flin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 λοιπόν μένω Θεσσαλονίκη - Βαρδάρη πριν 2 εβδομαδες άγνωστοι μου έκλεψαν ενα honda supra. Είμαι 3 μήνες στην πόλη,φοιτητής και δεν την γνωρίζω σχεδόν καθόλου και δεν έχω conne. Να την ξεχάσω την πάπια; κάθε απάντηση καλοδεχούμενη...
pyro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 paketo!file ti na sou, egw 0esnikh 2 fores exw paei kai den jerw ti paizei....
^BOOMBOOM Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 sthn astynomia phges? polla mhxanakia ta brhskoun alla epeidh den ta zhtaei kanenas araxniazoun se apothikes klp
psarontoufekas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 filaraki kai egw 8esaloniki spoudazw idi 4 xronia...ksexnatw.an kai kala 8a tan na pas kai mia bolta stin astinomia.to pi8anotero auti ti stigmi na iparxei se 1000 meroi to mixanaki sou....san antalaktika...
TonyMontana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote psarontoufekas:</font><hr> filaraki kai egw 8esaloniki spoudazw idi 4 xronia...ksexnatw.to pi8anotero auti ti stigmi na iparxei se 1000 meroi to mixanaki sou....san antalaktika... <hr /></blockquote> tou mamises tin psixologia re su
flin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2002 στην αστυνομία πήγα και το δήλωσα λίγα λεπτά αφότου έγινε η κλοπή...so what?...δεν περίμενα τίποτα απο αυτούς... λοιπόν απο αυτά που έμαθα τις τελευταίες μέρες η κατάσταση έχει ως εξής: κατα την γνώμη μου κατα 50% είναι ανταλλακτικά όπως είπε ενας φίλος εδώ. κατα το άλλο 50% δεν είναι ανταλλακτικά και κάποιος το κυκλοφορεί στην πόλη (αλλαγμένο εννοείται). Αν υποθέσουμε ότι ισχύει το δευτερο οι μόνοι τρόποι να το βρούν οι μπάτσοι ή εγώ είναι: α) να σταματήσουν το κ@θίκι σε μπλόκο β) το κ@θίκι να τρακάρει και να το αφήσει εκεί στο δρόμο γ) να το αναγνωρίσω στο δρόμο και να καλέσω τους μπάτσους τώρα το super κουλό: αν οι μπάτσοι το βρούν ΔΕΝ θα ελέγξουν κανένα αριθμό πλαισίου, ΔΕΝ θα ελέγξουν κανένα αριθμό μηχανής γιατί άπλά δεν είναι καταχωρημένα σε κανένα υπολογιστή παρά μόνο στο χαρτί της μύνησης. Θα το παρκάρουν στο πάρκινγκ του τμήματος που το βρήκε για 4-5 μήνες, μετά θα πάει για 12 μήνες στα κεντρικά συνεργεία των μπάτσων. Αν σε όλο αυτό το διάστημα δεν το ζητήσει κανείς το δίκυκλο γίνεται κρατική περιουσία!!! Δηλαδή με δύο λόγια πρέπει ο ιδιοκτήτης να ψάξει ΟΛΑ τα αστυνομικά τμήματα της Θεσσαλονικης (δεν μπορεί να είναι πάνω απο 200-300 έτσι δεν είναι?) και να ψάχνει στα πάρκινγκ τους ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΒΑΣΗ π.χ κάθε μήνα. Επίσης μετά απο 6 μήνες απο την κλοπή μπορεί να επισκέπτεται τα κεντρικά συνεργεία κάθε 2 μήνες. ΙΜΗΟ το κράτος "συνεχίζει" το έργο των κλεφτών! ΙΜΗΟ αν ενδιαφέρονταν πραγματικά να κάνουν σωστά την δουλειά τους θα το είχαν βρεί μέσα σε 2 ώρες (max) απο την κλοπή p.s. για προανάκριση όπως αναφέρει η μύνηση κατ' αγνώστων που συμπλήρωσα ούτε λόγος να γίνεται... p.s. 2. αν τα διαβάζει αυτά κάποιος μπάτσος ας μην κάνει τον κόπο να τα αμφισβητήσει γιατί τα έμαθα απο άτομα του συναφιού τους ουφ! τα είπα και ξαλάφρωσα :crazy:
pios? Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 File mou xlomo na to xanavreis... an kai den thelw na eimai toso apesiodoxos... dokimase na valeis agelia se efimerida me ola ta xaraktiristika, kai emena mou eixane klepsei CR 125 prin xronia kai den to vrhka pote alla olo kai kapios mou elege oti to eide. Oso gia tous mpatsous kai na sto vroume tha to paralaveis meta apo poli kairo giati einai M@l@k3S. Sou euxome kalh tyxh.
ex_tep Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 edw pigan na mu klepsun to amaksi mprosta sta matia mou re ti lete..Exei ksefigei o kosmos.Krima..Lipame gia to mixanaki sou,einai liges oi elpides na vrethei alla h elpida opos lene pethenei teleutaia:)
^ACID_BURN^ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 mallon xlomo na to vreis distixos..kai mena to papi pou eixa to ekanan kommatia kai to piran..emeine mono i alisida tou ston kolona.. kai oi mpatsoi ksereis pou se grafoun ara i moni pithanotita distixos einai na to petixeis esi kapou ekei konta an einai poli vlakas autos pou to pire,na tou skaseis mia dio anapodes kai na to pareis piso..
pseira Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Mias filis to mixanaki to brikane bammeno me spray.....twrra ti na sou pw.....an eisai k sy kwlofardos isws kati ginei,.......An den tin breis pantws tin papi pare kana kotopoulo........
flin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2002 αυτο που μου φενεται πραγματικα αξιοπεριεργο (η φαση με τους μπατσους δεν με παραξενεψε πολυ - το ήξερα ότι είναι άχρηστοι & μ@λ@κες και τις τελευταιες 2 εβδομαδες πείστηκα για του λογου το αληθές ακόμη περισσότερο) είναι το θράσος αυτών που το πήραν. Η κλοπή έγινε νωρίς το απόγευμα μέσα σε ενα διάστημα 25 λεπτών (17:00-17:25) όπου βρισκόμουν σπίτι και το παπί ακριβώς έξω απο την είσοδο. Η οδός που μένω έχει 3 πάρκινγκ σε ακτίνα 10 μέτρων απο την πολυκατοικία που μένω, πολλά μαγαζιά και τα αμάξια πηγαινοέρχονται συνεχώς. Απο τα μπαλκόνια που είναι αμέτρητα και πάντα υπάρχει κάποιος έξω να ρεμβάζει, κανένας δεν είδε τίποτα. Σαν να εξατμίστηκε το δίκυκλο. p.s. o μοναδικός πραγματικός λόγος που ανέφερα την κλοπή στους μπάτσους ήταν σε περίπτωση που γίνει κάποια αξιόποινη πράξη με το παπί μου (π.χ. ληστεία - u never know) να μην κυνηγάνε εμένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.