριά του υπό προυποθέσεις, αλλά πιστεύω θα ανταπεξέλθει στο καθήκον του.

:-)

Δημοσ.
Εγω πιστευω πως θα σαι οκ με το hec...

Y.Γ Υπαρχουν και αρκετα φθηνοτερες 4650...

;);) το ξέρω από εκεί θα την έπερνα:-D αλλά όπως λέω και εδώ τελικά με την 7600gs μου + cuda + coreavc + mediaclassicplayer τα βιντεο (full hd) τα παίζει πάρα πολύ καλά....όχι τέλεια αλλά έχει παραπάνω fps από πριν και δεν κολλάει. Τρώει βέβαια ένα 65-70% της cpu αλλά χαλάλι του χαχα:-D:P

edit: τα cuda + coreavc που έβαλα δεν ξέρω αν μπορώ κάπως να κάνω κάποια ρύθμιση ή αν από μόνα τους δουλεύουν αυτόματα καλά....αν χρειάζεται πείτε μου:D

Ευχαριστώ

Δημοσ.

όπως σου είπε κ ο parsifal στο άλλο τοπικ cuda δεν έβαλες,δεν το υποστιρίζει η κάρτα σου!!κ απ'ο,τι βλέπω δεν σε έπεισα με την 3450(τελικά έχουμε κ ίδιο τροφοδοτικό!!)!your choise...απλά μήπως γλυτώσεις ιστορίες με το psu κ κανα φράγκο από την κάρτα αυτή καθ'εαυτή!!

Δημοσ.
όπως σου είπε κ ο parsifal στο άλλο τοπικ cuda δεν έβαλες,δεν το υποστιρίζει η κάρτα σου!!κ απ'ο,τι βλέπω δεν σε έπεισα με την 3450(τελικά έχουμε κ ίδιο τροφοδοτικό!!)!your choise...απλά μήπως γλυτώσεις ιστορίες με το psu κ κανα φράγκο από την κάρτα αυτή καθ'εαυτή!!

ναι το είδα ότι δεν υποστηρίζει cuba....

δεν κατάλαβα στο τελευταίο που γράφεις...τι εννοείς?

Δημοσ.

Aδερφια η 3450 ειναι σιγουρα χειροτερη απο την 7600 που ηδη εχει το παιδι..

Δημοσ.

@ @topos για παιχνίδια δεν έχω ιδέα δεν έχω ασχοληθεί ποτέ...ίσως κ να έχεις δίκιο!!αλλά για αναπαραγωγή HD που την θέλει αποκλειστικά όπως λέει ο φίλος μας λόγω UVD είναι καλύτερη η 3450!

@ΙΜΑndreas εννοώ δεν σε έπεισα πως κ με την 3450 θα δεις 1080ρ χωρίς να σε προβληματίζει το τροφοδοτικό κ θα γλυτώσεις 10€ από την αγορά της κάρτας κ από την σκοτούρα αν σε βγάζει το τροφοδοτικό κ ίσως κ από αγορά τροφοδοτικού(αν θα χρειαστείς δεν ξέρω,σου απάντησαν άλλοι ομως νομίζω)...αφού έχεις πει οτι θες να κάνεις λίγο οικονομία!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...